Jaaaa! Začela sem jo gledat zaradi teh dveh postov, ker sem se malo naveličala vseh resnih serij in sem potrebovala nekaj lahkotnega, pa še ful malo delov je. Ampak vsak posamezen je nor, res. Jaz se tudi na glas smejim zraven, zakon so. Zaenkrat sem pri drugi sezoni in so mi vsi res smešni, fantje mogoče malo bolj od punc- ampak se mi zdi, da je tako povsod, da se fantom šale bolj posrečijo, jim bolj pašejo al ne vem kaj. Zdaj vidim, da Jeff odide, neeeeee! On je ful simpatičen s svojimi blodnjami. Skoraj sem se polulala v epizodi, kjer spozna punco na vlaku in ji reče, da ima leseno nogo
Al pa ko reče, da je poln sperme. In da ne zbira ušes v vedru....ampak če pa bi jih, bi pa zihar njena vzel. Jeff je legenda...res. Jaz sem se tudi ogromno presmejala njemu.
Zdaj edino Buffy the Vampire Slayer in Sex and the City gledam na šihtu na TV, če imam čas, malo poškilim.
Buffy

nene, samo zadnjih par delov zadnje sezone se je meni zdelo slabših ... ko Jeff oddite. Od tam naprej mi je vse nekam na silo.
Se strinjam. Jeff je bil zvezda te nanizanke. Čeprav je bila tudi odlično napisana....ampak njega se pač ni dalo nadomestit. Nikakor.