Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1341 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 22 July 2022 - 07:01 AM

Ful mi je vsec Tamara Simovic, ampak tega njenega nakupa vcerajsnjega pa ne razumem pac. Samo zato ker je meni to krneki.
Po drugi strani, marsikaj v kar jaz investiram je komu karneki hm....mogoce bi pa morala razumeti, da chanelova torbica, gleznarji in denarjica niso isto kot kerakol crna torbica denarnica in gleznarji...
Ji pa privoscim, ker sem jo spremljala se ko sta bila v plesnivem stanovanju v kleti in sta do vsega prisla sama.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1342 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 22 July 2022 - 07:36 AM

Jaz je ne poznam, sem pa šla zdaj prav pogledat. No jaz tudi ne smatram nakupa torbice kot investicijo in mi je ta "dosežek", da ti uspe kupit Chanel torbico, da ti jo prodajalka ponudi, nerazumljiv. Že tako ali tako itak nikoli ne bi kupila tako drage torbice.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1343 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 22 July 2022 - 07:53 AM

Koliko je sploh cena te torbice? Sem tudi gledala včeraj jene storije. Mi je torbica sicer ful lepa, gležnjarji pa so kar nekaj. Mi je pa drugače ona všeč, ja. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1344 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 July 2022 - 08:05 AM

Ne vem kdo je omenjena instagramuša in katera torbica je v igri, ampak Chanel in Hermes imata dober resale value in so investment pieces, sploh če gre za limited edition in je kos odlično ohranjen. Moraš pa vedeti, kaj počneš in kateri kosi so to. Mene bolj fascinira, da so tako nespametne, da to objavljajo na spletu, sploh, ker živimo v tako majhnem prostoru, kjer sta včasih dva klika dovolj, da zveš kje kdo živi - dvomim, da jo ima v sefu oziroma sploh zavarovano.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1345 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 22 July 2022 - 08:27 AM

Glede torbic me ne zanima, ima pa zdaj na storijih meni bolj zanimivo temo glede zaposlovanja...

• 0

#1346 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 22 July 2022 - 08:58 AM

Ona ima men ful kulske storije drugac.

Coco kok to sploh stane? Kaj, jurja?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1347 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 22 July 2022 - 09:11 AM

Na Dunaju sem firbcala izložbe teh dragih trgovin in če se prav spomnim, je bila ena mini Chanel torbica okrog 4000 eur?

Jaz si tako drage torbice niti ne bi upala nosit lol, bi me bilo preveč strah, da jo poškodujem, pa nenazadnje, da mi je kdo ne ukrade, kot je Coco rekla.
  • 0

#1348 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 22 July 2022 - 09:13 AM

Meni je na spletni strani vrglo ven, da je ta medium 8,9k? 

Ne bi pa nikoli pomislila, da bi bilo pametno torbico zavarovat. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1349 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 22 July 2022 - 09:16 AM

Ja, meni je na spletu vrglo ceno 4500 dolarjev za torbico velikosti 12x16 cm.

Jaz tudi ne bi pomislila na zavarovanje torbice, sef, pa tudi ne na torbico v smislu investicije.
  • 0

#1350 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 22 July 2022 - 09:48 AM

Kakorkoli se mi zdi neverjetno, da si je to kupila glede na ozadje, ki ga ima. Noro.
  • 0

#1351 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 22 July 2022 - 10:15 AM

Kakšno pa je to ozadje?
  • 0

#1352 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 22 July 2022 - 10:27 AM

Ja pac, da sta bila tko revna da nista mela za v usta in stela cente in vcasih jedla tud ovseno kaso po par dni.
Sam ok, ce ji pac to vajba, good for her. Meni se to zdi velika kolicina denarja nalozena v neko brezveznost 😅
  • 0

#1353 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 22 July 2022 - 10:38 AM

Obogatela je pa z IG? in svojo znamko oblačil?

• 0

#1354 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17627 posts

Posted 22 July 2022 - 10:45 AM

Men je tud hecno, sma ljudje imajo pač različne prioritete.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1355 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 22 July 2022 - 10:59 AM

Ne njen dec je v bit coinih.
  • 0

#1356 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 22 July 2022 - 12:40 PM

Glede torbic me ne zanima, ima pa zdaj na storijih meni bolj zanimivo temo glede zaposlovanja...

Ja, vredno branja. Je pa drugace ne poznam.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1357 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 23 July 2022 - 09:17 PM

Zdaj sem si se drug anin profil zbrisala.Unega dohtarskega sem se obdrzala za zacetek, ker je tam imela bolj zdravstvene informacije itd in ne to njeno pranje mozga.
Zdaj je pa se s splavom zacela, kak je treba biti odgovoren pa ne vem kaj. Pa ljuba dusa, kaj to velja za vse zdaj al kako? Za zrtve posilstva? Za zrtve posilstva v zakonu, tudi? (kot da tega ni - tega je ful....).
Porkadio, potem objavi eno ki je sla na splav ze 7krat. Ja bog ji pomagi, samo taksna mama vseeno ce ni.
Sem za delno omejitev splava. Enkrat brez dodatnih vprasanj zakaj - vsak ima svoje razloge. Do desetega tedna (ce ti v tem casu ne svane da je lahko kaj ce seksas....si pac neodgovorna). Vedno moznost ce se odkrije genetska napaka ki je nezdruzljiva z zivljenjem, hude okvare, mater v nevarnosti, izvenmaternicne, itd. Ne vem no, a je splav res kao za vse kot nek sport in kontracepcija, jaz nimam taksnega obcutka. Ce pa folk hodi po jutranje tabletke pa koga briga, unicujejo svoje zdravje in ne ogrozajo nikogar drugega....
Rant out.
  • 0

#1358 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 27 July 2022 - 06:48 PM

Po instagram cistki zdaj followam samo se 34 profilov....feels refreshing.
  • 0

#1359 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 28 July 2022 - 06:28 AM

Ona kopira tematike drugih profilov, z Dr. Tyna imata ful podobne teme.
Je pa zacela zdaj s temi forami, da deli ljudi na ziste, ki stekajo in so razsvetljeni in se strinjajo z njo, ostali so pa druge vrste ljudje, ki bomo mogoce kdaj zrasli. Zadnjic je to dokazovala s tem, ko je govorila z nekim filtrom, kjer je bila podobna operirani spaki. Res je hecna ta zenska.
  • 0

#1360 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16838 posts

Posted 28 July 2022 - 07:10 AM

Zanjo so razsvetljeji in odprti samo tisti, ki se 100% strinjajo z njo :D kar zame ni nic drugace kot klasicno pranje mozganov v medijih.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users