Ta krema je zakon!

Nega mešane in / ali mastne kože
Posted 07 November 2017 - 06:26 PM
Posted 07 November 2017 - 06:48 PM
Posted 07 November 2017 - 09:38 PM
Tiste, ki ste nagnjene k mozoljem/ogrcem in imate Derma E kremo, a vam ne dela čisto nobenih problemov? Že med prvimi šestimi sestavinami ima tri komedogene (klik), zato si je jaz še nisem upala naročit, ker se bojim, da bi mi naredila kakšno štalo.
Ana, poročaj, kakšna se bo pa tebi zdela.
Meni se zdi, da se mi je koža celo izboljšala - že po nekajdnevni uporabi. Da so se mi pore na nosu zmanjšale.
Zaenkrat še nobene reakcije. Pa ne zmasti se mi več tako hitro t-zona, kar mi je fascinantno.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 November 2017 - 10:18 PM
Posted 07 November 2017 - 10:28 PM

Posted 07 November 2017 - 10:28 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 November 2017 - 10:29 PM

Posted 07 November 2017 - 10:31 PM

Posted 08 November 2017 - 10:49 PM
Sem jo ravno danes dobila in sem pričakovala grozno močan vonj. Pa bila presenečena, ker je vonj skorajda nezaznaven oz. po par minutah izgine.
Mi je všeč krema. Malo sem imela na začetku občutek, kot da me bi koža rahlo pekla po nanosu, ampak zdaj je ok.
Meni je vonj v bistvu vsec, tak lekarniski, ful vredu.
Imam pa jaz enak problem - me kar pece ob nanosu, mine po parih minutah sicer, ampak je vseeno neprijetno. :/
Za kak bi lahko slo?
Posted 09 November 2017 - 12:33 PM
^ jaz sem ugotovila, da če sem malo bolj "groba" med predhodnim čiščenjem obraza, me tudi koža ob nanosu peče... to sem sicer opazila samo pri tej kremi.
Tako da je različno, večinoma me ne peče, tu in tam pa še vedno... Verjetno je zaradi kakšne sestavine?
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 November 2017 - 04:19 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 November 2017 - 05:25 PM
Mi je pa vseeno zanimivo, da jo promovirajo tudi kot dnevno kremo in hkrati ne izpostavijo pomembnosti SPF-ja.
― V. Van Gogh
Posted 09 November 2017 - 06:46 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 November 2017 - 07:00 PM
Zakaj nateg? Vsak se sam odloči, če bo uporabljal SPF. Večina ga ne in tudi večina krem je brez, dobre vlažilne kreme s SPF-jem se išče z lupo.
Meni se bolj nateg zdi poimenovanje vlažilne kreme dnevna in hranilne nočna, pa po možnosti še starostne omejitve.
― V. Van Gogh
Posted 09 November 2017 - 07:26 PM
Posted 18 November 2017 - 02:25 PM
Jaz sem pa v nego dodala še salicilno kislino. Sem pisala na superskin in so mi zelo prijazno in profesionalno svetovali. Tako da za nepravilnosti niacinamide ne bo dovolj, sem vključila še salicilno.
Trenutno moram rečt, da že dolgo nisem imela tako lepe kože. Vse kar uporabljam mi zelo ustreza, DermaE je tudi dovolj vlažilna, da mi kože ne zateguje, dodajam kapljico olja zvečer. Ne bi se branila še malo bolj težke kreme, ne vem kako naj razložim, ampak mogoče čutim, da koža vseeno rabi še malenkost več. Je pa izjemno korektna krema in cel combo nege je trenutno top.
Posted 18 November 2017 - 02:29 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 November 2017 - 02:54 PM
The Ordinary sem kupila, Uporabljam jo 3x na teden, samo po licih (tam imam nepravilnosti). Uporabljam jo na čisto kožo, potem niacinamide, hialuronska in DermaE.
Hmm, mene niso nič opozorili glede tega, ampak hvala, bom malo prečekirala kako je s tem. Načeloma lahko potem izmenjujem, pa vsak drugi dan salicilna/niacinamide.
Posted 18 November 2017 - 03:30 PM

Mnenja so deljena, tako da brez panike, ampak iz previdnosti jaz ne bom uporabljala hkrati obojega.
Bill Bullard
Posted 20 November 2017 - 04:55 PM
DermaE je tudi dovolj vlažilna, da mi kože ne zateguje, dodajam kapljico olja zvečer. Ne bi se branila še malo bolj težke kreme, ne vem kako naj razložim, ampak mogoče čutim, da koža vseeno rabi še malenkost več.
Pod tole se podpišem. Glede na pisanje sem pričakovala res težko oz ekstra hranilno kremo, pa po 2 dneh uporabe ne morem rečt da sem super navdušena. Je definitivno precej bolj vlažilna kot moja dosedanja dnevna krema, ampak včasih se mi zdi da bi rabila še kaj zraven.
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users