Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1341 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 May 2007 - 06:39 PM

Ja ta After Party fenomenalno diši po jagodah in bombončkih. Mene zmeri zavohajo, če ga imam na laseh in potem se kar slinijo po laseh. Že na delč se zavoha! cool.gif

Sicer je pa tole drugač res ugodna akcija, glede na količino. Sploh pa se splača, ker je kvalitetno! biggrin.gif biggrin.gif

Če je pa res! oops.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1342 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 May 2007 - 06:40 PM

Meni je moj cefizelj prepovedal karkoli kupit, dokler ne porabim vse do konca cry.gif Sicer ima pa prav, OH dvojčka še ne bo kmalu zmanjkalo, ga je še več kot pol notri...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1343 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 May 2007 - 08:28 PM

pa 86€ prihranka blink.gif je to možn?
  • 0

#1344 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 May 2007 - 08:33 PM

babe, ve ste nore - pa ve bi kuple, če vam napišejo, da pršparate 5 fičnikov, nategnil bi vas pa za 100. blink.gif devil.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1345 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 May 2007 - 08:56 PM

QUOTE(Špela @ 17. 5. 2007 - 19:33) View Post

babe, ve ste nore - pa ve bi kuple, če vam napišejo, da pršparate 5 fičnikov, nategnil bi vas pa za 100. blink.gif devil.gif

Ja kdo se oglaša k ma celo štacuno od L'occitane doma. biggrin.gif Kaj šele, če bi ti ponudil extra large pakunge znižano. Jebat ga, pač vsakmu neki paše. Sj ne kupujemo zato, ker so oni napisal, da je fakin ??€ prihranka - tega jst še prebrala nisem. Sam končno ceno sm pogledala.
evilgrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#1346 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2007 - 09:12 PM

QUOTE(Šišyka @ 17. 5. 2007 - 19:20) View Post
to me pa spominja na hofer reklamo biggrin.gif una zadeva...kolk more to fajn dišat biggrin.gif

Ja, saj na podlagi tega tudi govorim. :-)

Ja, Špela, kdo se oglaša... L'Occitane manijak. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1347 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 18 May 2007 - 08:41 PM

Wahah, zej mam pa jazst tut OH dvojčka tongue.gif Sem šla po Dumb Blont, p jim je zmankal. Une2 sta bla p sam 22,5e.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1348 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 May 2007 - 07:50 AM

QUOTE(Miss*69 @ 17. 5. 2007 - 21:56) View Post

Ja kdo se oglaša k ma celo štacuno od L'occitane doma. biggrin.gif Kaj šele, če bi ti ponudil extra large pakunge znižano.

sicer nism hotla, ampak vseen ... mam pol manj L'Occitana doma kot ima tule 3/4 babnic samo stvari za nego las. sam tok, da smo si na jasnem. twisted.gif in, ne, predvidevam, da ne bi kupla sam zato, ker bi bil special super popust - ko mi je treba, pač kupim.

Ja, Špela, kdo se oglaša... L'Occitane manijak.

hja, kaj naj drugega rečem kot tvojo priljubljeno frazo, da babja faušeritnost ne pozna meja, a ne?! twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1349 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 May 2007 - 07:00 PM

Sanies, kaj so se sami 'ponudli', da ti lahko namesto dumb blond pošljejo oh?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1350 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 19 May 2007 - 07:11 PM

QUOTE(Špela @ 19. 5. 2007 - 6:50) View Post

sicer nism hotla, ampak vseen ... mam pol manj L'Occitana doma kot ima tule 3/4 babnic samo stvari za nego las. sam tok, da smo si na jasnem. twisted.gif in, ne, predvidevam, da ne bi kupla sam zato, ker bi bil special super popust - ko mi je treba, pač kupim.

Špelčk ja tuki smo vse obupno obsedene in kupujemo zgolj in samo zaradi tega, ker nam hvalabogu ponujajo take super špasne akcije. Dej no, mal manj negativnosti prosim. Z nečim si je pač treba umivat lase ane in nimam jst nobene zaloge doma ampak mi bo zmanjkalo OH, sam tolk za info - ker že vse v isti koš mečeš.
  • 0

Jordan Belfort

#1351 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 19 May 2007 - 09:07 PM

rea, ne, jazst sem bla tam in sm rekla, da če majo še kaj paketov teh, Dumb Blont. P je rekla, da ne, da je vse pošlo. So imeli p(jim je očitno ostalo) še OH dvojčka in tudi tiste Brunete, alpakej. Sem bla p tam na Trubarjevi zraven Baazarja(pač salon, ki drži Tigi linijo). Morm pohvalit, so izredno prijazni.
  • 0

#1352 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 May 2007 - 09:50 PM

Na trubarjevi- a mislš meto?
Sj to za Ljubljano govoriš, ne?
  • 0

#1353 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 May 2007 - 05:52 PM

QUOTE(Špela @ 19. 5. 2007 - 8:50) View Post
hja, kaj naj drugega rečem kot tvojo priljubljeno frazo, da babja faušeritnost ne pozna meja, a ne?! twisted.gif

Sem včeraj nakupovala v L'Occitane-u, tak da sem ti malo manj fauš. oops.gif
Ej, ampak ona blontna (taka malo bolj starejša no, ni stara sicer) je pa ful faca - ziher veš, kero mislim! Mislim, da ji je ime Sara.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1354 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 21 May 2007 - 08:08 PM

Kaj?(:
rea, jazst tebe res ne razumem. Frizerski salon na Trubarjevi-tam kjer je tudi cosmic shook, adidas štacuna, madness, p zravn je baazar. O kakšni Meti ti sanjaš?(:
  • 0

#1355 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 May 2007 - 09:32 PM

Sanies, sanjam o salonu (meti podkrajše) kjer si ti kupla oh dvojčka! laugh.gif
Drgač pa hvala za info! smile.gif
  • 0

#1356 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 May 2007 - 10:43 AM

Punce, jaz vem, da ste nekatere še želele imet Dumb Blonde in je blo neki rečeno, da je zmanjkalo. Torej - meni je frizerka prišparala en dvojček, ampak sem ga js že prej kupila prek neta, zato če bi ga katera želela imet, ji ga lahko jaz kupim in pošljem po pošti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1357 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 May 2007 - 05:18 PM

rea, sej pomojm sem jazst tazadn OH dvojček njihov dubila. P sej pomojm je tko, da če se ti mal da obredeš mal te salone v Lj, ker zihr jim je ostal še kakšn OH paket-jazst sem zavila v prvega, p sem mela srečo(: Sicer so mel še tisti rjavi dvojček, ki ga ma Dilema, alpakej-samo je biu mal dražji-28evrov, se mi zdi.
  • 0

#1358 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 27 May 2007 - 11:00 AM

mene pa zanima, kaj naredite s temi velikimi embalazami od akcij?jih vrzete stran?so se za kaj drugega uporabne? V glavnem, kaj naredite z njimi? hmm.gif
  • 0

#1359 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 May 2007 - 11:53 AM

Jaz dam sestri, si pol ona notr toči kopeli in svoje šampone. Recimo nazadnje si je kupla tri plastenke Keune Ultra Mild šampona in si natočila v prazno 750ml prastenko od Oatmeal & Honey šampona. Uglavnem, meni je to ful uporabna zadeva in mi je škoda stran vržt.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1360 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 27 May 2007 - 02:54 PM

A pa si ni bolj praktično iz manjše flaške zlivat? ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users