Poroka - obleke, frizure, čevlji...
Posted 01 May 2019 - 08:47 AM
Pablo Picasso
Posted 01 May 2019 - 09:14 AM
Jaz sem bila pa na eni poroki, kjer so bili vsi vabljeni na cerkveni obred (ampak je bila manjša poroka) potem pa naprej na kosilo samo 10 ljudi. Je bilo precej zamorjeno vse skupaj, mislim da smo na koncu bili vsi razočarani, ampak je nevesta pač tako želela. Je bilo res samo tako, da smo pojedli in šli in konec.
Sem sicer za manjše poroke in da ni velikega pompa, ampak to je bilo pa spet preveč v ekstrem zamorjenosti za moj okus pa res so bili vsi vidno razočarani (od tistih, ki niso šli na pojedino do nas, ki smo šli).
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 May 2019 - 04:09 PM
Sva dala temu primerno bolj skromno darilo, mislim da brez denarja samo čestitko, podkvico za srečo in ključavnico z vgraviranima njunima imenoma in datumom poroke
Posted 10 May 2019 - 10:36 AM
Tole sem imela sicer nagledano, ampak se ne bi izslo zaradi trebuha (ce ne prej, ziher po vecerji ):
(Ted Baker)
Posted 10 May 2019 - 12:02 PM
^Lepa. Kje si jo pa najdla. Na njegovi spletni strani je ni.
Posted 10 May 2019 - 12:09 PM
Ena tu jo je prodajala naprej - mislim, da je ze par sezon od tega, kar je ven prisla, pa v crni naj bi jo takrat tudi imeli. Spredaj je V-izrez z vsito zadrgo, tako da lahko reguliras dekolte:
#
Posted 12 May 2019 - 11:18 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 August 2019 - 06:51 AM
Pri nas je pogosto tako, da so vsi vabljeni na vse, ampak se itak ne gre drenjat stotine ljudi v cerkev, zato gre na cerkveni obred vecinoma samo ozji krog (1. in 2. koleno, odvisno koliko so si ljudje blizu z mladoporocenci oziroma druzino), ostali pa se pridruzijo na civilnem delu in zabavi. Nisem se nikoli slisala, da bi bil kdo povabljen samo na cerkveni del, potem pa ne na zabavo.
Letos sem na 2 poroki šla tako in pomoje je kar običajno to (vsaj na Gorenjskem ). Na podobno foro sva že bila povabljena na eno, na katero nisva šla. V bistvu se mi ne zdi nič takega, sploh če si z mladoporočencema nisi ful blizu. Edino glede darila je malo tko, praznih rok ne moreš prit, včeraj sva recimo dala lepo zapakiranih 50€, na junijski poroki sem pa dala manjši poročni okvir za sliko v vrednosti 20€ in dala zavit.
Jaz bi v teoriji tudi tako naredila - na civilno povabila več ljudi, na večerjo/party pa res samo najbližjo družino in prijatelje.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 August 2019 - 09:12 AM
Posted 25 August 2019 - 09:53 AM
Posted 25 August 2019 - 10:07 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 August 2019 - 10:30 AM
Posted 25 August 2019 - 10:42 AM
Posted 25 August 2019 - 10:47 AM
Zakaj pa? Meni se zdi to tako, da povabiš tako, da dobiš več daril, zapraviti pa za njih ne rabiš nič oz. par €, če se tam kaj postreže. Prav po gorenjsko, res. Haha
Saj poročiš se menda ne zaradi daril ali...? Meni pa res ni nič takega, da nisem povabljena na party, če si nismo zelo blizu. Pomojem tudi ne pričakujejo, da boš zato ne vem kaj nosil za darilo ali pač.
Bill Bullard
Posted 25 August 2019 - 11:00 AM
Posted 25 August 2019 - 11:18 AM
Posted 25 August 2019 - 01:33 PM
Saj poročiš se menda ne zaradi daril ali...? Meni pa res ni nič takega, da nisem povabljena na party, če si nismo zelo blizu. Pomojem tudi ne pričakujejo, da boš zato ne vem kaj nosil za darilo ali pač.
Ja ne vem, zakaj se tako poročajo, men je to čudno. Povabiš ali pa ne, ne nekaj vmes, ker si nisi blizu. Ne vem, kaj pričakujejo, praznih rok pa verjetno nihče ne pride.
Posted 25 August 2019 - 04:13 PM
Tako kot se ne poročiš zaradi daril, se tudi ne zato, da bi tvoja poroka ugajala drugim.
Dvomim, da pari, ki goste povabilo samo na obred, ne pomislijo na to, da se bodo na ta način izognili stroškom s povabljenimi. Potem je edino fer, da se odpovejo darilom pa še tega ne upoštevajo vsi, ker kakšno malenkost se pa le spodobi prinest.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 August 2019 - 04:44 PM
Če bi se pa kdo počutil kot gost zato užaljenega, pa itak ni dolžan sploh prit.
Bill Bullard
Posted 26 August 2019 - 05:32 AM
Sem pa z Gorenjske
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users