LUSH
Posted 30 April 2008 - 11:36 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 30 April 2008 - 11:43 AM
- Soft Coeur
- Each Peach
- It's A Pleasure Treasure
Posted 30 April 2008 - 11:47 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 30 April 2008 - 11:56 AM
Posted 30 April 2008 - 01:36 PM
Posted 01 May 2008 - 07:38 AM
seveda sem na podlagi vaših hvalospevov imela že okvirno listo, kaj bom nabavila
Ko sm prodajalki rekla, da sm prvič tam, je seveda dobila zagon, da mi celo trgovino razkaže in tudi demonstrira uporabo izdelkov, hehe
z mano je bil tud fant in na konc je njega bolj obdelala kot pa mene
No, kupla sm gel za tuširanje The Olive Branch, ki nama je obema ful ful všeč, noro diši, zelo posebno, ampak men je čist hud vonj.
Se mi zdi prav škoda po tuširanju z njim uničit ta vonj s kako sladkobno ploščico, ki sm jih tud nabavla
naslednjič bom pa šla verjetno še po kakšno bolj svežo, poletno, mislim, da je Dilema pisala, da je Each Peach taka fajn.
Drugače mi je pa po odhodu iz trgovine na roki noro noro dišala krema Karma Kream Cream, ki je menda kao parfumska, pride pa v lončku in je ca. 12 €, mojmu je pa isti parfum tudi zelo všeč.
Skratka, fajn stvari, dala sem nekje 23€ za vse in definitivno bom kmalu spet tam.
Posted 01 May 2008 - 03:30 PM
Posted 01 May 2008 - 03:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2008 - 03:51 PM
Karma je res poseben vonj, jaz se sploh ne morem odločit, ali bi ga imela al ne.
Posted 01 May 2008 - 05:45 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 May 2008 - 06:57 PM
Karma je res zelo poseben parfum, ki zahteva dobro mero opreznosti pri nanosu. Jaz si ga res minimalno, kolikor se le da, našpricam in se ga ZELO voha. Je pa izredno specifična dišava, jaz mam izkušnje, da večim smrdi, kot pa diši - je pa res, da so ljudje po večini preprostega okusa in jim je všeč vse, kar je sladko ali pa kar je sveže... kaj bolj kompleksnega njihov okus/razvitost ne prenese.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 May 2008 - 07:12 PM
Zagotovo še kdaj kupim spodnje tri, ker imajo tudi na koži identičen vonj, kot če povohaš trdo ploščico:
- It's A Pleasure Treasure
Men ima ta reč izrazit vonj, že skoraj preveč zeliščen, al kako naj rečem.. A se razdiši ali je pač tak? Jst sem enkrat lih uporabila, mi je premasten deloval, pa niti .. nevem. Tk smrdljiv, da sem ga sam dvakrat uporabla, da se niti nisem neki ful navohala, ker sem prej spravla, pol pa nazaj v embalažo. Dam ga ne, ker tk fletn zgleda. Imela bi kak butter ki bi imel ful sladek, vanilijast/jagodn vonj, pa nič zeliščnega. Se da kej takega dobit?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 May 2008 - 07:17 PM
Sem še pozabla povedat - Soft Coeur ploščica mi sploh nič ni všeč, taki brezvezen čokoladast vonj.
Pa še kos čokolade noter - brezveze. Plačevanje za luft me ne mika glih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 May 2008 - 08:43 PM
Zanima me, kako diši potem doma, izven trgovine. In se sol zelo občuti, praska? Izsuši kaj lasišče? Se dobro peni?
Posted 01 May 2008 - 08:50 PM
Posted 01 May 2008 - 09:01 PM
Pac, ker je res zelo mocen vonj in ker bo v tisto malo sobico pri maticarju stisnjenih okrog 60 ljudi, se zna zadeva zelo vohat.
Mah, bom zaupala svojemu nosu in se naspricala. ce pa komu kaj ne bo pasalo, pa njegov problem.
Posted 01 May 2008 - 09:50 PM
Pac, ker je res zelo mocen vonj in ker bo v tisto malo sobico pri maticarju stisnjenih okrog 60 ljudi, se zna zadeva zelo vohat.
Ja, ampak dejansko sem se res minimalno naparfumala, ker res ni v moji navadi, da se polivam z parfumi, sploh pa ne tako delikatnimi. Onidve sošolki sta se pa še poleg zmrdovanja malo afnali in me dražili.
No, oprezno!
Posted 02 May 2008 - 02:00 PM
Mene pa Lush ni posebno navdušil. Sama sem si kupila samo Angels on Bare Skin pa je bil super, ampak so mi tiste plastične posodice ful grde in nepraktične (sem pač estetski tip
Jz sem zaradi teh vsiljivih prodajalk nehala hodit v Lusha. Ker še zadihat ne morem ko stopim notri in že me ena napade, ali še bolje dve.
Posted 02 May 2008 - 02:29 PM
Jz sem zaradi teh vsiljivih prodajalk nehala hodit v Lusha. Ker še zadihat ne morem ko stopim notri in že me ena napade, ali še bolje dve.
To ni res.
Lahko uporabiš besedo NE HVALA. Men grejo tud na živce, ampak ko vidi, da vem po kaj sm pršla, me pusti pri miru, ker vzamem košarco in naberem, ker vem, kje je kej. Lush izdelkov pa že nam nehala uporabljat zarad enih vsiljivih prodajalk.
Posted 02 May 2008 - 02:41 PM
Meni pa se zdi, da so se ful spremenile na boljše.
Sem bila nazadnje parkrat zelo zadovoljna, ker so me pustile pri miru. Razen, če sama nisem tega želela in sem hotela, da mi kaj pomagajo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users