Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#13621 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 10 August 2009 - 03:28 PM

Awwww, pazi, da ne butneš z glavo kam wub.gif Sweet. twisted.gif
  • 0

#13622 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46666 posts

Posted 10 August 2009 - 03:29 PM

Meni ni nič jasno. Sem prebrala dilemin link. Zakaj bi to počel zavedno in zanalašč? huh.gif
  • 0

#13623 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 10 August 2009 - 03:30 PM

To je podoben temu, kot če rečeš, zakaj kadiš, piješ alkohol, se drogiraš, se režeš ...

Govorite pa tko, k da nikol niste kj tazga probaval, sploh, ko ste bli mlajši huh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13624 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 August 2009 - 03:33 PM

V osnovni šoli se spomnim, da je bilo krajše obdobje, ko so se eni afnali in zavedno hote dobivali ene sorte omedlevico - s pritiskom na trebušno prepono od zadaj je srečnež bil ob kisik v pljučih in skupaj padel.
Nekako ni zgledalo mamljivo, tako da tega nisem "probal". Kot se tudi ne nameravam v koleno ustrelit, da bom vedel, kako je ... wink.gif
  • 0

#13625 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 10 August 2009 - 03:35 PM

Način, s katerim sem jst to delala, je bil drugačen in ni zgledal tako neprivlačno wink.gif .
  • 0

#13626 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 August 2009 - 03:35 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 10. 8. 2009 - 16:25) View Post

Mater ej. rolleyes.gif

Ja, P mi je to pokazu, meni je blo kul in lol, nom kar koma od tega, če kdaj kaj probam. Z njim sem tud prvič popperse probala, pa mi je blo tud čist fajn, pa od ničesar odvisna ne postanem, hahah. Sicer tiči pri tem še en razlog oops.gif ... Prov smešn mi je, da greš Pja opisovat, če ga itak ne poznaš. Take stvari mi niso šle nikoli v glavo.

Ravno slabost ni omenjena.

Glej, človek pač opazi, kaj pišeš na forum in zdej že neki časa občasno prave čudakarije. Valda, da si človek ustvari mnenje, sej o tem smo se že pogovarjal enkrat. Glede na to, da imaš tipa, ki sovraži živali, a po drugi strani obožuje ostre nože in tandemsko hiperventilacijo, verjetno res nima vse pošlihtan v glavi. Sej smo mi tudi mel v OŠ in SŠ čudake, ki so se pliniral in vohal lepilo (mogoče lahk še to probata), ampak vsaj niso svojih občutij pisal po forumih in spraševal bedarij v zvezi s tem, kot npr. zakaj mi je slabo, ko se zastrupljam. Sej nič ne rečem, nisi prva, ki je kej takega probala, tudi jaz imam kako ganjo in Poppers za sabo (ob tem priznanju me ne bo razgnalo od ponosa), ampak ne kot instrument za vzbujanje pozornosti okolice/tipa in postavljanje hecnih vprašanj na javnih internetnih straneh. Sploh pa šele takrat, ko sem vedla, da gre predvsem za občasen užitek v dobri družbi, pa ne na način, da motiš naravne dihalne funkcije in padaš v nezavest (???).

Sicer je vse zadevanje pri meni nekaj, kar sčasoma in s pridobljeno zrelostjo prerasteš, vseeno pa ločim folk, ki ima pri tem vsaj malo nekega stila in tiste, ki ga nimajo. Tud ko sem pila, nisem pila najslabšega vina in ko sem se ga zadela, se ga nisem s hiperventilacijo. Kupta si vsaj travo, da ne boš več skup padala, je slednja precej bolj 'zdrava' kot pa to, kar delata vidva. Pa še efekt bo ziher velik boljši, garantiram. Ti iskreno ne privoščim, da si nakoplješ težave z dihanjem ali razčesnjeno lobanjo.

Sem pa trdno prepričana, da so občasna neumna vprašanja na forumu samo vzvod, s katerim se hočeš dokazat. Kot čudna vprašanja namenjena zgolj temu, da vsi izvemo, da sexaš in čudna vprašanja kot je tale, kamor vkorporiraš dejstvo, da si probala že tudi Poppers (in to še iz enega drugega razloga, ki ga tudi poznamo in glede katerega je bilo treba elegantno namignit).

