Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#1341 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 September 2007 - 01:33 PM

Jezušček. Fuul sta lepa res. Ko sta budna moreta bit skoz zunaj? Grizetu tudi les, usnje in podobne zadevščine? (pohištvo)
  • 0
Viens, reste ici!

#1342 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 02 September 2007 - 03:26 PM

Ko sta budna jih dvarat na dan peljem iz svoje sobe in jih spustim pohiši, drugače pa imata na voljo mojo sobo skozi cel dan. Stvari ne grizeta, ker sta zveri ne glodalca. Rada pa praskata po kaki grobi podlagi, pa žvečita kako gumo(a la čepki za ušesa) in je velika nevarnost da koščke pogoltneta in se jima potem zamaši črevesje.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1343 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 September 2007 - 03:47 PM

Torej je možnost, da ti spraskata parket in, da ti zavese potegneta iz krnis ? Če postaneta malo bolj razposajena.
  • 0
Viens, reste ici!

#1344 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 02 September 2007 - 03:56 PM

A ne to pa ne, bolj recimo kavč če ni tisti gledek pliš, da se da kako vrvico ven potegnit. Zvese pa sloh ne.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1345 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 September 2007 - 06:05 PM

Kaj pa če kateri dan res nimaš časa, da bi ju spustila iz kletke ? (Sta sploh v kletki ?)
  • 0
Viens, reste ici!

#1346 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 September 2007 - 06:07 PM

Ana, kaj ti tolko sprašuješ o dihurčkih, ker bi imela kakega ? smile.gif
  • 0

#1347 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 02 September 2007 - 07:27 PM

Eden naših mačkonov, slučajno najdena slika na računalniku:

[attachmentid=2530]

Eden naših mačkonov, slučajno najdena slika na računalniku:

Attached Files

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1348 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 02 September 2007 - 09:50 PM

V kletki sploh nista, imata na voljo mojo sobo. Če nimam časa prosim mami. Če pa nobenega ni potem Juan(samec) praska po vratih. Pa verjetno te potem zjutraj zbudita, ti ne pustita spati.
  • 0

#1349 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 September 2007 - 10:41 AM

Frčica, kok sta luškana tale dihurčka! smile.gif

Tole je naš letošnji pritepenček Tik.

IPB Image
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1350 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 September 2007 - 11:15 AM

Nihrida luškan je tale vaš Tik. Kok živalc pa ti pravzaprav imaš? Se mi zdi, da kr malo večje število:)
  • 0

#1351 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 September 2007 - 11:20 AM

11 mačk, 3 pse, 2 ptiča, nekaj pajkov v sobi
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1352 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 September 2007 - 11:31 AM

QUOTE(nihrida @ 3. 9. 2007 - 12:20) View Post

11 mačk, 3 pse, 2 ptiča, nekaj pajkov v sobi

hmm.gif Sem js misla, da mam živalski vrt doma, očitno obstajajo ljudje, ki imajo še več živalčkov. A pa to jih maš v hiši al tko zunej? Pr men so vsi v hiši, po želji pa gredo tud vn in zarad tega lahko non stop pospravljaš, ker je skoz polno dlak povsot:)
  • 0

#1353 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 September 2007 - 11:39 AM

Mešanka (psička) je zunaj, čivavi sta v hiši (spita pri mami na postelji). Mačke so zunaj, ampak se pridejo pocartat v hišo...mal zadremat na posteljo (tko k Tik zdajle spi pri meni smile.gif ). Dlake mene ne motijo toliko - v mojo sobo imajo večinoma vstop samo mačke. Imata pa mama in fotr kr probleme zarad psov. Črn pušča črne dlake (se fejst vidi na rjuhi), bel pa bele (tukaj pa trpijo moje črne cote).
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1354 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 03 September 2007 - 11:51 AM

O ja, vem kako je to s črnimi oblačili. Bivši fant je skoz bil v črnem in kadar je bil pri meni, je bil čist ves od dlak. Tako, da je pol moral se ali preoblečt ali pa sem ga js s samolepilnim valarčkom povaljala:) edino s tem se je še kej dalo spucati, s selotejpom je preveč dolgo trajalo:)

Sama nism nikol v črnih oblačilih doma, ker se mi ne da potem skoz pucat. Tko da sem rajš kr v svetlejših, ta taemna oblačila pa takoj po uporabi, če so še čista seveda, pospravim v omaro.

Sem mela pa pred leti eno ful lepo črno mačko, katera je znala odpirati omare in je vedno vse cunje stran zmetala, dokler ni najdla kake bele mikice, da se je potem nanjo zleknila in jo seveda spremenila skoraj da v črno:)
  • 0

#1355 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 September 2007 - 02:25 PM

Tik, again. Ta maček ni normalen. ermm.gif

IPB Image

IPB Image
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1356 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2007 - 02:52 PM

Haha, kaki dobri sliki.
Bi lahko še ti v objektiv pogledala... IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1357 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 September 2007 - 02:55 PM

Ko bo mene nekdo tkole držal - magari! biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1358 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 06 September 2007 - 03:13 PM

nihrida, kater lak imaš to? tak odtenek iščem kot nora, pa ga nikjer ne najdem. btw, maček je tud lep wub.gif

pa še moja šiva:

IPB Image IPB Image
  • 0

#1359 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 September 2007 - 03:22 PM

Ti maš tud Šivo???!?! smile.gif Kok je luštna na prvi sliki!! Pa take lepe "nogavičke" ima... wub.gif

Lak je pa Bourjois - Very Vernis odtenek 19 Violet Seduction. wink.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1360 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2007 - 03:25 PM

phobia,
tudi tvoja je prava puhasta lepotička!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users