Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#13421 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 20 July 2009 - 05:46 PM

lepo, da sem ti tok ustregla smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13422 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 July 2009 - 08:01 PM

Te velike vrtnice so res obupno drage, ampak zelo lepe in zdržijo noro dolgo.
Moj fant vedno te kupi, nazadnje jih je kupil moji teti za rojstni dan in so ji v vodi zdržale 14 dni!!
Pa še hudo lepe so ble, z res ogromnimi cvetovi in rumene barve z živo rdečo obrobo na listih.

Drage so res, samo se mi zdi bolje dat mal več dnarja in potem dolgo uživat v njih, kot pa kupit neke spizdjene, ki crknejo po dveh dneh.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13423 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 July 2009 - 11:29 AM

Jaz sem vprašala še sestro, ki se ukvarja s cvetličarstvom in je rekla, da pač odvisno kake vrtnice so. Če so take vlke, lepe .. tiste žametne veš, potem v LJ stane ena okoli 3eur, za velik šop pa jih rabiš kakih 20. Tak da prideš na 60eur.
  • 0
Viens, reste ici!

#13424 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 July 2009 - 11:36 AM

Hvala Ana, full si prijazna, Dilema tudi. kiss.gif kiss.gif

Fora pa je, da je za enega frenda, ki si to od vedno želi. Ja. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13425 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18904 posts

Posted 21 July 2009 - 11:40 AM

QUOTE(DiLeMa @ 20. 7. 2009 - 21:01) View Post

Moj fant vedno te kupi,

Tale vas pa okol prsta ovije, a ne. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13426 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 July 2009 - 11:52 AM

Ja Kinky, ni za kaj ;) .
  • 0
Viens, reste ici!

#13427 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 July 2009 - 12:08 PM

Errol, me njega okol prsta ovijemo in mu predkano, posredno namignemo, kaj hočno imet. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13428 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30530 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 July 2009 - 09:46 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 7. 2009 - 13:08) View Post

Errol, me njega okol prsta ovijemo in mu predkano, posredno namignemo, kaj hočno imet. tongue.gif

preTkano, mamicu milu, kje maš učiteljico Dragico, a?! laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13429 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 21 July 2009 - 11:05 PM

Kdaj je primern cas rabut...errr.. nabiranja koruze za peko nad ognjem?
  • 0

#13430 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 July 2009 - 11:58 PM

Zdaj definitivno še ne, vsaj jaz še nisem zasledila zrele koruze nikjer. Pomoje pa bo bera približno pravšnja čez kak mesec.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13431 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26385 posts

Posted 22 July 2009 - 07:09 AM

Zgodnje sorte bodo tam nekje naslednji teden. Drugače pa prvo polovico v avgustu.
  • 0

#13432 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 22 July 2009 - 08:28 AM

Ali iz te spletne trgovine pošiljajo v Slovenijo? Nikjer ne najdem spiska držav, kamor dostavljajo.

http://www.zazzle.co.uk/

Hvala smile.gif
  • 0

#13433 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 22 July 2009 - 08:33 AM

Posiljajo ja: Shipping & Returns -> Cenik
  • 0

#13434 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 22 July 2009 - 08:50 AM

Hvala, Piquet. wink.gif
  • 0

#13435 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 22 July 2009 - 08:55 AM

Kein probljem.
  • 0

#13436 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 July 2009 - 10:30 AM

QUOTE(Špela @ 21. 7. 2009 - 22:46) View Post

preTkano, mamicu milu, kje maš učiteljico Dragico, a?! laugh.gif

OMFG, how dare I? ohmy.gif Pravkar se osramočena plazim v najglobljo luknjo tega sveta. cry.gif oops.gif Eh, Dražesna pa itak nima pojma. tongue.gif
  • 0

#13437 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 22 July 2009 - 02:30 PM

Any ideas, kako staro stanovanje (pohištvo nekje iz 80ih) spremenit v čim bolj udobno in tko.. lepo? biggrin.gif Brez spreminjaja pohištva. Kake zavese, blazine? Ma sploh ne vem kaj bi pasalo hmm.gif
  • 0

#13438 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 22 July 2009 - 02:45 PM

Ja, zavese, pa mogoče kakšen lep tepih, posteljnina ... Lahko si obesiš kakšne slike na zid, potem pa še takšni manjši kosi opreme, s katerimi lahko poživiš, mogoče kakšna lučka, obešalnik ...
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#13439 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 July 2009 - 03:01 PM

Tlele računam predvsem na sajka pa se mi ga ne da kliknt na msnju. laugh.gif Al pa če kdo drug tud ve, bi bila zelo hvaležna. Namreč, na blackberryu imam aplikacijo Facebook in vedno ko dobim kej novega se mi tud na telefonu izpiše. Problem je v tem, da vse DVOJNO! verymad.gif Popizdila bom, pač na svojmu mejlu dobim normalno en mejl, na telefonu se mi pa izpišeta dva. Skratka, na blackberrya dobivam dvojne mejle (jaz se vedno tako zapletam k moram kej tehničnega opisat laugh.gif ) in me ful moti in ne vem kako se tega znebit. cry.gif
  • 0

#13440 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 July 2009 - 03:52 PM

Jaz sem blont in bi po tvojem samo izklopla prihajanje emailov, počakala par dni in spet vklopla. haha
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users