Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#13601 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 August 2009 - 10:48 AM

QUOTE(Brokoli @ 8. 8. 2009 - 19:52) View Post

Parvinder, jst sm kr Hello začela pa sm že dubla par ponudb, eni me skos kličejo na mobitel pa se ne javm. oops.gif .

A ti boš tud au pair?? Kam boš pa šla?

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#13602 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26387 posts

Posted 09 August 2009 - 10:49 AM

Mladoletna: http://ed2k.2x4u.de/index.html
klikni tam, kjer piše all servers - add to emule (imej mulo prižgano).

Potem pa v emule serverje sortiraj po številu uporabnikov in se connectaj na tistega, ki jih ima največ (ali pa po najmanjšem "pingu").
  • 0

#13603 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 09 August 2009 - 11:10 AM

Sem dala po tem pingu najmanj. Oo, super, dela, ful ti hvala biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13604 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6841 posts

Posted 09 August 2009 - 12:02 PM

QUOTE(Dragica @ 9. 8. 2009 - 9:00) View Post

Tepanje so pa pred Slovenskimi Konjicami.

Ali pa ZA, če se pelješ iz smeri LJ proti MB.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#13605 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15870 posts

Posted 09 August 2009 - 04:18 PM

Ja, res je.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#13606 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 August 2009 - 08:01 PM

Punce, iščem slikico FABIOTA na belem konju. Nujno rabim, pa nikjer ne najdem. biggrin.gif Mi kera pomaga ? Dozdeva se mi, da bo FTSE vedla al pa Kinky.. !?
  • 0
Viens, reste ici!

#13607 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15870 posts

Posted 09 August 2009 - 08:15 PM

IPB Image

Bel pa ni. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#13608 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 August 2009 - 08:19 PM

Hvala !! biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#13609 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 August 2009 - 08:19 PM

Fabio wub.gif

LOL

NOOOOOOOOOOOT

rea, en MARCHE je tudi na poti proti Kranju, malo pred KR je eno počivališče. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13610 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15870 posts

Posted 09 August 2009 - 08:23 PM

Ana, you're welcome.
  • 0

#13611 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 August 2009 - 11:20 PM

oo kinky kako si prjazna, tenks
sem pa se spomnla, da sploh ni nujno da rabim prav marche, oz da iščem OMV ki ima marche, ker sem svoj senvič tkrt kupla na pumpini strani in ne prav v marcheju!
YEEEAAAH YEAH

kinky, če se slučajno motm, bom šla jutr al pa v tork tole prevert, te zadolžujem, da mi, ko boš šla kej domov-domov in k se boš vračala v LJ, kupiš ene 3 senviče okej?
LOL laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13612 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 August 2009 - 06:57 AM

wink.gif

Haha, res je, da tudi na tem počivališču pred KR NI OMV, je Petrol, ampak Marche zraven.

Jaz se vedno ustavim in kakšen sendvič ta nabavim, pa po želji ti ga tudi naredijo. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#13613 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 10 August 2009 - 09:55 AM

A kera slučajn ve, zakaj bi men lahko včeri med hiperventilacijo al kako se že reče temu tok slabo ratal? ermm.gif Sem ene 3x v 10ih mminutah, pa je blo vse kul, mal skup sem šele nazadnje padla, mi je blo fajn, samo pol četrtič pa takrat, ko bi lahko skup padla, mi je pa res prov wow slabo ratal down.gif .
  • 0

#13614 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 August 2009 - 10:03 AM

Ne razumem kaj bi rada. butl.gif
  • 0

#13615 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 10 August 2009 - 10:25 AM

Če kera ve, zakaj mi je blo tok nenormalno slabo? P je reku, da njemu še nikol ni blo. Aveš, neb rekla, če bi me glava alpa da bi se mi vrtel še potem pa to.
  • 0

#13616 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 August 2009 - 03:06 PM

Kaj vidva s P. redno skupi hiperventilirata al kje je zdej fora, LOL. Imata oba težave z dihanjem or what? Pa ne kapiram kaj misliš s tem, da si 'mal' skup padla in ti je blo to fajn. Komu je fajn, ko skup pade? hmm.gif
Ne razumem dobro tega posta, a si namerno izzvala hiperventilacijo in zdej ne veš zakaj ti je blo vmes slabo al kaj? Verjetno zato, ker je hiperventilacija slaba za telo in je slabost ena od negativnih posledic.

Tle je en link o hiperventilaciji:

http://www.njena.si/...menu_id_54.html
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13617 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 10 August 2009 - 03:12 PM

Sej to je to, sam da zanalašč prideš do tega. Men je pa fajn filing, k potem mal skup padeš, pa pol, k se takoj prebudiš pa si ful lepo v rožcah laugh.gif (me P zmeri tko lepo čuva, pa ujame, pa počas na tla položi, da se kam na zabijem). Noben nima težav z dihanjem laugh.gif , samo jst sm včeri prvič probala, on že dolg na vsake tok časa.
  • 0

#13618 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 August 2009 - 03:16 PM

svašta rolleyes.gif
  • 0

#13619 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 August 2009 - 03:17 PM

No sej, mladost je norost in velikokrat otrok ne kapira, kakšne posledice lahko majo take bedastoče. Ne vem zakaj pol sprašuješ, zakaj ti je blo slabo, če pa veš, da to predstavlja velik stres za telo in lahko pripelje do mnogih negativnih posledic. Sori, sam vprašanje je res do konca debilno. Le zakaj si med škodljivo, namerno izzvano hiperventilacijo občutila slabost? Pravi medicinski misterij, no one will never find out.

P. je pa res pravi gentleman in pol. Svojo punco vpelje v tako bedasto sranje in jo potem pazi, da se ne trešči v glavo. wub.gif Glede na napisano še v drugih temah, mora bit tip hud pacient. Good luck!

Sori za odrezavost, ampak take bedastoče me res pogrejejo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13620 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 10 August 2009 - 03:25 PM

Mater ej. rolleyes.gif

Ja, P mi je to pokazu, meni je blo kul in lol, nom kar koma od tega, če kdaj kaj probam. Z njim sem tud prvič popperse probala, pa mi je blo tud čist fajn, pa od ničesar odvisna ne postanem, hahah. Sicer tiči pri tem še en razlog oops.gif ... Prov smešn mi je, da greš Pja opisovat, če ga itak ne poznaš. Take stvari mi niso šle nikoli v glavo.

Ravno slabost ni omenjena.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users