Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 01 July 2009 - 02:27 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 01 July 2009 - 02:28 PM

Edit:
Na forumu je vse bolj sproščeno - sej tudi jaz tle zihr ne postavim vseh vejic na pravo mesto in lahko vseeno mirno spim.

Samo take stvari, kot so predlogi in podobno, pa se mi zdijo res osnovne in morajo prit pomoje same od sebe, avtomatsko.
Posted 01 July 2009 - 02:29 PM

Posted 01 July 2009 - 02:32 PM

Posted 01 July 2009 - 02:34 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 July 2009 - 02:37 PM

Posted 01 July 2009 - 02:42 PM
Planet, to me spomni na dva kolega, ki sta taka smešna buleka.

Mhm, poznam, te povabi na pijaco potem se pa gledamo in to uro, dve, tri. OOoo pa kaj vam je no?? Jaz bi tudi raje ostala doma.

Haha sem ravno hotela en tak stavek skupaj spraviti pa si me prehitela.

Pa kaj si Slovenc al si neka budala, ki je včeri prilezla iz kanalizacije in se sporazumeva samo z gestikuliranjem in nekontroliranim kruljenjem?!?
My point exactly.
Jaz človeka takoj, ko vidim, da ne zna normalno pisat (slovnica, itd.) jemljem za rahlo umsko zaostalega.
Ne morem pomagat.
Podpis. Tudi mene vse mine. Ne morem si pomagati.
Kalypso meni se ne zdi, da bi bili tvoji posti polni napak. Na splosno mi je ta forum med drugim vsec tudi zato, ker se drzimo uporabe zame sprejemljive lepe, pisane, domace besede.

Posted 01 July 2009 - 02:44 PM

Dilema, saj ne jemljem osebno, don't worry.

Planetka, meni se ful rado zgodi, da ko kaj napišem in kasneje popravim, da pozabim še zraven zamenjat predlog s/z in na to se v 90% katera soforumašica obesi, zato sem rekla.
Posted 01 July 2009 - 03:57 PM

Posted 01 July 2009 - 04:40 PM
Jaz človeka takoj, ko vidim, da ne zna normalno pisat (slovnica, itd.) jemljem za rahlo umsko zaostalega.
Ne morem pomagat.
S tem in kar je Dilema napisala se popolnomaaa strinjam, jaz tudi tako živčna ratam ko vidim kako slovnično napako, da je joj. Za moje pojme, kdor ne zna pisat pravilno svojega lastnega jezika, pravilno uporabljat predloge, skladnjat, s/z, in tako naprej, ne sme dobit niti spričevala osnovne šole. Saj se zgodi da kdaj kaj uide, samo sej se vidi komu samo kdaj uide, kdo pa res dejansko ne zna. Doooh.
Na zadnje me je ob živce spravil oglas od Piiiqi (sori

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 July 2009 - 04:41 PM
samo sej se vidi komu samo kdaj uide, kdo pa res dejansko ne zna. Doooh.
Točno to!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 July 2009 - 04:44 PM
S tem in kar je Dilema napisala se popolnomaaa strinjam, jaz tudi tako živčna ratam ko vidim kako slovnično napako, da je joj. Za moje pojme, kdor ne zna pisat pravilno svojega lastnega jezika, pravilno uporabljat predloge, skladnjat, s/z, in tako naprej, ne sme dobit niti spričevala osnovne šole. Saj se zgodi da kdaj kaj uide, samo sej se vidi komu samo kdaj uide, kdo pa res dejansko ne zna. Doooh.
Predlogov!

Jap, jaz bi dodala še rodilnik!

Posted 01 July 2009 - 04:46 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 July 2009 - 05:06 PM

Posted 01 July 2009 - 06:09 PM
Jaz priznam, da sem obsedenena z rivanjem vejic kamorkoli je prostor za njih. Ne morem se tega odvadit, tak kot Monk, ko se mora dotaknit določenih stvari

Na zadnje me je ob živce spravil oglas od Piiiqi (sori

Meni se je tudi meglilo poleg tistega oglasa, se opravicujem Piiiqiii.

Kot je že Sarah napisala, tistim ki res nimajo pojma, se na kilometre vidi in delajo non-stop identične napake.
True!
Posted 01 July 2009 - 06:59 PM
[Napoleon]
Posted 01 July 2009 - 07:27 PM

Eh saj vem, da je moteče se strinjam z vami. Finta je pač v tem, da jaz tut naprimer ne pišem ful lepo in dosti uporabljam sleng pa tut vejice včasih spuščam - kar pa ne pomeni, da ne znam pisat lepo slovensko. Tam kjer je treba (spisi, razne seminarske etc. ) sem zelo natančna in moji eseji niso nikoli rdeči.
Ok, saj to ste še ugovile, da nekateri dejansko znajo pa se jim ne da/spustijo, nekateri so so totalno nepismeni in nimajo pojma kaj uporabit, kje uporabi, kako pregibat besedo in podobno.
Posted 01 July 2009 - 07:29 PM
Posted 01 July 2009 - 07:46 PM

Sej pravim, cuti se, ce nekdo pise sprosceno (mene sleng in dialekt v zdravih kolicinah ne motita) ali pa, ce nekdo pise kot bi bil rahlo zaostal (kot je ze Kinky enkrat omenjala razne izpade v stilu Kaiii delashhh, lupcka, mwaaa.... */me se onesvesti* ).
Posted 01 July 2009 - 07:48 PM

3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users