Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1512 replies to this topic

#1341 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 06 October 2022 - 11:52 AM

Piran, pa še počitnice... najbrž ne bo poceni. 

• 0

#1342 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 20 October 2022 - 07:12 AM

Kateri hotel se splaca na obali, da ima kul bazene za otroke, da je pol penzion ali poln penzion?
Je katera ze bila kje?
Histrion in Grand hotel Bernardin sploh nimata nobenih cenikov se za pomlad, wtf :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1343 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 20 October 2022 - 02:13 PM

Jaz pa kakšno nastanitev iščem za vikend v drugi 1/2 novembra, po možnosti z wellnesom, manjšim bazenom da ni ful ljudi in lepo naravo okrog.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1344 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 31 October 2022 - 12:23 PM

Mi se vračamo iz Portoroža, ful fajn smo se imeli. Hotel Histrion je res top, nimam ene slabe besede za rečt. Za male, ki imajo radi vodo, pa še posebej. Me je presenetila velikost bazenskega kompleksa pa vse je ful čisto. Za Jakoba je super, ker imajo sobe na tleh les in v bazenih je morska voda, blagodejno za njegovo astmo. Na bazenih smo bili zjutraj po zajtrku in do 10ih in potem popoldan pred večerjo, vmes pa zunaj. Bomo se zagotovo še vrnili.
  • 1

#1345 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 31 October 2022 - 02:41 PM

Kaj pa hrana, je bil ruski bife? :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1346 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 31 October 2022 - 02:46 PM

Ja, zelo okusna. Seveda je Jakob rekel, da mi je bil najbolj všeč ruski bife. 😂
  • 0

#1347 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 31 October 2022 - 02:49 PM

Meni je bilo tud tam super, čeprav smo lani bivali v Vilah park (je bilo pa zelo ugodno). Hrana in bazeni pa na voljo v Histrionu ja.
  • 0

#1348 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 01 November 2022 - 10:04 AM

Domačija Firbas

Ok v glavem, po prvem bolj slabem prilagajajocem dnevu je bil preostanek prav lustno. Kvarilo ga je edino vreme, vceraj se megla ni dvignila cel dan.
Prijaznost, postrezba, tako dobra hrana omg, pa na vecerji sploh bili nismo....to bi bilo potem najbrz se boljse.
Mulci so se vsak dan peljali s traktorjem, nahranili zivali, se igrali z macki, pekli smo kostanj, sedeli ob ognju, rezali buce.
Druzina Firbas je zelo prijazna.
Sli smo tudi v Vulkanijo, kjer je blo B ful vsec, ampak kar se mene tice bi to moralo priti s starostno omejitvijo nad 6 let. To vsekakor ni bilo za Izo ali mlajse otroke, je prevec strasno za tako male.
Sikalu Zoo pa ful priporocam. Naslednjic bomo sli na Pohorje!
Danes je sem prisel dopustovat se Luka Jezersek z otroci.
Za domov sem vzela suho salamo in dve zaski, eno za mami eno pa seveda zame :D naceloma tega sploh ne jem in mi je fuj ampak tale je pa bila tako dobra da....ocitno sem do zdaj jedla samo slabe. :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1349 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 01 November 2022 - 10:26 AM

Kje to? 🤔
  • 0

#1350 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 01 November 2022 - 11:00 AM

Jaz pa kakšno nastanitev iščem za vikend v drugi 1/2 novembra, po možnosti z wellnesom, manjšim bazenom da ni ful ljudi in lepo naravo okrog.

A za tole pa noben ne ve?
Razmišljala sem o Beli Krajini, kolega sta tu koristila bone https://www.belakraj...urizem-maleric/
Zaradi korone sta lahko imela manjši bazen zase (vnaprej je bilo treba rezervirat uro), sedaj tega najbrž ni več. Skratka iščem nekaj z bolj intimnim wellnesom, ni treba da sva čisto sama, le da je minimalno ljudi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1351 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 November 2022 - 11:38 AM

Meni je bila všeč Sončna hiša, samo imajo od obrokov samo zajtrk. Wellness je par korakov čez vrt in si rezerviraš tajming in ti zrihtajo, noter si pa sam. Imajo tudi masaže. Meni je blo fajn, priporočam sobo v nadstropju, ker ta v pritličju je direkt ob sprejemnici in jedilnici pa zna bit mal glasno. Limetina trava je spodnja soba, meni je najlepša, ampak ne odtehta tega, da te zjutri zbudijo.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1352 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 01 November 2022 - 12:29 PM

Barbarina, sem editirala.
  • 0

#1353 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 01 November 2022 - 01:10 PM

Hvala Špela, ravno nekaj takega iščem, cena pa tudi ni pretirana. Škoda, da ne ponujajo polpenziona.
  • 0

Bill Bullard

#1354 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 01 November 2022 - 02:14 PM

V Soncni hiši sem bila par let nazaj tudi jaz in je fino. Malo je samo škoda, ker je jacuzzi zunaj, ce je npr dez ali ful mrzlo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1355 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 November 2022 - 08:56 AM

Odpisali so mi, da so za dalj časa zaprti. 😔 Tako da, iščeva predloge dalje..
  • 0

Bill Bullard

#1356 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 November 2022 - 09:29 AM

Matilda, kaj pa cez mejo, v Avstriji si kaj gledala? V tej vmesni sezoni nekateri hoteli ful spustijo cene. Mi smo par let nazaj novembra v Avatriji dobili zelo dober hotel s spa & bazeni, ki je normalerweise ful drag, za res smesno nizko ceno. Letos septembra smo imeli podobno sreco.
  • 0

#1357 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 November 2022 - 09:31 AM

Tudi lahko, rabim konkretne predloge.
  • 0

Bill Bullard

#1358 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 03 November 2022 - 10:48 AM

Matidla, na IG  sta imela v.dvoje včeraj ali kak dan nazaj nekaj predlogov oddiha z zasebnim spajem, če ti mogoče kaj koristi. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1359 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 03 November 2022 - 11:39 AM

Matilda, Vilo Mravljevi sem že parkrat zasledila pri folku na IG. Spomnim se jih tudi iz Ambientov. https://vila-mravljevi.si/

Ker so v istem kraju, sem našla še te: https://cebron.eu/

Na kateri konec bi sploh šla, ali ti je vseeno?

Sem šla še jaz pogledat v dvoje na IG, nekaj lokacij mi je kar všečnih.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1360 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 November 2022 - 05:01 PM

Hvala, za konec mi je vseeno čeprav recimo, da naju vzhodna Slovenija bolj zanima, ker jo manj poznava.
Saj sem našla kar nekaj idej, pa glede na to, da sva pozna z rezervacijo, tudi ne moreva bit preveč izbirčna. Poslala bom še povpraševanje v Wellness Mesečina in Hišo Ančka.
Našla sem pa tudi tole, če bo katero zanimal (kar drag) vikend retreat v osrednji Sloveniji :D
https://hotelandplac...tel/hiska-ulala
  • 0

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users