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13627 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 03:36 PM

Sama nem sodla P-ja, prav tako do sedaj še nikoli nisem nič replicirala na Mladoletnine poste, kjer so že druge povedale, kar mislim, a tokrat bom.
Prideš ven z nekimi čudnimi forami, ljudje povejo svoje negativno mnenje, odzoveš pa se na način, kot da smo mi butli, ker ne sprejemamo tvojega početja. Zaj samo čakam še, da se vklopi par odvetnikov, ki ti vstopijo v bran, češ, kako se pa zdaj vse spravlja(m)jo na BOGO Mladoletno, ki se srečuje s težavami v odračanju in da do drugih nis(m)o take. Mogoče zato, ker noben ne prihaja naprej s takimi izjavami?

Proti tebi osebno nimam nič, imam pa proti odrezavemu in arogantnemu odgovoru, ko katera poda mnenje, ki ga nočeš slišat. V kolikor postavljaš tako "odrasla" vprašanja, bodi še toliko "odrasla", da sprejmeš kritiko kot se šika.

Si bom kar sposodla tvoj odgovor: Mater, ej rolleyes.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#13628 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46666 posts

Posted 10 August 2009 - 03:41 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 10. 8. 2009 - 16:30) View Post

To je podoben temu, kot če rečeš, zakaj kadiš, piješ alkohol, se drogiraš, se režeš ...

Govorite pa tko, k da nikol niste kj tazga probaval, sploh, ko ste bli mlajši huh.gif .
Ne, nismo.
Mi je pač čudno, da je nekomu fajn da zanalašč pada v nezavest in tega ne morm enačit z alkoholom idr. zgoraj naštetimi stvarmi.

Mah. Brezveze. Je že Adriane lepo povzela moje misli.
  • 0

#13629 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2009 - 03:43 PM

Haha, sej vem da bo moj post nepotreben, sam blink.gif da bi kdo hiperventilacijo zanalašč izzval pa prisežem da prvič slišim, očitno sem jaz s kartami nazaj ali kako? Jaz se ne bi niti upala, ok pa pustmo to.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#13630 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 August 2009 - 03:48 PM

@Sarah: morš kdaj tut kej probat ... twisted.gif
  • 0

#13631 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2009 - 03:52 PM

Tečem brat link & se učit izzvat jo! biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#13632 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4762 posts

Posted 10 August 2009 - 03:52 PM

Ne vem kje sem jaz gor rasla, ampak prvič slišim o namerni hiperventilaciji. Drugače pa se jaz nebi igrala s takimi zadevami, še preveč je ostalih stvari, ki nam uničujejo zdavje.
S tem, ko opisuješ tak blažen občutek po dogodku, sem dobila asociacijo, kot da gre za neke vrste odvisnost.
  • 0

#13633 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 August 2009 - 03:56 PM

verjetno se sama sebi zdiš blazno kull in opasna tongue.gif
ne bom te obsojala tudi sama sem imela "nora leta", ampak to hvalisanje je skrajno otročje
za tipa pa se strinjam da je idiot
  • 0

#13634 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 10 August 2009 - 03:56 PM

Kaj so to poppers?

Drgač pa prvič slišim za namerno hiperventilacijo. huh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13635 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2009 - 04:01 PM

Mene tudi zanima kaj je to, lol. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#13636 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 August 2009 - 04:01 PM

Eh, Poppers je eno sranje. Taka tekočina v mali flaški, potem pa vdihuješ njene hlape in te mal prbije, sam je tud hitr vsega konc. En moj kolega je po pomoti enkrat to spil na eks. laugh.gif Naj bi kao bla to sex droga (baje se je včasih celo dalo kupit v sex shoppih), za boljši orgazem in tak, ampak najstniki to bolj uporabljajo zato, ker te instant rukne, tak mal si v oblakih, bolj vesel, na smeh ti gre, ampak res sam momentalno, ne drži dolgo kot recimo ganja. Če pretiravaš, pa si nagrajen z masivnim glavobolom (ki za razliko od efekta zadetosti, traja kar nekaj časa tongue.gif).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13637 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 August 2009 - 04:04 PM

Prvič slišim.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#13638 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 04:06 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 8. 2009 - 16:35) View Post

