Spovednica
Posted 08 November 2009 - 05:09 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 November 2009 - 05:10 PM
pa mi je počil film in sem jo razbila ko sem z njo mlatila po stolu(nameno seveda)

zdaj sem se pelala do mame/atija in vzela novo luč
in zdaj končno grem brat knjigo,jeee
Posted 08 November 2009 - 05:48 PM

Bwhahhaha sem mislila, da ne bo treba tudi meni pristaviti svoje spovedi na temo dedci, vendar jo bom morala...tip je bik, kadarkoli se poskusam z njim pomeniti o dolocenih zadevah in, ko vidi, da ne bo mogel uveljaviti svojega (kao edinega) prav, ponori in me nadere. Ma j**** se!!
Posted 08 November 2009 - 05:58 PM
Faking madrfakrs, kaj se to grejo ej..
Pa da mami ni vedla.
Bad, no.
It would be MY money, mine only.
Plus, i feel like a fatass, dans sem res velik jedla, pa sekiram se preveč.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 November 2009 - 06:00 PM
Vceraj sem bila zunaj, okoli enih zjutraj, ko so lokal zaprli, je sef prinesel sveze pecen se topel kruh iz bliznje pekarne. Ja, zelodec me je potem bolel, sem Cynar zvrnila cez, ampak kruh je bil tako dober!!
Posted 08 November 2009 - 06:03 PM
Posted 08 November 2009 - 06:08 PM

Posted 08 November 2009 - 06:31 PM
Lo-Fi

fulllll je pasalo.Prava terapija.Razletela se je na 1000koškov ,posledično sem sicer morala sesat, pa še zdaj se najde kje kak drobcen košček, ampak je blo vredno

Posted 08 November 2009 - 06:36 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 November 2009 - 06:36 PM

LOL, Lo-Fi, ziher si sesula lampo tudi zato, da si lahko potem še popucala.

mal se bojim jutr službe, če bom slučajno napizdena,

js grem zdej sesat (opet!) in pomit po tleh. zmeri mi je super terapija čiščenje, sem bla dons full pridna. sodelavka bi rekla, da mava resne probleme s K., ker tok delam. LOL.
v koledar sem že pogledala, kdaj lahko vzamem dopust za Florido (27.4.-13.5.2012) in kok me pride avion.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 November 2009 - 06:48 PM
Posted 08 November 2009 - 06:51 PM
Lejck, tako nekako se tudi pri meni/nama na koncu izide, z enakim razmisljanjem in obcutki. In tudi do spora pride zato, ker jaz vsaketoliko zacutim, da moram zascititi samo sebe in tisto, kar sem. Kot si rekla, ego.
Špela, sej to je pri njemu skrajni izbruh, da ponori, na zalost samo enkrat na leto ali se to ne. In se to, ko jaz izzivam in kot si ti rekla "slikovito predstavljam argumente".
Kar tlaci vase dokler ni res, res, res ze mera prepolna. Kaj je tega treba, se normalno pogovoris a ne, sej smo ljudje or something.

Ja, ciscenje je super terapija, se je tudi sama posluzujem.
Lo-Fi, mene ravno to ciscenje after vedno ustavi, ampak kot sem rekla, enkrat me ne bo.
Frči, dec je enkrat mobitel zagnal v tla, mama mu je prisla najedat, zakaj se ne oglasi na telefon, on pa sam vstal s kavca, pa rekel, lej zato, pa buuuum z vso silo gsm ob tla, no, ta ni nikoli vec delal.

Posted 08 November 2009 - 07:03 PM
SOVRAŽIM vanilijeve cigare!
Smrdijo mi za crknit!Popenila bom če mi še enkrat zasmradi stanovanje!
Posted 08 November 2009 - 07:31 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 November 2009 - 07:35 PM
Agree! Haha sem sla v duhu sprave prej do deca pa surlo vlaci in fura cinizem. Yeah, baby, sam, da se ti dobro pocutis no.

Posted 08 November 2009 - 07:46 PM
V takih primerih pač al sprejmeš alpa greš.
Sej on verjetn čist razume, da ti ni všeč pa da nasplošno ni fajn, ampak za to, da bo kej naredil na zamujanju se bo mogu pa sam odločit in ga bo tvoje "teženje" sam oviralo pr temu, ker bo mel pol izgovor da je problem v tebi, ker si tečna ne pa v njem.
Vem da je težko vsakič znova in znova spregledat stvari, ki te res motijo, ampak pri meni deluje, da mu povem, da me moti, potem pa mu dam čas in mu neki časa zarad tega ne težim, ampak delam na tem, da sprejmem, da je to del njega. Do zdej se mi je vsakič nardil tak mali čudež. K je fant vidu, da ga sprejemam, se je sam začel bol trudit, prej k sem mu pa težila pa sploh ni mel motivacije. Ne vem sicer kaj bi nardila, če bi kljub temu delu neki kar me res mot, verjetn bi šla.
Posted 08 November 2009 - 07:49 PM
Lejck, se strinjam s tem, kar si napisala, se tudi poskusam drzati tvoje "taktike" in res, manj tezis, bolj se trudi, samo meni je vcasih tako zelo tezko obdrzati jezik za zobmi.
Posted 08 November 2009 - 07:56 PM

When i grow up i wanna be just like _planet_ .
She makes people laugh their ass off, even when things go utterly wrong in a way you didn't even thing they could. They suprise you, but _planet_ suprises you more, when you start laughin' at what she writes and then feel astonished that was a giggle coming out from your mouth where just moments ago you were in the depressia land.
She is like Chuck Norris, just better! Take that, Chuck, you're totally lame!
Leti na un post s surlo pa to.. (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users