Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#1341 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 February 2012 - 11:28 AM

Mislim, da Sloveniji za ESC ni pomoči, kakšne obupne skladbe. Še najboljša je Verjamem, ki je pa takisto premalo izstopajoča, da bi lahko pričakovali neko konkretno uvrstitev.
  • 0

#1342 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 February 2012 - 11:56 AM

QUOTE(_Planet_ @ 18. 2. 2012 - 11:10) View Post

OT: Chriiis, welcome back! woot.gif

Iiii, jaaaa, i'm back biggrin.gif
  • 0

#1343 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 18 February 2012 - 01:10 PM

Kje si se potepala? : D

Dosedaj poslusala vse skladbe Eve Boto, megleno vse skupaj, nic posebnega. Poslusam kasneje se dvojcici.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1344 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 February 2012 - 04:57 PM

Meni ni nobena pesem posebaj všeč. Mogoče če izbiram še najbolj Konichiwa od dvojčic in Verjamem od Eve.
  • 0
Viens, reste ici!

#1345 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2012 - 11:19 AM

Love Hurts zelo spominja na lanske Jedward. <_<
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1346 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 February 2012 - 05:05 PM

Jaz mislim da ne Boto ne dvojčici letos nimajo šans za finale. Žal.
  • 0
Viens, reste ici!

#1347 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 20 February 2012 - 05:13 PM

Kje si se potepala? : D

Nikjer daleč, samo mala pavza od interneta, ampak mi je kar nekaj začelo manjkati :)

Drugače se strinjam z Ano. Težka bo. Vseeno menim, da ima Eva nekaj več šans za finale.
  • 0

#1348 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 February 2012 - 05:18 PM

Po eni strani ima mogoče Eva šanse za finale ja, zaradi vokala (ampak mene je strah, da je takih malo morje), po drugi strani pa imata šanso dvojčici, ker bosta nardili cirkus (kot Jedward lani), spet pa ne vem če bosta dovolj opazni. Ne vem, slab občutek imam.
  • 0
Viens, reste ici!

#1349 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 February 2012 - 06:51 PM

Jaz tudi mislim, da ni šanse za finale letos; škoda. Dvojčici nimata ne vokala, ne pesmi, vse 3 so naravnost obupne,
sploh od Magnifica, mene bi bilo sram, no. Časi Samo ljubezni (Lahko ti podarim samo ljubezen) in Silvije so daleč daleč daleč. :unsure:

Konichiwa diši po Manu Chao, Love Hurts pa po Jedward.

Kot veste mi je Eva kot vokalistka všeč, ampak s temi komadi ne bo nikamor prišla, mogoče ima res še največ
možnosti Verjemi, a ji ne paše ta komad, mlada je, komad je pa za 160 kilogramsko damo v zrelih letih (hint: Malta
vedno take pošilja, ahahaha). :P
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1350 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 February 2012 - 07:57 PM

Kinky, se vglavnem strinjam s tabo! Niso ravno dobrih pesmi zbrali... Od Eve mi je torej najbolj všeč Verjamem, od dvojčic pa Konichiwa. Ampak nobena mi pa ni, da bi rekla, "Vau, to je pa fajn za Evrosong!". :( No, ampak vseeno se veselim Eme (seveda kot vsako leto :P ), da vidim kako bodo izvedli oddajo in seveda pesmi. :)
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1351 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 21 February 2012 - 09:54 PM

Dvojčici nimata ne vokala, ne pesmi, vse 3 so naravnost obupne,
sploh od Magnifica, mene bi bilo sram, no. Časi Samo ljubezni (Lahko ti podarim samo ljubezen) in Silvije so daleč daleč daleč. :unsure:

Ja!! Pa od njega sem pričakovala kaj boljšega :/
  • 0

#1352 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 22 February 2012 - 09:29 PM

Konichiwa mi je po nekaj poslušanjih dokaj catchy (o besedilu pa ne bi).
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1353 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 23 February 2012 - 09:28 AM

Sem res veliko več pričakovala letos, pravkar poslušam, res je bogo vse skupaj.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1354 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 23 February 2012 - 05:31 PM

Hm meni je pa A si sanjal me kolikor toliko... Če že moram izbrat neko srednjico med pesmimi in vokalom (kjerr dvojčici Prusnikovi definitivno NE prideta niti blizu Evi)... Je malo bolj mofernih ritmov, pa še Evin vokal pride boljše do izraza kot verjamem, ki je res... Ammm, tako kot je ena napisala, za operno pevko pri 50ih... Hm, težka bo... :hmm:
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1355 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 23 February 2012 - 05:33 PM

Hm meni je pa A si sanjal me kolikor toliko... Če že moram izbrat neko srednjico med pesmimi in vokalom (kjerr dvojčici Prusnikovi definitivno NE prideta niti blizu Evi)... Je malo bolj mofernih ritmov, pa še Evin vokal pride boljše do izraza kot verjamem, ki je res... Ammm, tako kot je ena napisala, za operno pevko pri 50ih... Hm, težka bo... :hmm:
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

• Guests

Posted 23 February 2012 - 06:02 PM

Edino Konichiwa mi je ostal v ušesih, čeprav je bebav. Je vsaj simpatično bebav. :P Vse ostalo je šlo skozi eno uho noter in drugo ven. Bomo videli, kako bo v nedeljo izpadlo.
  • 0

#1357 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 24 February 2012 - 08:25 AM

Men je pa grozen, obupno je vse skupaj, res sem razočarana. :down:
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1358 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 February 2012 - 08:31 AM

Ja, imam občutek, kot da so v petih minutah vse skupaj spackali. Sem resnično več pričakovala, sploh
od takšnih 'zvenečih' imen. Nimamo šans, nimamo, ker nimamo solidnega komada, in ker
nimamo diaspore. Žal nismo Adzerbajđan, ki lahko pošljejo drek (lanski primer) in zmagajo.

Vseeno pa ker nekaj pač moramo poslati - Eva Boto: Verjemi - ima moj glas.
  • 0

• Guests

Posted 24 February 2012 - 01:04 PM

Edino Konichiwa mi je ostal v ušesih, čeprav je bebav. Je vsaj simpatično bebav. :P Vse ostalo je šlo skozi eno uho noter in drugo ven. Bomo videli, kako bo v nedeljo izpadlo.

Podpis. Sej mi je žal Eve Boto, ker ima res lep glas, sam žal so komadi čist neopazni, zato raje vidim, da pošljemo dvojčici s pesmijo Konichiwa. Pa ne me zdej napasti :D
  • 0

#1360 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 25 February 2012 - 11:37 AM

Jaz upam, da ne bomo poslali dvojčic. Ne bosta edini dvojčici. Tud letos bosta Irsko zastopala Jedward.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users