Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13521 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 08 November 2009 - 05:09 PM

tok deprast dan...cel dan se vlačim naokol, delat mi ne paše nič, gledala sem en film, me je še bolj zamoril, počutim se gnojno, da failam povsod(pa ne), totalne neracionalne ideje imam v glavi
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13522 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 November 2009 - 05:10 PM

2 luči sta mi crknili , najprej ena, za pol ure pa še druga , ki sem jo kupla 10 dni nazaj(taka da se "ščipne"na kavč(ko sem hotla brat knjigo)
pa mi je počil film in sem jo razbila ko sem z njo mlatila po stolu(nameno seveda) evil.gif
zdaj sem se pelala do mame/atija in vzela novo luč
in zdaj končno grem brat knjigo,jeee
  • 0

#13523 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 November 2009 - 05:17 PM

QUOTE(tašika @ 8. 11. 2009 - 16:54) View Post

Princeska kdaj pa maš ti izpit, da se že tako pridno učiš?

Enga čez 17 dni, drugega pa v začetku decembra, čez mesec dni.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13524 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 05:48 PM

Lo-Fi laugh.gif Sam je pasalo, je res (tolct z lucjo po stolu namrec)? smile.gif Jaz bom enkrat, ko bo potreba, nekje kozarec zagnala v steno, zelim si to ze od nekdaj, pa se vedno zadrzim in potlacim jezo, ampak enkrat je ne bom.

Bwhahhaha sem mislila, da ne bo treba tudi meni pristaviti svoje spovedi na temo dedci, vendar jo bom morala...tip je bik, kadarkoli se poskusam z njim pomeniti o dolocenih zadevah in, ko vidi, da ne bo mogel uveljaviti svojega (kao edinega) prav, ponori in me nadere. Ma j**** se!!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13525 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 November 2009 - 05:58 PM

Razočarana sem in cela žnudrasta, derem se na stolu in boksam zrak, js bi tud neki najraj razbila al se pa na glas zadrla, pa ne morem, ker je v spodnjem štuku sestra tuki v moji sobi pa liu spi.

Faking madrfakrs, kaj se to grejo ej..

Pa da mami ni vedla.

Bad, no.

It would be MY money, mine only.

Plus, i feel like a fatass, dans sem res velik jedla, pa sekiram se preveč.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13526 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 06:00 PM

Jaz sem se sla prej dret v kopalnico, v bistvu me boli k*** tudi, ce me kdo slisi. Nisem robot in ne morejo kar vnedogled hoditi po meni, kakor komu zapase.

Vceraj sem bila zunaj, okoli enih zjutraj, ko so lokal zaprli, je sef prinesel sveze pecen se topel kruh iz bliznje pekarne. Ja, zelodec me je potem bolel, sem Cynar zvrnila cez, ampak kruh je bil tako dober!!
  • 0

#13527 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27547 posts

Posted 08 November 2009 - 06:03 PM

_Planet_, vedno mi deluješ tako nezlomljiva. Kaj te je potolkolo?
  • 0

#13528 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 06:08 PM

Hehe, Ora, hvala, ma tudi meni pride kdaj cez lonec vse skupaj. smile.gif Mah, dec, our eternal issues, sej pravim, vedno mora biti vse po njegovo, sej vecino stvari resiva, ampak stanovanje si pa ravno zaradi tega urejava ze xy let, ker se vedno konca pri: jaz ga prosim, da bo nekaj tako, on pa z vedno bolj narascajocim glasom in ocitno uzaljenostjo hoce, de je nekaj drugace. In potem zadeve stojijo, mene na trenutke uzalosti, ker je vse skupaj brezveze, on krivdo za zastoj vali name. Cisto nic manj ni "kriv" kot jaz, vse skupaj je pa ena velika neumnost, nevredna vsake sekunde, ko sva skregana.
  • 0

#13529 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 November 2009 - 06:31 PM

QUOTE(_Planet_ @ 8. 11. 2009 - 17:48) View Post

Lo-Fi laugh.gif Sam je pasalo, je res (tolct z lucjo po stolu namrec)? smile.gif Jaz bom enkrat, ko bo potreba, nekje kozarec zagnala v steno, zelim si to ze od nekdaj, pa se vedno zadrzim in potlacim jezo, ampak enkrat je ne bom.

fulllll je pasalo.Prava terapija.Razletela se je na 1000koškov ,posledično sem sicer morala sesat, pa še zdaj se najde kje kak drobcen košček, ampak je blo vredno biggrin.gif
  • 0

#13530 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 08 November 2009 - 06:36 PM

Tko je pr men letel mobitel v steno oops.gif se razletel in po čudežuše vedno delal biggrin.gif je pa tkooo pasal
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13531 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30009 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 November 2009 - 06:36 PM

ma dej, tebe vsaj nadere, pri naju pa jaz vedno pizduliram, pa ne uveljavljam vedno mojega prav, ampak pač skušam na slikovit način predstavit moje argumente, pa ne pomaga nič. tokrat pa ne mislim prva spregovorit, BMK, res. v rit nej si vtakne avionske karte, proklet madrfakr! (sori Cvetkič, ker ti kradem avtorske na madrfakrja! laugh.gif) sicer pa .... ne gre mi prav slabo, ker mam že enkraten alternativni scenarij v glavi, v petek akcija, pa da vidmo. nej se jebe s to tišino pa podjebavanjem. njegov poušter pa kouter sem že pospravla, laugh.gif.

