Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

• Guests

Posted 04 September 2012 - 01:18 PM

Jaaaa! Začela sem jo gledat zaradi teh dveh postov, ker sem se malo naveličala vseh resnih serij in sem potrebovala nekaj lahkotnega, pa še ful malo delov je. Ampak vsak posamezen je nor, res. Jaz se tudi na glas smejim zraven, zakon so. Zaenkrat sem pri drugi sezoni in so mi vsi res smešni, fantje mogoče malo bolj od punc- ampak se mi zdi, da je tako povsod, da se fantom šale bolj posrečijo, jim bolj pašejo al ne vem kaj. Zdaj vidim, da Jeff odide, neeeeee! On je ful simpatičen s svojimi blodnjami. Skoraj sem se polulala v epizodi, kjer spozna punco na vlaku in ji reče, da ima leseno nogo :lol1:

Al pa ko reče, da je poln sperme. In da ne zbira ušes v vedru....ampak če pa bi jih, bi pa zihar njena vzel. Jeff je legenda...res. Jaz sem se tudi ogromno presmejala njemu.

Zdaj edino Buffy the Vampire Slayer in Sex and the City gledam na šihtu na TV, če imam čas, malo poškilim.

Buffy :love: (jaz se ne naveličam te nanizanke. vsake toliko časa ponovno pogledam vse dele....to sem že omenila ene 35475 krat, ane? :oops: )

nene, samo zadnjih par delov zadnje sezone se je meni zdelo slabših ... ko Jeff oddite. Od tam naprej mi je vse nekam na silo.

Se strinjam. Jeff je bil zvezda te nanizanke. Čeprav je bila tudi odlično napisana....ampak njega se pač ni dalo nadomestit. Nikakor.
  • 0

#1342 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2012 - 09:56 PM

Pogledala sem dve sezoni Body Of Proof. Sem mislila, da me bo Dana Delany (Katherine v Desperate Housewives)
iritirala, pa me sploh ne, ful mi je dobra v tej vlogi. Tudi serija je na nivoju, čeprav velikokrat kar malo predvidljiva, a
vseeno. Se že veselim tretje sezone.

Začela bom s Person of Interest. Zanimiv pristop, solidna igralca v glavnih likih (Jim Caviezel, Michael Emerson).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1343 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 06 September 2012 - 09:42 AM

Začela bom s Person of Interest. Zanimiv pristop, solidna igralca v glavnih likih (Jim Caviezel, Michael Emerson).

To sem pogledala, na začetku je ok, potem pa me je začelo dolgočasit...Vse je na podoben način prikazano...Meni ni ne vem kaj
  • 0

#1344 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 September 2012 - 09:45 AM

Ja, so boljši in so slabši deli. Jaz še gledam. :) Nekatere stvari so zelo predvidljive, ko imaš tako faco :AJEBEŠ: .
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1345 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2012 - 10:20 PM

Jaz sem pogledala dva dela in nisem glih padla dol od navdušenja, bom pa nadaljevala.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1346 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 September 2012 - 06:55 AM

Tudi ne boš, ti že zdaj povem. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1347 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2012 - 02:36 PM

Si kar mislim. Se potem raje pogledala dva dela (3. & 4.) Downton Abbey. Kar ok, ampak spet mi ni preveč zanimivo,
čeprav mi je časovna umeščenost všeč.
  • 0

#1348 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 07 September 2012 - 09:54 PM

A katera ogleda oddajo Face Off, js si zdej 3 sezono dol vlečem. 1. in 2. sta mi bile zakon, res zanimivo videti kaj folk zna narest in kako domišljijo ima:)
  • 0

#1349 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 September 2012 - 08:55 AM

^^ Ne, ne gledam tega (ŠE).

Pogledala sem do konca 1. sezono Carnivale, meni je res odlična nadaljevanka, sicer ima elemente nadnaravnega, veliko je misterijev,
ampak vse sproti razlagajo, tako da se zgodba lepo odvija pred našimi očmi. Sedaj gledam drugo sezono.

