You Don't Mess with the Zohan (2008)Bedarija. Ampak res niti enkrat se nisem iz srca nasmejala. Mogoče bi zadeta bolj štekala ta humor.

Adam Sandler mi je dokaj simpatičen (v vlogah, ki jih je do sedaj imel), ampak ta film je zame bil no go. Tlačim ga v kategoriji enako velikega poloma imenovanega Guru Pitka. Igralska zasedba sicer dokaj veliko obeta - a jaz sem na koncu ostala razočarana. Kot zanimivost naj omenim, da se v filmu pojavi tudi Mimi (Mariah Carey).
Ocena:
4/10 (prežvečene, neoriginalne fore, meni niti malo smešne; še dodatno sem kritična, ker sem večkrat prebrala, da je film dober, oz. da te nasmeje)
Odvsetujem.
Huda bejba alert: Emmanuelle Chriqui.
The Incredible Hulk (2008)
Hm, zanimivo, da me je ta film navdušil bolj kot predhodnik The Hulk (2003). Več akcije, film lepše steče (predhodnik je nastal v rokah Ang Lee-ja - najbolj znan po Brokeback Mountain), zgodba te 'potegne noter'. Edward Norton je odličen.
Na koncu filma (zadnji kader) lahko vidimo Ironmana (Rober Downey Jr.), ki v filmu dejansko nastopa v vlogi Tony-ja Starka, in nekako napove nadaljevanje filma. Se nam obeta Hulk vs. Ironman? Oziroma Hulk, Ironman pa še kdo skupaj rešujejo svet?
Ocena:
šibka 8/10.
Priporočam fenicam tega žanra.