Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#1341 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26110 posts

Posted 25 May 2010 - 06:11 AM

včeri sem šla na golf, po golfu spila 1 Radler in pojedla 3/4 male pice. Danes se zbudim (napram včeraj) 2kg težja ermm.gif

dizastr dry.gif
  • 0

#1342 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 25 May 2010 - 07:28 AM

PMS? bi mogla več radlerja spit - alkohol kot diuretik, problem z zastajanjem vode rešen laugh.gif

Princeska, kako se ti zdi, da nisi nič shujšala, če praviš, da moraš komplet poletno garderobo novo nabavit, ker ti nič ni več prav? be careful.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1343 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26110 posts

Posted 25 May 2010 - 07:37 AM

ma se ne sekiram...k jutr bo spet nazaj smile.gif

PMS my ass...no PMS for me. I win biggrin.gif
  • 0

#1344 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 May 2010 - 09:25 AM

QUOTE(nika @ 25. 5. 2010 - 8:28) View Post

Princeska, kako se ti zdi, da nisi nič shujšala, če praviš, da moraš komplet poletno garderobo novo nabavit, ker ti nič ni več prav? be careful.

Ne, tko ja, sam pač stegna se mi zdijo še zmeri FUUUUUL debela. Jao, ta moja stegna!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1345 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26110 posts

Posted 25 May 2010 - 10:03 AM

ej bejbi, to ti je pač oblika telesa.... meni je ravno zadnjič rekla šivilja, da imam rit 40-42, čez joške pa 38. In jaz ful težko najdem hlače zase, ker jih moram najprej spravit čez stegna. Ni problem rit....sam stegna so pa ubijalska. Pač mam jebena stegna in boke. Jebat ga, treba delat s tem, kar maš.
  • 0

#1346 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 May 2010 - 10:35 AM

QUOTE(Kinky @ 24. 5. 2010 - 22:17) View Post

Tvoj cilj. tongue.gif Objective NI objektiv. LOL Drugače pa lep cilj. wink.gif

Ja ja res imaš, prepogosto uporabljam italjanščino. tongue.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1347 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 05 June 2010 - 04:39 PM

Je katera sprobala tole?
Kaj menite? Bi bil kakšen učinek?

http://www.zdrava.si...apsul-p-947.php
  • 0

• Guests

Posted 05 June 2010 - 05:16 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 25. 5. 2010 - 5:11) View Post

včeri sem šla na golf, po golfu spila 1 Radler in pojedla 3/4 male pice. Danes se zbudim (napram včeraj) 2kg težja ermm.gif

dizastr dry.gif

Js mam enak problem. smile.gif
V Lj v bistvu sploh nimam vage, za kar sm kr hvalezna, samo recimo zvecer striktno ne smem jest ogljikovih hidratov, ce ne mam zjutraj tak trebuh, tk ko bi nekdo slamico noter vstavil in pihal. biggrin.gif

Recimo, vceraj sem jedla zunaj okrog petih pozno kosilo, ker sem cakala, da pride fant iz sluzbe. Narocla spagete bolognese, ker majo vse druge z ful smetanastimi omakami, pa ne maram + kaloricna bomba je, pojem recimo tricetrt tega, ker sem bla ful lacna, sladico pustim, zvecer ne jem vec nic drugega... danes? Katastrofa. cry.gif Sovrazim ta moj trebuh.
  • 0

• Guests

Posted 05 June 2010 - 05:16 PM

Jaz sem spet shujšala 4 kg. Še malo, pa bom imela tolko, ko pri 18-ih letih hooray.gif (don't mind me...samo hvalim se oops.gif ...nekomu se pač moram smile.gif )
  • 0

#1350 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 05 June 2010 - 05:20 PM

Kako pa si shujšala?
Jaz bi še tri kile, da bom na 53, ampak glih te zadnje so najhujše in glih te tazadne se bodo najbolj poznale evil.gif
  • 0

• Guests

Posted 05 June 2010 - 05:27 PM

Nenamerno. Enostavno nisem tolko jedla več, kot prej. Pa stres. dry.gif

Ja, se strinjam. Ta zadne so najtežje. Jaz grem maksimalno do 55 dol, ker že pri npr. 57 zgledam kr malo presuha. Vsaj fantu, pa večini kolegov ni všeč, če sem že tolko suha, no.