Edini K je ta, da so posneli samo 2, četudi je bila 3 napovedana, tako da že zdaj vem, da bo odprt in nikoli pojasnjen konec. FFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • 0

#1350 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 September 2012 - 05:30 PM

Kinky, mislim, če me spomin ne vara, da je konec kar tak, kot pri zaključku filma. Ni na to sceno, da bodo še kej snemali. Pa tud običen konec ni, se men zdi.
  • 0

#1351 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 September 2012 - 09:42 AM

Iz trivie na IMDB:

While ratings began agreeably, by the end of the first season they were down significantly. During the second season, the ratings slowly rose toward the end; however, the show became increasingly expensive to produce at the same time. Many fans suspected that, due to HBO's tradition of carrying shows through to an end, and Daniel Knauf's six-year-plan, the show would be renewed, but in May 2005, it was leaked that the series would not be returning for another season. HBO confirmed that the show had been canceled on 11 May 2005. The show's ending after its second season and leaving so many plot lines unfinished has outraged many viewers. Some of them organized petitions and mailing drives to HBO to get the shows renewed. According to HBO's president this generated 50,000 emails in one weekend to the network.
  • 0

#1352 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 September 2012 - 01:22 PM

Zanimivo, jst sem to itak najmanj ene 5-6 let nazaj gledala tako, da sem že malo pozabila. Vsekakor bi pa naprej gledala, če bi posnel še kaj, ker mi je bila serija res dobra. Nekaj podobnega se je zgodilo s serijo HEX: http://www.imdb.com/title/tt0423668/ Mislim ima tudi samo 2 sezoni kar je bedno. Na splošno se pa ne da primerjat s to serijo, ne vsebinsko ne kako drugače.
  • 0

#1353 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 September 2012 - 07:35 PM

Kinky, hvala za poročanje, si že vlečem dol 1. sezono.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1354 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 September 2012 - 07:42 AM

Nekaj novega:
Revolution
http://www.putlocker...E8CD17&smaller#

http://www.imdb.com/title/tt2070791/
Our entire way of life depends on electricity. So what would happen if it just stopped working? Well, one day, like a switch turned off, the world is suddenly thrust back into the dark ages. Planes fall from the sky, hospitals shut down, and communication is impossible. And without any modern technology, who can tell us why? Now, 15 years later, life is back to what it once was long before the industrial revolution: families living in quiet cul-de-sacs, and when the sun goes down lanterns and candles are lit. Life is slower and sweeter. Or is it? On the fringes of small farming communities, danger lurks. And a young woman's life is dramatically changed when a local militia arrives and kills her father, who mysteriously - and unbeknownst to her - had something to do with the blackout. This brutal encounter sets her and two unlikely companions off on a daring coming-of-age journey to find answers about the past in the hopes of reclaiming the future
  • 0

#1355 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 02 October 2012 - 12:14 PM

Eno vprašanje: Ful me zanima koliko nadaljevank ste že pogledale v življenju? Da ste pogledale vse dele, ki so trenutno zunaj? Jaz sem jih šla štet in sem jih naštela 12, kar se mi zdi FUUUL, če veš, da sem jih pogledala v 2 letih. Ene od vas jih pa pogledate še ful več in me prav zanima, če jih lahko preštejete :)

Aja, nisem pa štela tistih, ki jih pogledam občasno na TV-ju, npr. vse CSI-je, NCIS, Frasier & drugih ameriških sitcomov... Ker ne grem po vrsti in jih gledam samo zato, ker so pač v tistem trenutku na TV, ne zato ker bi me blazno zanimale.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1356 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 02 October 2012 - 12:23 PM

one word answer: preveč :lol:
  • 0

#1357 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 02 October 2012 - 01:33 PM

omg, jaz se šla zdej štet in jih pride 18 :shock: s tem da ene so bile kratke (The Kennedys, Once upon a time je samo ena sezona zunaj). priznam, da me je kar šokiralo
  • 0

#1358 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 October 2012 - 06:40 AM

A je katera letaaaaa nazaj gledala Moje trapasto življenje oz. My so called life? http://www.imdb.com/title/tt0108872/
Igrata Claire Danes in Jared Leto, ful mlada, mislim da je nadaljevanka iz leta 1995. Govori o najstnici Angeli, njeni družini in prijateljih in seveda Jordanu :D
Jaz sem jo ful rada gledala, se spominjam kako mi je bil Jordan všeč :D Pred kratkim sem jo potegnila dol in mi je ful zanimivo, ko se spominjam kaj sem takrat razmišljala, kaj mi je bilo všeč, kaj mi je bilo blizu. Jordan mi pa ni več tako zelo všeč :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1359 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 03 October 2012 - 07:34 AM

Jaz sem kdaj pa kdaj gledala My so called life. Se spomnim, da mi je bila kar všeč. Pa seveda on tudi.
Ampak sem vseeno imela raje dvojčka London :)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1360 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 October 2012 - 08:24 AM

Te pa ne poznam.
Se pa spomnim avstralske nadaljevanje Gimnazija strtih src.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users