Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1341 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 February 2012 - 11:12 PM

Niče ne kaže napačno. Pri meni je vse ok. ˇ.ˇ xD

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1342 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2012 - 11:23 PM

Ne laži se. dry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1343 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 15 February 2012 - 11:25 PM

Meni kaže Trzin, ki je cca. 15 km od mene, ampak je tam verjetno centrala Telemacha. Naprava in browser sta prava.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1344 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 February 2012 - 07:31 AM

Tudi meni dela:

Location Ljubljana, NO REGION, SI (Approximate)
Device type Chrome on Win7

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1345 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 16 February 2012 - 04:42 PM

Meni isto. Zato sta verjetno samo dva sessiona.
  • 0

#1346 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2012 - 01:26 PM

Ja gledam druge cure i si mislim: "moja je bolja" ! ♥

Prava cura - gleda sve dečke i misli : Moj je najbolji !

Piše ti da si v zvezi?
-ja meni na opravičilu tudi piše da sem bolan pa nisem

A:Spet si z njo ? : o
B: ja :D
A: Kaj si nor ? : o
B: ja ampak srečen ! ♥
  • 1
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1347 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 24 February 2012 - 05:49 PM

Dekleta, hodimo po hiši med umivanjem zob.
Kadar se tuširamo hkrati beremo etiketo na plastenki šampona.
Smejimo se svojimi šalam preden jih povemo drugim.
Ne potrebujemo ure, imamo mobilni telefon.
Sovražimo, ko nam veter pokvari frizuro.
10-krat na dan gledamo v hladilnik, čeprav ne bomo ničesar vzele ven.
Dogaja se, da pokličemo svoj mobilni telefon, da ga najdemo.
Gledamo na uro in moramo zopet pogledati, ker smo pozabile, koliko je pokazala.
Obračamo blazino, da spimo na hladni strani.
Pred spanjem preštejemo, koliko ur bomo spale, ampak zaradi takih malenkosti smo dekleta nekaj POSEBNEGA ! :)
Nalepi si na zid če si ponosna, da si punca. ;)
  • 1

#1348 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 February 2012 - 09:35 PM

HAHAHA

Nova beseda za takrat, ko deliš ali kradeš nekomu sliko, status ... FEJKAM.
  • 0

#1349 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 27 February 2012 - 02:11 AM

Posted Image
Posted Image
  • 0

#1350 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 February 2012 - 07:32 AM

ok, verjetno bi mogla to vedt, samo kaj pomen, da neki napišeš pa končaš s "fejkam"? :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1351 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 27 February 2012 - 09:15 AM

HAHAHA

Nova beseda za takrat, ko deliš ali kradeš nekomu sliko, status ... FEJKAM.

:D
  • 0

#1352 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 February 2012 - 02:18 PM

aha :D jasno zdaj
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1353 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 February 2012 - 02:23 PM

Kakšna bedarija, a ni za to kradem oziroma share? Vsak dan ena nova budalaština.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1354 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 February 2012 - 02:26 PM

OKEJ, mene nekdo zajebava.
Pokazalo mi je notifikejšn od neke skupine Fer BR, ki je spet nisem lajkala. Je bila pa edina, ni bilo 5 novih kot nazadnje. WTF????
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1355 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17291 posts

Posted 27 February 2012 - 02:30 PM

To imam tudi jaz. Samodejno lajka kar neke skupine (podjetja, glasbenike...). Menda nek virus, ful ljudi ima isti problem. Načeloma pomaga, če zamenjaš geslo. 1x sem ga pa je bil nekaj časa mir, zdaj pa spet to dela.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1356 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 February 2012 - 06:00 PM

Sem ga zamenjala prejšnji teden, ko sem prvič to opazila. Mir sem imela lih slab teden, ja.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1357 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 17 March 2012 - 11:07 PM

:w00t2:
15-letnica drži za roko svojega 1-leto starega sina, ljudje ji pravijo vlačuga, nihče pa ne ve, da je bila pri 13letih posiljena. Ljudje pravijo deklici, da je debela, nihče pa ne ve, da ima resno bolezen, ki je vzrok njene debelosti. Ljudje pravijo starčku, da je grd, nihče pa ne ve za njegove poškodbe, ko se je boril za našo zemljo. Kopiraj si to na zid, če si proti nasilnemu obnašanju. Lahko stavim da 95% od vas ne bo kopiralo!
  • 0

#1358 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 March 2012 - 03:28 PM

Haha, meni je ful smešno koliko manj rojstnodnevnih čestitk sem dobila odkar nimam več FB. :lol: Super, vsaj vem kdo od "prijateljev" se je zares spomnil name. :D
  • 0

#1359 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 March 2012 - 03:37 PM

Ja, jaz sem lani tudi skrila rojstni dan na FB in mi je ful malo ljudi voščlo. -_- Bom kar tako pustila, je lepše brez 3948 brezveznih čestitk na wallu.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1360 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 March 2012 - 07:25 PM

Jaz sem naredila isto, spomnili so se tisti, ki mi kaj pomenijo in na rojstni dan katerih se spomnim tudi sama.
Do čestitk, ki so napsiane po večini iz nekega "občutka dolžnosti" mi niti ni.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users