Sej boš NR...sam počasi, pa ne pretiravat smile.gif
  • 0

#1352 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 June 2010 - 05:33 PM

Men se tud ful hitr pozna, če se najem, dans mam sindrom prerokane noči in sem jedla svašta, trebuh mam pa čist napihnjen sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1353 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 June 2010 - 05:43 PM

Jst na srečo nimam problema z napihnjenostjo, mi gre bolj na živce, ker se ne znam ustavit, ko začnem nekaj jest - sploh pri kakih bonbonih in podobno. Pol me pa tok vest peče, ko se nažrem. sad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1354 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 05 June 2010 - 05:45 PM

^^^Jaz tud, tak da sem pol že zaradi tega napihnjena, ker preveč pojem. oops.gif
  • 0

#1355 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 05 June 2010 - 05:47 PM

Moje kile ne grejo nikamor. Priznam, da se ne trudim dovolj in bi lahko manj jedla.
  • 0

#1356 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 June 2010 - 05:50 PM

Jst glede kil sploh ne vem, kolko sem shujašala, ker nimam vage in se niti nisem tehtala. Ampak vem, da sem, že po telesu. Pa zdej skos na fitnes hodim in se mi pozna. To sem najbolj vesela. Mi niti ni važno, kolko kil imam, mi je bolj pomembno, da si spet mal utrdim postavo.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 05 June 2010 - 05:52 PM

js pa NE morem manj jest. Mislim, ful se slabo pocutim drugac... prav zavidam vam tistim s perfektnimi postavami, ki lahko normalno jeste, klinc kaj telovadite, pa je se vseeno vse ok. smile.gif Js recimo, ce se drzim kaksne dolocene diete, se ponavadi zredim, ker majo tolk dnevno za pojest. Js res ne vem, kaj je z mojim metabolizmom. huh.gif

Drugac pa tkle: visoka sm 173, mam 63kg, kar je z mojo zasnovo kr prevec. Najbols mi je blo, ko sm mela 59, pa tam do 56 je se slo, na zacetku srednje sole sm mela pa 52 kil, in sm se konstantno ful slabo pocutila, slabo mi je blo, motlo se mi je, groza no. Pol sm pa bla nekje pri 56-59 dokler nism zacela jest tabletk, pol je slo pa gor. Zdaj ne jem tabletk ze 2 leti, ampak dol pa tut ne gre. smile.gif Telovadim, omejujem sladkarije, manj jest ze skor ne morem... mah klinc. Saj cez zimo se gre, sam ko se poletje priblizuje in cas kopalk mi je pa ful bedno. rolleyes.gif

Aja pa se to, mam kolegico, ki je visoka 178, pa ma 70 kg! Pa zgleda ful suha, pac noge ma mal bolj mocne, ampak lepe, misicaste. A je to fer? smile.gif
  • 0

#1358 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 05 June 2010 - 05:55 PM

Mene pa sladkarije ubijajo. Imam sestro, ki je suha kot trlica in si seveda nakupi dosti sladkarij, ker ne rabi pazit. Jaz pa samo skačem do tiste omarice in počasi jem vse kaj je not. Še dobro, da mi je tek kot neka sprostitev in ne nuja, če ne bi bila verjetno že kot balon.
  • 0

• Guests

Posted 05 June 2010 - 06:10 PM

Mene tudi samo sladkarija nese.

Izabela...sam res. Ful je odvisno tudi od oblike telesa, ne samo od kg pa višine. Ker jaz bi po tvoji višini pa kg sklepala, da imaš čist solidno postavo. Oz. rekla bi, da si suha glih prav (mogoče si tudi preveč samokritična, a?)
Jaz imam srečo (najbrž), da se vedno povsod po telesu zredim (oz. shujšam). Lepo enakomerno.
Sicer sem že omenila enkrat, da postavo imam pač tako, da če bi imela 30 kg, pa bi vseeno imela veliko rit.
Ampak ok...trenutno sem zadovoljna s svojo postavo. Sicer bi želela še kakšnih 5 kg dol...ampak tudi tam ene 3 kg bo čist dovolj, da se bom počutila dobro poleti. smile.gif
  • 0

#1360 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 05 June 2010 - 06:36 PM

QUOTE(november.rain @ 5. 6. 2010 - 18:20) View Post

Kako pa si shujšala?

Laufa pred policaji. twisted.gif twisted.gif

tongue2.gif