Če bi dala jaz moji Minki prst v rit, bi tam tud ostal, mački niso tako prilagodljivi kot psi. Sinnaia, če po čiščenju s toplo vodo ne bo boljše, jo peljite k veterinarju.

Svetovalnica
Posted 07 January 2013 - 11:45 AM
Posted 07 January 2013 - 11:54 AM
kot prvo pa probaj hrano zamenjat
Posted 21 February 2013 - 06:50 PM
Nameravam posvojiti labradorca. Zanima me:
- kaj naj kupim preden kupim psa? Razen postelje, hrane, igračke, povodca
- ker je moje stanovanje kakih 200 km stran od mojih staršev, se bom vozila z vlakom. Moram kupiti nagobčnik/transporter kletko?
- Kakšne dimenzije pasje košare/postelje naj kupim? razmišljam o nekaj takega:http://malezivali.co...ke/IMG_0908.jpg
- imate kakšne izkušnje z klikerji?
Posted 21 February 2013 - 06:58 PM
1.) hrano, povodec, oprsnico (ovratnico), posteljo, kako igračo, ampak ni treba pretiravat, vrečke za pobirat iztrebke, posodo za hrano, posodo za vodo, morda kak priboljšek. Ziher sva še kaj pozabili, ampak mi zdaj ne pride na pamet.
2.) nimam pojma kako boš labradorca prevažala okoli po vlakih
3.) največjo po moje. Ta na sliki je premala, če mene vprašaš. Pojdi v Mr.Pet jih imajo ogromno, tudi velike.
4.) ne
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 February 2013 - 12:43 AM

After all this time?
Always.
Posted 22 February 2013 - 07:50 AM
1.) hrano, povodec, oprsnico (ovratnico), posteljo, kako igračo, ampak ni treba pretiravat, vrečke za pobirat iztrebke, posodo za hrano, posodo za vodo, morda kak priboljšek. Ziher sva še kaj pozabili, ampak mi zdaj ne pride na pamet.
2.) nimam pojma kako boš labradorca prevažala okoli po vlakih
3.) največjo po moje. Ta na sliki je premala, če mene vprašaš. Pojdi v Mr.Pet jih imajo ogromno, tudi velike.
4.) ne
Na strani od SŽ piše: Potniki lahko z vlaki Slovenskih železnic brezplačno prevažajo majhne udomačene živali, ki so zaprte v kletke ali košare in ki se lahko namestijo kot osebna prtljaga, ter majhne pse, če jih je mogoče držati v naročju.
Večji psi morajo imeti nagobčnik, biti na vrvici ter ležati na tleh, tako da ne ovirajo drugih potnikov. Zanje je treba v notranjem prometu plačati polovično ceno vozovnice za 2. razred potniškega vlaka, v mednarodnem prometu pa polovično ceno vozovnice po mednarodni potniški tarifi.
Ob vstopu v vagon morajo z navzočnostjo večjega psa soglašati sopotniki. Če sopotniki temu nasprotujejo, se obrnite na sprevodnika ali vodjo vlaka, ki bo poskrbel za ustrezno namestitev.
vir:http://www.slo-zelez...a/prevoz-zivali
Jaz bi svetovala, da si probas nabrat se cimvec brisac in rjuh, pridejo zelo prav nor ko je treba psa kopat, mu brisat tacke itd, oa pri nas ma brisacke po stanovanju namesto postelje. Drugace pa kaksno trpezno igraco (kong), mogoce metalec zogic (to je za nasega manijaka,ker je obsedena z zogicami), dobro krtaco, ploscico z vgravirano tvojo telefonsko za na ovratnico, kaksen sampon, kaksno bikovko za grist.. Odvisno tut a nameravas posvojit odraslega psa ali mladica.
hvala obema
Posted 07 March 2013 - 12:30 PM
Imam eno vprašanje.
Ali katera ve, ali obstjajao kakšne pasme mačk (pri nas) na katere ljudje, ki so na mačke alergični, niso?
Da imajo drugačno dlako?
Posted 07 March 2013 - 02:45 PM
devon rex mačka
kako se psa nauči naj ne skače po tebi? iz azila sem prišla čisto umazana
Posted 07 March 2013 - 02:54 PM
vklopiš funkcijo ignore....je pa težko in dvomim, da boš psa v azilu lahko to naučila.
Posted 07 March 2013 - 06:43 PM
ej, ne boš verjela, ampak skoraj vsi psi v azilu (govorim za Mb) znajo sest na "sedi", nekateri pa dajo še tačko Danes mi je uspelo tega kužka naučit sedet in "poleg". Mislim, da se jih da naučit. Samo bi res morala hodit vsak dan tja, da bi ga učila. Je bilo pa težko ignorirat, ker sem šla ( ful "pametno" ) tja v svetlorjavi jakni
Posted 05 April 2013 - 11:13 AM

After all this time?
Always.
Posted 05 April 2013 - 11:14 AM
Zagotovo ne bo nič narobe, če ji z mlačno kamilico spiraš. Samo nujno naj voda prej zavre, da bo sterilno. Ali pa s fiziološko raztopino.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 April 2013 - 11:14 AM
Nincha, mlačne kamilice na vato in pogosto spiraj pa bo. To res ful pomaga.
Posted 05 April 2013 - 11:18 AM
Super, hvala!
A jo to kaj boli?
After all this time?
Always.
Posted 05 April 2013 - 11:24 AM
Tu imaš eno temo o vnetih očeh. Sicer nekaj pišejo, da ne kamilic, ampak mislim, da če je prekuhano in imaš ti čiste roke, ni napačno.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 April 2013 - 11:43 AM
Pomoje ne boli, samo zoprno je.
Jaz sem vedno uporabljala kamilice in je pomagalo, ni bilo treba it k veterinarju.
Tudi Rea je tako pozdravila cel kup mačk.
Pazi na to, da vsakič zamenjaš vato in da vate ne spiraš v tej tekočini in jo potem ponovno uporabiš.
Sej bo
Posted 05 April 2013 - 12:41 PM
Jaz sem tudi vedno kamilice uporabljala in je vedno pomagalo. Mislim, da je ne bo bolelo, itak daš na vatko in greš zelo nežno čez oči.
Posted 06 April 2013 - 08:34 PM
Nincha, kako je s kužiko?
Posted 06 April 2013 - 08:39 PM
Spiram s kamilicami, še vedno ji malo teče ven, ampak mislim, da je bolje kot včeraj. Ma pa kar rdečega učka. Če jutri ne bo dobro, bom šla v ponedeljek po kakšne kapljice.
Ful ma rada kamilice haha, ko jih skuham za spirat učka ji jih dam še malo na krožniček in je čist navdušena. Ta pes res žre VSE.
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users