Piran, pa še počitnice... najbrž ne bo poceni.

Slovenija
Posted 06 October 2022 - 11:52 AM
Posted 20 October 2022 - 07:12 AM
Je katera ze bila kje?
Histrion in Grand hotel Bernardin sploh nimata nobenih cenikov se za pomlad, wtf

Posted 20 October 2022 - 02:13 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 October 2022 - 12:23 PM
Posted 31 October 2022 - 02:41 PM
Kaj pa hrana, je bil ruski bife?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 October 2022 - 02:46 PM
Posted 31 October 2022 - 02:49 PM
Posted 01 November 2022 - 10:04 AM
Ok v glavem, po prvem bolj slabem prilagajajocem dnevu je bil preostanek prav lustno. Kvarilo ga je edino vreme, vceraj se megla ni dvignila cel dan.
Prijaznost, postrezba, tako dobra hrana omg, pa na vecerji sploh bili nismo....to bi bilo potem najbrz se boljse.
Mulci so se vsak dan peljali s traktorjem, nahranili zivali, se igrali z macki, pekli smo kostanj, sedeli ob ognju, rezali buce.
Druzina Firbas je zelo prijazna.
Sli smo tudi v Vulkanijo, kjer je blo B ful vsec, ampak kar se mene tice bi to moralo priti s starostno omejitvijo nad 6 let. To vsekakor ni bilo za Izo ali mlajse otroke, je prevec strasno za tako male.
Sikalu Zoo pa ful priporocam. Naslednjic bomo sli na Pohorje!
Danes je sem prisel dopustovat se Luka Jezersek z otroci.
Za domov sem vzela suho salamo in dve zaski, eno za mami eno pa seveda zame

Posted 01 November 2022 - 10:26 AM
Posted 01 November 2022 - 11:00 AM
Jaz pa kakšno nastanitev iščem za vikend v drugi 1/2 novembra, po možnosti z wellnesom, manjšim bazenom da ni ful ljudi in lepo naravo okrog.
A za tole pa noben ne ve?
Razmišljala sem o Beli Krajini, kolega sta tu koristila bone https://www.belakraj...urizem-maleric/
Zaradi korone sta lahko imela manjši bazen zase (vnaprej je bilo treba rezervirat uro), sedaj tega najbrž ni več. Skratka iščem nekaj z bolj intimnim wellnesom, ni treba da sva čisto sama, le da je minimalno ljudi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 November 2022 - 11:38 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 November 2022 - 12:29 PM
Posted 01 November 2022 - 01:10 PM
Bill Bullard
Posted 01 November 2022 - 02:14 PM
[Napoleon]
Posted 03 November 2022 - 08:56 AM
Bill Bullard
Posted 03 November 2022 - 09:29 AM
Posted 03 November 2022 - 09:31 AM
Bill Bullard
Posted 03 November 2022 - 10:48 AM
Matidla, na IG sta imela v.dvoje včeraj ali kak dan nazaj nekaj predlogov oddiha z zasebnim spajem, če ti mogoče kaj koristi.
[Napoleon]
Posted 03 November 2022 - 11:39 AM
Matilda, Vilo Mravljevi sem že parkrat zasledila pri folku na IG. Spomnim se jih tudi iz Ambientov. https://vila-mravljevi.si/
Ker so v istem kraju, sem našla še te: https://cebron.eu/
Na kateri konec bi sploh šla, ali ti je vseeno?
Sem šla še jaz pogledat v dvoje na IG, nekaj lokacij mi je kar všečnih.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 November 2022 - 05:01 PM
Saj sem našla kar nekaj idej, pa glede na to, da sva pozna z rezervacijo, tudi ne moreva bit preveč izbirčna. Poslala bom še povpraševanje v Wellness Mesečina in Hišo Ančka.
Našla sem pa tudi tole, če bo katero zanimal (kar drag) vikend retreat v osrednji Sloveniji

https://hotelandplac...tel/hiska-ulala
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users