Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1341 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 April 2008 - 11:36 AM

Reees sad.gif Meni Mange Too diši po nebesih ko jo povoham v Lushu, tako sladko medeno vanilijasto čokoladasto. Tko bi mela nekaj takega biggrin.gif Ampak Nutts je tudi na koži za pojest vonj ne?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1342 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 April 2008 - 11:43 AM

Jaz Nutts ne bom več kupila. Diši res lepo, sam zdej ko sem jo že večkrat uporabila, vonjam na koži eno tako postano, zatohlo noto, ki mi je čudna in me odbija. Zagotovo še kdaj kupim spodnje tri, ker imajo tudi na koži identičen vonj, kot če povohaš trdo ploščico:
  • Soft Coeur
  • Each Peach
  • It's A Pleasure Treasure
Sprobat nameravam še Amazonian in Black Magic.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1343 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 April 2008 - 11:47 AM

Ti dobro skrbiš za mojo denarnico, une dve plošče ki so mi najbolj všeč prijetno skritiziraš biggrin.gif Bom še razmisnla.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1344 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 April 2008 - 11:56 AM

Jaz sem od vsega najbolj presunjena nad obstojnostjo in intenziteto Lushevih vonjav. Ob postelji imam nočno omarico in v njenem predalu imam skoraj izključno Lush zadeve (tri kopalne kugle, dve peneči kopeli, štiri masažne ploščice, eno kremo za telo in pet regeneratorjev za lase, od tega enega v kosu). V tem predalu tako diši, da se ne da povedat z besedami ... včasih fant kar vtakne glavo v predal in voha. laugh.gif Ker imam v tem predalu tudi glavnike za lase, se celo glavniki navzamejo tega vonja, kar mi je nepojmljivo - prav dišijo po Lushu, sploh ne vem, kako je to možno, ker so glavniki iz plastike. huh.gif Pa še omenit moram, da sem fantu zadnjič po pranju dala na lase regenerator American Cream in še to samo za nekaj minutk (ko se je kopal) in so mu lasje še en teden (ko si je vmes že parkrat opral lase) tako močno dišali po jagodah in vaniliji, da sem ga vohala na dva metra. Te vonjave so res noro obstojne ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1345 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 April 2008 - 01:36 PM

A lahko te izdelke za obraz (čistila, maske), k so v lončkih ( npr. herbalism, angels on bare skin) kup tut po 50g al je najmanjše kar se lahka kup 100g?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1346 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 01 May 2008 - 07:38 AM

Mene je tudi premagal firbec in sem pred dnevi prvič obiskala Lush trgovino,
seveda sem na podlagi vaših hvalospevov imela že okvirno listo, kaj bom nabavila biggrin.gif .
Ko sm prodajalki rekla, da sm prvič tam, je seveda dobila zagon, da mi celo trgovino razkaže in tudi demonstrira uporabo izdelkov, hehe biggrin.gif ,
z mano je bil tud fant in na konc je njega bolj obdelala kot pa mene laugh.gif jst sm pa te momente izkoristila za samostojno šnofanje po štacuni

No, kupla sm gel za tuširanje The Olive Branch, ki nama je obema ful ful všeč, noro diši, zelo posebno, ampak men je čist hud vonj.
Se mi zdi prav škoda po tuširanju z njim uničit ta vonj s kako sladkobno ploščico, ki sm jih tud nabavla wink.gif . Vzela sm Mange Too in Soft Coeur, prva mi je boljša,
naslednjič bom pa šla verjetno še po kakšno bolj svežo, poletno, mislim, da je Dilema pisala, da je Each Peach taka fajn.
Drugače mi je pa po odhodu iz trgovine na roki noro noro dišala krema Karma Kream Cream, ki je menda kao parfumska, pride pa v lončku in je ca. 12 €, mojmu je pa isti parfum tudi zelo všeč. smile.gif

Skratka, fajn stvari, dala sem nekje 23€ za vse in definitivno bom kmalu spet tam.
  • 0

• Guests

Posted 01 May 2008 - 03:30 PM

Js bi pa sam za en nasvet vprasala - se vam zdi primerno za na poroko maspricat se z karma parfumom? Ker pac je vonj zelo specificen in nekaterim baje smrdi.. pa ne vem.. men je prav nor vonj, pa karma kream mam, kar je v kombinaciji super obstojno, ne bi pa rada, da bi se kdo odmikal od mene tam, ko sedis se kar blizu skopaj za mizo smile.gif
  • 0

#1348 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 May 2008 - 03:47 PM

Jaz sicer ne poznam tega vonja, ampak ne vidim nobenega problema, pomoje si ni treba delat zaradi tega skrbi. Saj noben parfum ne bo vsem dišal, samo pač brez pretiravanja ane. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1349 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 01 May 2008 - 03:51 PM

Zame je edino pravilo pri parfumiranju, da se ne pretirava. Noben ne bo užival, če bo puhtelo od tebe, ne glede na vonj biggrin.gif Jaz bi se na tvojem mestu našpricala z njim.

