Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13541 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 08 November 2009 - 07:57 PM

ja sej vem, sej meni tudi, sam ni pa več teženja na dnevnem redu, sej ni hud, če sm pa tja mal pojamram čez njega, sam konstantno teženeje pa dece res odbija.

kadar moj kljub moji spravi še vedno mulo kuha, grem do njega pa probam mal v hec obrnit zadeve, ga podražim če je že skuhana mula, da je ziher slastna, pa tko no, na tak zabaven način ne na način, da bo še bolj jezen-čeprav mi tut to kdaj rata laugh.gif mah deci so res tok ena smešna bitja, jaz mam mojga že v malem prstu laugh.gif

• 0

#13542 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 November 2009 - 07:58 PM

lejčk, sam alkoholik se lohk vpiše med AA, nisem pa še slišala za skupino za samopomoč kroničnim zamudnikom in osebam, ki čas dojemajo scela relativno. LOL saj jaz ne težim že od srede pa tut ne mislim več, ker nima smisla. sam se mi zdi pa tok brezveze, da bova šla narazen sam zato, ker se bo on naprdnil in rekel, da jaz delam probleme, kjer jih ni. zarad mene nej dela, kar hoče, sam jaz pa zahtevam fer odnos, kar pa zame ni, da en pač dela, kakor in kar mu paše, drugi pa to v nedogled tolerira. hvala lepa. in ja, važn, da se on zdej vsega pomembnega počuti pa da mu dogaja. LOL, otroški vrtec na kvadrat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13543 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 08:05 PM

Lejck, jaz sem mojega prej cisto nepricakovano razkurila do neba, ze vceraj so bila prerekanja na isto temo, prej se odlocim, da jo spet nacnem, ker je zadevo pac treba resiti preden se dodatno zakomplicira, sem mu ze vnaprej rekla, prosim, ne se spet razkurit, mu omenim besedo, dve, je bilo se OK, potem zacne on spet vehementno, z najvecjo ihto uveljavljati svoj prav (pricakovala sem pripravljenost na kompromis), jaz se seveda spet nezno uprem, tip pa sam peno na faco in izgine ces, da me ima poln k***. Dej, dej, jaz njega tudi. yawn.gif

QUOTE(Cvetka @ 8. 11. 2009 - 19:56) View Post

laugh.gif

When i grow up i wanna be just like _planet_ .

She makes people laugh their ass off, even when things go utterly wrong in a way you didn't even thing they could. They suprise you, but _planet_ suprises you more, when you start laughin' at what she writes and then feel astonished that was a giggle coming out from your mouth where just moments ago you were in the depressia land.

She is like Chuck Norris, just better! Take that, Chuck, you're totally lame!
Leti na un post s surlo pa to.. (:

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Me smo ena drugi odlicni antidepresivi, crkujem od smeha! lol1.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13544 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 08 November 2009 - 08:10 PM

Čist te stekam Špela, včasih to, da si sam pri seb pošlihtan ni dost. hmm.gif
  • 0

#13545 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 November 2009 - 08:11 PM

IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13546 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts

Posted 08 November 2009 - 08:13 PM

LOL, Cvetka, js isto crkujem od smeha!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#13547 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 08:15 PM

True, Cvetka, metode dopovedovanja morajo biti primerne otroskemu vrtcu. biggrin.gif

QUOTE(lejck @ 8. 11. 2009 - 20:10) View Post

Čist te stekam Špela, včasih to, da si sam pri seb pošlihtan ni dost. hmm.gif

Na zalost res ne. sad.gif To me dostikrat plasi v zvezi.
  • 0

#13548 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts

Posted 08 November 2009 - 08:38 PM

valda, da ni dost, da si ti pošlihtan v glavi, saj nismo same v razmerju. je pa zlo fajn, če ma pošlihtano tut drugi udeleženec. mislim, men ni problem bolj na free in jebivetrsko furat zveze, sam bi rada, da se to utemelji in pove ne pa kr naenkrat. ker če se samo spomnim, kaj vse je meni K. pametoval v začetku, pa je zdej sam 3/4 izrečenih stvari požrl. pa se probam ne sekirat, sam mi pač ni vseen, a ne.
  • 0

#13549 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 08 November 2009 - 10:17 PM

Preveč sem se najedla in me boli trebuh down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13550 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 November 2009 - 05:52 AM

^^ I feel you! Učeri sm se tut js preveč... martinova pojedina biggrin.gif

Nekam zelo zaspana sem ohmy.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#13551 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 November 2009 - 08:01 AM

Za vse moške, ki niso pridni - zalepite jim copate na tla. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

IPB Image

Ah, včeraj je bila srednje bedna nedelja, ampak smo tudi to preživeli, danes nimam veliko dela, prehlajena sem, in potrebujem konkretno finančno inekcijo, da bi imela še nekaj keša za ga zapravit brez slabe vesti. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13552 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2009 - 09:11 AM

lol1.gif
No, men je pa včeri še adapter za računalnik crkil. Bjutiful. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA A GRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13553 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 09 November 2009 - 09:34 AM

OMG kinky you made my day lol1.gif laugh.gif
  • 0

#13554 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 09 November 2009 - 10:28 AM

^^

Same here! lol1.gif

• 0

#13555 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 November 2009 - 10:55 AM

Kinky laugh.gif
  • 0

#13556 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26192 posts

Posted 09 November 2009 - 12:56 PM

joga = zakon
moji menstrualni krči ne obstajajo več!
  • 0

#13557 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 09 November 2009 - 03:19 PM

Od danes naprej ne govorim več s fotrom!!!!! verymad.gif

(nujno rabim štud. delo, pa ni nč pamentnga ermm.gif sad.gif )
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13558 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27548 posts

Posted 09 November 2009 - 06:03 PM

Spovedujem se, da sem malo maščevalna. Danes sem rekla fantu, da bi mi lahko vrnu ker sem mu pomagala pri seminarski in pride danes malo prej, da mi pomaga prevajat.
Zarad tega prevajanja se mi besede že čisto mešajo in ne vem več sploh kaj kej pomeni.

Pa moram povedat, da je Planet super oseba smile.gif

• 0

#13559 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 09 November 2009 - 06:09 PM

Jst sem pa jezna na fanta, ker je ful bedn, ne more mi narest niti ene usluge, pa ga res nikol nč tazga ne prosm, fak. Jutr pišem zgo, ker prejšnjič nisem, ampak sem učbenik pozabla v šoli. On je mel pa ene vaje, in je bil v šoli, sem ga prosila če bi mi lahko po teh vajah pač pripeljal učbenik, da ne hodim jst še 1x nazaj v center pa spet domov, še ura je bla glih 4, res največja gužva k rabš sto let. In on da ne. Da se mu pač ne da. Pa on NE piše, nič nima za delat, ampak pač ne, nebo mi on to prpelu ker se mu ne da samo zarad tega vozit do Fužin. Ma fakof ej, kok sem jezna, pol mi pa še zabije da sem preveč RAZVAJENA da bi šla sama iskat. NE, samo učila bi se iz zvezka, potem ko bi mi pa on prinesel učbenik bi se pa še iz učbenika ane. Ne pa da sem več kot eno uro zgubila s čakanjem v vrsti na cesti. ma svašta, res rolleyes.gif rolleyes.gif

Zdej mam pavzo, ker sovražim zgodovino in se mi jo je itak muka učit. dry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13560 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 09 November 2009 - 06:19 PM

nekdo mi gre brez posebnega razloga na živce