Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1341 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 21 September 2008 - 09:33 AM

Jst sem tut lih zadnič enkrat gledala P.S. I love you in mi tut ni bil kej preveč všeč.

Kaj je vsem tak ta Butler všeč?? Mene totalno moti neki okrog ust, kako govori, postran mu žnable vleče. Totalno odbijajoče. Mi je pa zato toliko bolj hot njegov kolega William(Jeffrey dean Morgan) wub.gif

IPB Image

Tak, tak no. Ni ravno total za en drek. biggrin.gif

IPB Image

Tega sem pa zadnič na TV gledala in me je totalno navdušil. Super sta igrala, fajn zgodba, posrečeni dialogi. thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1342 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 September 2008 - 12:24 PM

IPB Image

ful bedn film. skos sm gledala kdaj bo konc. 2/10

IPB Image

Zlo mi je bil všeč. Zj en dan morm še 2 pogledat. Lih taprav za krajšat kakšno dolgočasno popoldne. 8/10

IPB Image

Ful, ful, ful lepa risanka! 9/10

• 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1343 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 September 2008 - 12:26 PM

Over her dead body sem tud jaz gledala.
Film mi je za sprostitev odličen, pač romantična komedija, ki seveda nima neke globoke vsebine, kot drame itd.
Moja ocena je: 8/10

Aja, Gerard Butler. Meni se je v The Phantom Of The Opera zelo priljubil tako, da mi je všeč ja. tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1344 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 September 2008 - 09:18 PM

Welcome home, Roscoe Jenkins (2008)

IPB Image

Slavni televizijski voditelj Roscoe se po devetih letih vrne v svoj domači kraj na 50-to obletnico staršev. Kmalu pa se njegovi spomini iz otroštva vrnejo, saj se njegov brat, ki ga je v otroštvu v vsem premagal
tudi udeleži tega srečanja. A to še ni vse z njim je tudi njegova srednješolska ljubezen, ki pa jo je Roscoe izgubil v tekmovanju saj ga je brat pretental. Torej bo Roscoeu uspelo dobiti nazaj izgubljeno ljubezen, kljub temu pa svoji zaročenki ugoditi v vseh željah?

Film z Martinom Lawrencom v glavni vlogi. Film ni nič posebnega, pač še ena komedija, ki pa ni presežek. Martin Lawrence. je fajn igralec, že nasploh mi je fajn gledat filme, kjer večinoma igrajo črnci, ker majo pač svoje fore in je ponavadi velik bolj smešno. smile.gif

5/10
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1345 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 22 September 2008 - 05:21 PM

IPB Image

Par modelov in ena ženska imajo odlično priložnost oropat banko. Pridejo notri, poberejo veliko stvari iz sefov, uspešno opravijo nalogo. Potem pa se začne...

Kr ok no, sem pa vseeno mislila, da bo boljše.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1346 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 September 2008 - 07:45 AM

The Fall (2006)

IPB Image

No, pa sem naletela še na en biser od filma. Žanr je meni totalno pisan na kožo, malo fantazijski, rahlo me je spomnil na Favnov Labirint, po ogledu katerega sem bila presunjena in sem želela ŠE! wink.gif

Zgodba se dogaja v bolnici, kjer pacient (filmski igralec oziroma kaskader, ki je tam zaradi poskusa samomora, ter ker je poškodovan), majhni deklici Alexandriji pripoveduje zgodbo o petih banditih. Igra male Alexandrije je neverjetna, tako zelo pristna, prisrčna, njena polomljena angleščina...vse je tako zelo super, da se tega ne da opisati.

IPB Image

Film vas popelje na neverjetno popotovanje, veliko je simbolizma, neverjetna fotografija.

Ocena: 9/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1347 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 24 September 2008 - 07:32 AM

IPB Image

Čez film se nam počasi razkriva, zakaj je glavni junak tako "čuden". Film o fantu, ki svojih staršev ni videl že 9 let. Ko mu umre mama se vrne domov in spozna punco, ki pa mu pomaga, da spozna sam sebe.
  • 0

#1348 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17153 posts

Posted 24 September 2008 - 09:48 AM

Mama Mia

Včeraj končno pogledala film. Moram reč, da mi je bil zelo všeč. Tako lahko razvedrilo za deževne dni. Nekatere pesmi so mi bile celo bolj všeč v njihovi verziji kot original. Po filmo pa me je zgrabila močna želja da bi plesala na Abbo. Zaključek je bil dober. Ko so vsi plesali v tistih oblekah, Pierce Brosnan. laugh.gif

8/10

http://www.youtube.c...feature=related Tanyin ples biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1349 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26078 posts

Posted 24 September 2008 - 03:58 PM

IPB Image

Coffee Date

ena super komedija thumbup.gif tolk se že DOLG nisem nasmejala, resno. highly recommended!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1350 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 24 September 2008 - 04:17 PM

Yeeeey, I love komedije, grem si kr dol potegnt.
  • 0

#1351 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 September 2008 - 08:16 PM

You Don't Mess with the Zohan (2008)

Bedarija. Ampak res niti enkrat se nisem iz srca nasmejala. Mogoče bi zadeta bolj štekala ta humor. huh.gif Adam Sandler mi je dokaj simpatičen (v vlogah, ki jih je do sedaj imel), ampak ta film je zame bil no go. Tlačim ga v kategoriji enako velikega poloma imenovanega Guru Pitka. Igralska zasedba sicer dokaj veliko obeta - a jaz sem na koncu ostala razočarana. Kot zanimivost naj omenim, da se v filmu pojavi tudi Mimi (Mariah Carey).