Karma je res poseben vonj, jaz se sploh ne morem odločit, ali bi ga imela al ne. smile.gif

• 0

#1350 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 May 2008 - 05:45 PM

Zelo strokoven nasvet, frida je carica!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1351 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2008 - 06:57 PM

Karma je res zelo poseben parfum, ki zahteva dobro mero opreznosti pri nanosu. Jaz si ga res minimalno, kolikor se le da, našpricam in se ga ZELO voha. Je pa izredno specifična dišava, jaz mam izkušnje, da večim smrdi, kot pa diši - je pa res, da so ljudje po večini preprostega okusa in jim je všeč vse, kar je sladko ali pa kar je sveže... kaj bolj kompleksnega njihov okus/razvitost ne prenese. twisted.gif Ali pa sem zgolj naletela na same take debile... če dobro pomislim, bo kar držalo tudi to... namreč, ena, ki je vonj totalno skritizirala, uporablja neke cheap, glavobolne dišave od Naomi in Fa deote. Ih!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1352 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 May 2008 - 07:12 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 4. 2008 - 12:43) View Post

Zagotovo še kdaj kupim spodnje tri, ker imajo tudi na koži identičen vonj, kot če povohaš trdo ploščico:
  • It's A Pleasure Treasure

Men ima ta reč izrazit vonj, že skoraj preveč zeliščen, al kako naj rečem.. A se razdiši ali je pač tak? Jst sem enkrat lih uporabila, mi je premasten deloval, pa niti .. nevem. Tk smrdljiv, da sem ga sam dvakrat uporabla, da se niti nisem neki ful navohala, ker sem prej spravla, pol pa nazaj v embalažo. Dam ga ne, ker tk fletn zgleda. Imela bi kak butter ki bi imel ful sladek, vanilijast/jagodn vonj, pa nič zeliščnega. Se da kej takega dobit? angel1.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1353 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2008 - 07:17 PM

Sem še pozabla povedat - Soft Coeur ploščica mi sploh nič ni všeč, taki brezvezen čokoladast vonj.
Pa še kos čokolade noter - brezveze. Plačevanje za luft me ne mika glih.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1354 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 01 May 2008 - 08:43 PM

Je katera že imela šampon BIG?

Zanima me, kako diši potem doma, izven trgovine. In se sol zelo občuti, praska? Izsuši kaj lasišče? Se dobro peni?

• 0

#1355 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 May 2008 - 08:50 PM

Mene pa Lush ni posebno navdušil. Sama sem si kupila samo Angels on Bare Skin pa je bil super, ampak so mi tiste plastične posodice ful grde in nepraktične (sem pač estetski tip laugh.gif ). No, se pa ne branim če dobim za darilo. Da bi pa sama tja hodila me pa sploh ne mika. Pa še v trgovini je tist ogaben žajfast vonj, da prodajalk ne omenjam. rolleyes.gif
  • 0

• Guests

Posted 01 May 2008 - 09:01 PM

Fluffy - sem se spomnila, da si enkrat pisala, da sta se dve sosolki stran od tebe na faksu presedli, ko si bla s Karmo naspricana, zato tut pomisleki. smile.gif
Pac, ker je res zelo mocen vonj in ker bo v tisto malo sobico pri maticarju stisnjenih okrog 60 ljudi, se zna zadeva zelo vohat.

Mah, bom zaupala svojemu nosu in se naspricala. ce pa komu kaj ne bo pasalo, pa njegov problem.
  • 0

#1357 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2008 - 09:50 PM

QUOTE(izabela @ 1. 5. 2008 - 22:01) View Post
Fluffy - sem se spomnila, da si enkrat pisala, da sta se dve sosolki stran od tebe na faksu presedli, ko si bla s Karmo naspricana, zato tut pomisleki. smile.gif
Pac, ker je res zelo mocen vonj in ker bo v tisto malo sobico pri maticarju stisnjenih okrog 60 ljudi, se zna zadeva zelo vohat.

Ja, ampak dejansko sem se res minimalno naparfumala, ker res ni v moji navadi, da se polivam z parfumi, sploh pa ne tako delikatnimi. Onidve sošolki sta se pa še poleg zmrdovanja malo afnali in me dražili. smile.gif Bi pa rekla, da ta parfum morda res ni za kak mini prostor ;-) - zna biti precej nasilen. ;p

Mah, bom zaupala svojemu nosu in se naspricala. ce pa komu kaj ne bo pasalo, pa njegov problem.

No, oprezno!
  • 0

#1358 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 02 May 2008 - 02:00 PM

QUOTE(sweetblush @ 1. 5. 2008 - 21:50) View Post

Mene pa Lush ni posebno navdušil. Sama sem si kupila samo Angels on Bare Skin pa je bil super, ampak so mi tiste plastične posodice ful grde in nepraktične (sem pač estetski tip laugh.gif ). No, se pa ne branim če dobim za darilo. Da bi pa sama tja hodila me pa sploh ne mika. Pa še v trgovini je tist ogaben žajfast vonj, da prodajalk ne omenjam. rolleyes.gif

Jz sem zaradi teh vsiljivih prodajalk nehala hodit v Lusha. Ker še zadihat ne morem ko stopim notri in že me ena napade, ali še bolje dve.
  • 0

#1359 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 02 May 2008 - 02:29 PM

QUOTE(jemina @ 2. 5. 2008 - 15:00) View Post

Jz sem zaradi teh vsiljivih prodajalk nehala hodit v Lusha. Ker še zadihat ne morem ko stopim notri in že me ena napade, ali še bolje dve.

To ni res.
Lahko uporabiš besedo NE HVALA. Men grejo tud na živce, ampak ko vidi, da vem po kaj sm pršla, me pusti pri miru, ker vzamem košarco in naberem, ker vem, kje je kej. Lush izdelkov pa že nam nehala uporabljat zarad enih vsiljivih prodajalk.

• 0

#1360 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2008 - 02:41 PM

Meni pa se zdi, da so se ful spremenile na boljše.
Sem bila nazadnje parkrat zelo zadovoljna, ker so me pustile pri miru. Razen, če sama nisem tega želela in sem hotela, da mi kaj pomagajo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users