Sicer je vse zadevanje pri meni nekaj, kar sčasoma in s pridobljeno zrelostjo prerasteš, vseeno pa ločim folk, ki ima pri tem vsaj malo nekega stila in tiste, ki ga nimajo. Tud ko sem pila, nisem pila najslabšega vina in ko sem se ga zadela, se ga nisem s hiperventilacijo. Kupta si vsaj travo, da ne boš več skup padala, je slednja precej bolj 'zdrava' kot pa to, kar delata vidva. Pa še efekt bo ziher velik boljši, garantiram. Ti iskreno ne privoščim, da si nakoplješ težave z dihanjem ali razčesnjeno lobanjo.

Sem pa trdno prepričana, da so občasna neumna vprašanja na forumu samo vzvod, s katerim se hočeš dokazat. Kot čudna vprašanja namenjena zgolj temu, da vsi izvemo, da sexaš in čudna vprašanja kot je tale, kamor vkorporiraš dejstvo, da si probala že tudi Poppers (in to še iz enega drugega razloga, ki ga tudi poznamo in glede katerega je bilo treba elegantno namignit).

Je Dilema še malo dopolnila prejšnji post. Sem ga kar kopirala (meni se ni dalo vsega tega razlagat biggrin.gif), ker se strinjam z VSEM, ergo mi je popolnoma jasno, zakaj pišeš take reči. Le ganje ti ne bom svetovala, ker tega pač ne bom nikomur iz osebnih razlogov.

Izzivanje hiperventilacije (sama je sicer nikoli nisem dala čez) in še mnoge druge fore, so mi super poznane od drugih, veliko čudnih reči tudi sprobanih (ne pišem zaradi hvalisanja, pač pa, da malo zbalansiram s tistimi, ki o enih zadevah prvič slišijo in ob tem res zgledaš, kot da si z Lune), a ne moreš pričakovat od nas, da te bomo preko foruma učile jointe zvijat, kak se brez odpirača odpre flaša ali katero lepilo je najboljše za inhalacijo, zato ali nehaj postavljat taka vprašanja ali pa pričakuj vmes tudi kako neodobravanje, sploh od nas, ki jih mamo malo več kot 15 in smo določene zadeve že prerasle ali jih nikoli skozi dale.

Peace.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#13639 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 10 August 2009 - 04:14 PM

Ah dej no DiLeMa, a če pa ena, ki je stara čez 20, napiše, da ima spodi probleme z nečem, ki je posledica seksa, je pa vse ok in se pri tem ne gre za dokaazovanje, ane? Če si mlajši, se pa seveda moraš dokazat, kot da mi je vsakič, ko seksam, kot da bi na loteriji zadela laugh.gif . Pa če sem popperse probala; ja, mi je zanimiv blo, sem tud sem napisala, kot napišem, da sem psa pelala ven. Zgodil se mi je pač. Ker mi je P pred tem povedu, kaj se ti zgodi, in ker se je men drugo, me je zdej izključno zanimal, če mogoče katera ve, čemu tako. Če ne ve, pa tud ok. In če Buggy (lih brala sem dans, zato omenim) napiše, da je bilo na morju pod tuši dost placa za seksat, bo to zdej tud dokazovanje? Pač take stvari omeniš, ker so se ti vstisnile v spomin. Meni se bo tud glupo-smešno spominjat takih bedarij, ki jih dajam zdej kdaj čez. In ne, ne zdim se zato sebi opasna in kul. Samo vprašam, česar ne vem. Očitno bo res boljš, da se poskušam na čimbolj vsakdanje teme preusmerit in se stran držat od stvari, ki me zanimajo. Zanimivo, ni kaj.
  • 0

#13640 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 August 2009 - 04:22 PM

Mladoletna, nimajo tle leta veze, ampak to, da ko vidim tvoj post kje pri spolnosti, kar rečem o-o. Nobena ne razlaga tako nazorno in tako osebnih stvari, za nobeno drugo nismo ugibali, kaj si tišči v češplo (ali je sveča ali zajemalka) in podobne scene. Vsekakor v marsikaterem pogledu izstopaš in včasih sprašuješ konkretne čudakarije. Tega, kar je napisala Buggy, pa sploh ne bi primerjala s tvojimi posti, niti približno.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users