Jaz tudi priporočam postajo podzemne čim bližje, mi smo jo imeli pa nam je bilo OK kljub temu, da smo bili nastanjeni v Acilii, precej daleč od centra. Busi v Rimu so neuporabni in vozni red ne obstaja, tako da ti tudi bus postaja v bližini nastanitve nič ne pomaga.
Italija
Posted Today, 01:32 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Today, 01:38 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Today, 01:41 PM
Pa ravno v samem centru so ful slabe povezave, mi smo ogromno hodili. No, zdaj je odprta nova metro postaja pri Koloseju, ki je takrat še ni bilo. Busi ti res vzamejo celo večnost.
― V. Van Gogh
Posted Today, 01:57 PM
V Rimu stvari niso glih na kupu zato je dobro biti blizu podzemne, ki ti vzame miljon casa. Meni se zdi, da se kar v redu kaze na mapsih kdaj pride naslednji bus. Se jih vedno posluzujemo, ker podzemni sta glih 2 in ne vozita do vsega.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Today, 02:12 PM
Mi imamo pa čisto drugačne izkušnje z busi, kot da bi vozili glede na luno. Ampak nam itak ni preostalo drugega, čeprav bi včasih peš prišli 2x tja in nazaj, preden smo ga dočakali. Pa še zaradi gužve so ful počasni.
― V. Van Gogh
Posted Today, 02:27 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users