LOL, Lo-Fi, ziher si sesula lampo tudi zato, da si lahko potem še popucala. smile.gif

mal se bojim jutr službe, če bom slučajno napizdena, laugh.gif.

js grem zdej sesat (opet!) in pomit po tleh. zmeri mi je super terapija čiščenje, sem bla dons full pridna. sodelavka bi rekla, da mava resne probleme s K., ker tok delam. LOL.

v koledar sem že pogledala, kdaj lahko vzamem dopust za Florido (27.4.-13.5.2012) in kok me pride avion. love.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13532 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 08 November 2009 - 06:48 PM

Mene pa nakonc bolj žre to, da vem, da trmarim sam zarad egota, nekak v sebi vem, da to, da mam jaz prav, pa da bi mogu on se opravičt, pa kaj vse bi on mogu, ni pomembno, ampak sam to da ga ljubim. Probam dat ponos pa ego na stran.Čeprav moram jaz narest "prvi" korak k spravi, to blagodejno vpliva name in nanj. Mi je všeč ker fant tak korak ful ceni in mi to vedno tut pove in se potem lažje pogovoriva o stvareh pa tut on ni več tako zacementiran v svoje trditve.
  • 0

#13533 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 06:51 PM

^^
Lejck, tako nekako se tudi pri meni/nama na koncu izide, z enakim razmisljanjem in obcutki. In tudi do spora pride zato, ker jaz vsaketoliko zacutim, da moram zascititi samo sebe in tisto, kar sem. Kot si rekla, ego.

Špela, sej to je pri njemu skrajni izbruh, da ponori, na zalost samo enkrat na leto ali se to ne. In se to, ko jaz izzivam in kot si ti rekla "slikovito predstavljam argumente".
Kar tlaci vase dokler ni res, res, res ze mera prepolna. Kaj je tega treba, se normalno pogovoris a ne, sej smo ljudje or something.

wacko.gif

Ja, ciscenje je super terapija, se je tudi sama posluzujem.

Lo-Fi, mene ravno to ciscenje after vedno ustavi, ampak kot sem rekla, enkrat me ne bo.

Frči, dec je enkrat mobitel zagnal v tla, mama mu je prisla najedat, zakaj se ne oglasi na telefon, on pa sam vstal s kavca, pa rekel, lej zato, pa buuuum z vso silo gsm ob tla, no, ta ni nikoli vec delal. biggrin.gif
  • 0

#13534 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 08 November 2009 - 07:03 PM

SOVRAŽIM vanilijeve cigare!
Smrdijo mi za crknit!Popenila bom če mi še enkrat zasmradi stanovanje!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#13535 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 November 2009 - 07:15 PM

QUOTE(_Planet_ @ 8. 11. 2009 - 18:51) View Post

Ja, ciscenje je super terapija, se je tudi sama posluzujem.

Enako jst! Sm mal obsedena s čiščenjem oops.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13536 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30009 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 November 2009 - 07:31 PM

sej vem, da bi to mogl it v probleme al razmerja al whatever, sam paše pa tut spoved. men je M. enkrat lepo reku: 'Špela, ne morš pri vsakem problemu s trdo ritjo zgint pa upat, da ga jutr ne bo več!' in se res res probam tega držat, samo kaj naj, če NIČ ne pomaga, vsakič je isto pa mi že res najeda, da čist zmeri jaz prva spregovorim, on se pa pol dela, ko da nič ni blo. ma dej fak of! in zmeri to njegovo zamujanje, js mam mal dost tega. sam to. pač lahko bi poskušal razumet, da ma moje potrpljenje tut svoje meje pa da si ne more glih vsega privoščit, če nič druzga, se mi zdi to fer.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13537 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 07:35 PM

^^

Agree! Haha sem sla v duhu sprave prej do deca pa surlo vlaci in fura cinizem. Yeah, baby, sam, da se ti dobro pocutis no. laugh.gif

• 0

#13538 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 08 November 2009 - 07:46 PM

špela men se to zdi tko kokr alkoholika prepričevat da neha pit. Sej ve da ni prav, ve da uničuje sebe in ljudi okoli, pa ga prosijo, pa izsiljujejo na vse načine, ampak on ne more iz svoje kože ne glede na vse je to močnejše od njega.
V takih primerih pač al sprejmeš alpa greš.
Sej on verjetn čist razume, da ti ni všeč pa da nasplošno ni fajn, ampak za to, da bo kej naredil na zamujanju se bo mogu pa sam odločit in ga bo tvoje "teženje" sam oviralo pr temu, ker bo mel pol izgovor da je problem v tebi, ker si tečna ne pa v njem.
Vem da je težko vsakič znova in znova spregledat stvari, ki te res motijo, ampak pri meni deluje, da mu povem, da me moti, potem pa mu dam čas in mu neki časa zarad tega ne težim, ampak delam na tem, da sprejmem, da je to del njega. Do zdej se mi je vsakič nardil tak mali čudež. K je fant vidu, da ga sprejemam, se je sam začel bol trudit, prej k sem mu pa težila pa sploh ni mel motivacije. Ne vem sicer kaj bi nardila, če bi kljub temu delu neki kar me res mot, verjetn bi šla.

• 0

#13539 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 08 November 2009 - 07:49 PM

^^

Lejck, se strinjam s tem, kar si napisala, se tudi poskusam drzati tvoje "taktike" in res, manj tezis, bolj se trudi, samo meni je vcasih tako zelo tezko obdrzati jezik za zobmi.

• 0

#13540 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 November 2009 - 07:56 PM

laugh.gif

When i grow up i wanna be just like _planet_ .

She makes people laugh their ass off, even when things go utterly wrong in a way you didn't even thing they could. They suprise you, but _planet_ suprises you more, when you start laughin' at what she writes and then feel astonished that was a giggle coming out from your mouth where just moments ago you were in the depressia land.

She is like Chuck Norris, just better! Take that, Chuck, you're totally lame!

Leti na un post s surlo pa to.. (:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users