Ocena: 4/10 (prežvečene, neoriginalne fore, meni niti malo smešne; še dodatno sem kritična, ker sem večkrat prebrala, da je film dober, oz. da te nasmeje)

Odvsetujem.

Huda bejba alert: Emmanuelle Chriqui. wink.gif

The Incredible Hulk (2008)

IPB Image

Hm, zanimivo, da me je ta film navdušil bolj kot predhodnik The Hulk (2003). Več akcije, film lepše steče (predhodnik je nastal v rokah Ang Lee-ja - najbolj znan po Brokeback Mountain), zgodba te 'potegne noter'. Edward Norton je odličen.

Na koncu filma (zadnji kader) lahko vidimo Ironmana (Rober Downey Jr.), ki v filmu dejansko nastopa v vlogi Tony-ja Starka, in nekako napove nadaljevanje filma. Se nam obeta Hulk vs. Ironman? Oziroma Hulk, Ironman pa še kdo skupaj rešujejo svet?

Ocena: šibka 8/10.

Priporočam fenicam tega žanra. happy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1352 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 25 September 2008 - 08:57 PM

Hulk še mene tut čaka za pogledat, ga bom ta vikend.

Glede Zohana, men je bil tam v frizerskem salonu za crknt smešn. Drgač pa itak od Sandlerja ne morš pričakovat ne vem kaj, pač ene in iste fore na mal drugačen način. Ga pa ne bi odsvetovala, ampak je čist super za doma pogledat. Po moje. smile.gif

• 0

#1353 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 29 September 2008 - 02:44 PM

zadnjič sem čisto po nesreči ujela Watching the Detectives, kjer igra meni vedno ljubši Cillian Murphy in nadvse simpatična vloga Lucy Liu.

Je nekakšna čudna romantična komedija, kjer je pudarek precej na komediji.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1354 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 29 September 2008 - 06:12 PM

http://www.imdb.com/title/tt0832266/

Definitely, Maybe (2008)

Lep filmček (sicer itak ameriški stil) ampak zanimivo se zapleta in prepleta življenjska zgoda, ki jo očka pripoveduje hčerki, ko hčerka želi izvedeti, katera je njena prava mama. Luštno!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1355 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 29 September 2008 - 06:18 PM

IPB Image

Film o treh prijateljicah, o vsakdanjih tegobah, ljubezni...
Komaj, komaj pogledala do konca, tri dni gledala, vsak dan malo. Živi dolgcajt od filma.
  • 0

#1356 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 03 October 2008 - 08:49 AM

IPB Image

Spet pogledala Driving Lessons. I'm in love with this movie. Res.
Priporočam.
  • 0

#1357 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 03 October 2008 - 10:10 AM

The Nines (2007)

IPB Image

Življenja problematičnega igralca, tv voditelja in ustvarjalca računalniških iger se začno prepletati na skrivnosten in vznemirljiv način, vseskozi pa v treh junakih raste občutek, da resničnost ni to, kar se na prvi pogled zdi.

Eden tistih redkih filmov, pri katerih do zadnjega trenutka ne veš, kaj se dogaja (po koncu pa še manj laugh.gif ).
Začne se kot neke vrste komedija, nadaljuje kot psihološki triler, sci-fi misterij. Med gledanjem sem parkrat dobila občutek, da sem enostavno prebutasta in mi ni bilo nič jasno (i'm just a seven, i guess), a sem ga ravno iz tega razloga dobesedno buljila v pričakovanju vedno novih povezav ninja.gif. Po 100ih minutah, kolikor film traja, sem imela v glavi vsaj 5 "globokih" teorij, o čem je dejansko šlo.
Po dolgem času film, ki mi je res zaposlil možgane in ga še danes analiziram in iščem skrite pomene wacko.gif.

Prvi vtis o filmu bi bil WTF?!, po parih urah premlevanja pa mu dam dobro 9.

trailer: klik
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#1358 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 October 2008 - 09:01 PM

Včeraj sem gledala Made of Honor-lušna film, nič prteresljivega, nič že nevidenega, ampak fajn. (Dempsey je abusable!)
IPB Image
Danes pa Mamma Mio! woot.gif wub.gif Waaau, navdušena, res! Pa sploh ne maram mjuziklov. Če ne marate Abbe, vam ne bo všeč. Pa še lepa fotografija. 10/10
IPB Image
  • 0

#1359 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 October 2008 - 09:10 PM

Ne maram abbe, ne maram brosnana, zadeva mi je bla od prve minute dalje obupna. nisem pri volji za romantikarije, huh.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1360 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 October 2008 - 09:23 AM

LOL

Mamma Mia je dober....mjuzikal. smile.gif

The Godfather: Part II

IPB Image

Včeraj pogledala, vse lepo in prav.....v filmu so predstavljena zgodnja leta Vita Corleoneja, kako je prišel v Ameriko, zakaj, kako je začel delovati kot Boter, itd. Vzporedno spremljamo zgodbo Michaela, sina Vita Corelone, ki postane novi boter.

Super zgodba, ki jo lahko preberemo že v knjigi, ampak je ni prikazane v prvem delu.

Slaba stran: predolg. ohmy.gif Film traja 200 minut.

Ocena: 8/10.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users