Ja, sem jo kar naročila, ker je bila zadnja. Upam, da mi bo dobro stala, komaj čakam.

ASOS
Posted 14 February 2013 - 12:14 PM
Posted 14 February 2013 - 12:15 PM
Držim pesti in poročaj!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 February 2013 - 08:45 PM
Kako je pa z ASOS hlačami, je katera že naročala kdaj, je boljše naročit večjo številko?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 February 2013 - 01:53 PM
Kako mi gre na živce, zdaj ko ASOS dostavlja z DHL-om in nikoli ne znajo prit do hiše, moram jaz hodit do "glavne ceste", pa vedno isti voznik je!!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 March 2013 - 01:31 PM
Joj, nič kod ni zadnje čase.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 12:58 PM
APRBDAY2013 - 10% ON ALL INTERNATIONAL ORDERS.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 April 2013 - 11:29 PM
Končno 20% koda, če kateri pride prav:
GLAMOURISTDERHITCosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 April 2013 - 12:20 AM
Hvala!
After all this time?
Always.
Posted 09 April 2013 - 09:50 AM
NP, veselo nakupuj!
Jaz sem ravno prejšnji teden naročila, kakopak.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 April 2013 - 09:55 AM
Jaz sem ravno prejšnji teden naročila, kakopak.
![]()
Enako. KAKOPAK. >.<
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 April 2013 - 01:32 PM
Jaz sploh nikoli ne naročam brez kod ali neznižano. Je brezveze.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2013 - 01:44 PM
Jaz sem naročila z 10%, ampak je 20% boljše, itak
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 April 2013 - 09:05 AM
Ne prime.
The discount code "GLAMOURISTDERHIT" is invalid for your delivery country
Posted 10 April 2013 - 09:35 AM
Nope, danes ne prime več. Včeraj mi je.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 April 2013 - 10:39 AM
škoda, pa 2ič, saj ne, da bi kaj nujno rabila
Posted 10 April 2013 - 12:15 PM
Jaz sploh nikoli ne naročam brez kod ali neznižano. Je brezveze.
Ja, se strinjam, po redni ceni so oblačila čisto predraga (glede na kvaliteto).
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 April 2013 - 08:19 PM
A jo vzamem? Dodala sem jo v bag, na strani zdaj pise out of stock, a to pomeni, da je tazadnja v mojem shopping bagu, ali da jim je posla in brezveze, da placujem in narocujem, ker je nimajo vec?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 April 2013 - 08:24 PM
Zadnjo imaš noter.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 April 2013 - 08:43 PM
Ok, hvala.
Ma, je ne bom vzela, bi jo rada videla v zivo, na slikah je great, kaksna bo pa dejansko je pa vprasanje. 17 funtov!?! Res ni draga no... Samo meni je tak uzitek v zivo precekirat torbice, pa ponavadi je to dolgotrajen in mukotrpen proces, na hitro preko interneta se do zdaj ni najbolj obneslo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 April 2013 - 09:32 PM
Lahko prosim katera, ki je naročala pred kratkim, pove koliko časa približno traja, da dobiš paket? Rada bi naročila 1 izdelek, ki pa ga potrebujem najkasneje do naslednjega petka - bi to šlo skozi?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users