Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13401 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 04 November 2009 - 07:25 PM

QUOTE(luci @ 4. 11. 2009 - 18:22) View Post

Tako, da se meni zdi, da je večino otrok prav nemarno razvajenih in bi bilo super, če bi jim njihovi starši naredili uslugo in jih ne tako ogabno razvajali. Ker s tem samo enega zoprnega froca naredijo, ki mori še 100 drugih ljudi zraven, čist brez potrebe. down.gif

Ja!!! !!!

Kinky, nisi edina s tovrstnimi pomisleki, sicer je pa ze Luci vse povedala. smile.gif Mulca na stran - kako je bilo sicer v Luksemburgu? ;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13402 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 November 2009 - 07:43 PM

Morala sem odpovedat svoj obisk v Murski Soboti ta vikend zaradi svoje bolezni. Pa tako sem se veselila. down.gif
  • 0

#13403 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 November 2009 - 10:06 PM

Jutr mam prvo predstavitev seminarske na faksu, nisem se sploh pripravljala, ampak kar upam da znam, ker smo to snov delal že v gimnaizji. ph34r.gif Wish me luck! Najbolj na svetu si zdele želim, da bi bila pohvaljena, da bi vsaj mal motivacije dobila za naprej. Ker me še zmeri nič ne vleče. cry.gif
  • 0

#13404 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 November 2009 - 10:06 PM

Joj, ponorela bom. Fanta že od zjutrej, ko je šel na faks, ni domov, nimam pojma kje sploh je, seveda se na mobitel ne javi, ne odgovarja na sms-je. In vem, da dokler ne bo prišel, ne bom mogla zaspat... Jebemti, no, kaj je res tok težko poklicat al pa kej. Razpizdena sem do konca.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#13405 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 04 November 2009 - 10:25 PM

Eve, te čisto razumem. Veš kolikokrat mi moj to naredi. Sovražim to! Pa sj zdaj sem se že malo (malo!) navadila, ampak njegovi pa še zdj ne. Je šel zadnjič po službi (to je ob šestih zvečer) direkt s frendom naprej po lokalih ipd... In me kliče od njegovega brata punca, da ga iščejo in kje je, ker se nobenemu ne oglasi, doma ga pa ni. S tem, da jaz tudi nisem vedela, da je s frendom, ker se gospod tudi meni ni nič oglasil. No, potem mi je le padlo na misel, da najbrž je z njim in sem kar njegovega frenda klicala. Samo seveda...fant se nič ne sekira, da je bla panika. Briga njega. dry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13406 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 04 November 2009 - 10:27 PM

PJ mogoce bi pripomoglo k samozavesti, ce bi vseeno malo pogledala. biggrin.gif Sicer pa...good luck. ;)

Eve, poznam te finte, moj sicer ne izgine v neznano, zna pa kje delati dva dni in noci skupaj, samo halo daj vsaj poklici pa enkrat zadihaj v susalko, da vem, da si se ziv. Zadnjic me je tako skrbelo (po neprespani noci se je moral pripeljati se 200 km od dela do doma) in razkurilo hkrati, da sem mu sms poslala, da bolje, da je v kaki bolnisnici, drugace se bo tam znasel, ko ga dobim v roke. Vem, da ni lepo, ampak sem pac kolerik in, ko se mi spuli moram dat iz sebe grrr.

• 0

#13407 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 November 2009 - 10:44 PM

Ma ja, sej zarad mene je lahko kjerkoli, sam pač, sej ni tok težko 1 minuto si vzet, pa poklicat. Sploh, ko je vidu, da sem ga itak že nekejkrat poklicala. rolleyes.gif
Mnja, je pršu zdele domov.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#13408 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 04 November 2009 - 10:45 PM

hooray.gif smile.gif
  • 0

#13409 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 November 2009 - 11:15 PM

Jutri zjutraj spet pride k meni. Zlorabila ga bom, ne glede na moje počutje, sicer se mi bo zmešal. oops.gif
  • 0

#13410 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 05 November 2009 - 12:15 AM

Go woman! twisted.gif
  • 0

#13411 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 November 2009 - 01:11 AM

Lion je tak ful dober a ne, kinky, tak old school, zadnjič sem tud jz pojedla 2, ki sem jih kupila fantu!! =)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13412 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 05 November 2009 - 07:23 AM

Mede me na ful wub.gif
  • 0

#13413 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 November 2009 - 07:56 AM

QUOTE(rea @ 5. 11. 2009 - 1:11) View Post

Lion je tak ful dober a ne, kinky, tak old school, zadnjič sem tud jz pojedla 2, ki sem jih kupila fantu!! =)

yes.gif Moj je bil White Lion, tudi super.

Go Ančka, go Ančka!!! wub2.gif

Presenečena sem, kako so nekateri moji kolegi nerazagledani, nekatere osnovne stvari jim niso jasne, vedo pa, kdo je LaToya. No, saj tudi jaz vsega ne vem, ne bom težila preveč. oops.gif

Nekdo mi je izpovedal svojo naklonjenost ob popolnoma nepravem času. pinch.gif pinch.gif

QUOTE(_Planet_ @ 4. 11. 2009 - 19:25) View Post

Kinky, nisi edina s tovrstnimi pomisleki, sicer je pa ze Luci vse povedala. smile.gif Mulca na stran - kako je bilo sicer v Luksemburgu? ;)

Ja, vse je od vzgoje odvisno, ta je zelo razvajen, se mi zdi, po drugi strani pa imam občutek, da nisem poklicana, da komentiram / kritiziram, ker nimam pojma o vzgoji otrok in nimam otroka. smile.gif

Aja, LUX je ok, sicer res tako uradniško mestece, pa vsi ki tam nekaj delajo, delajo ali v javni upravi, ali na banki. Mesto je drugače lepo, ampak full majhno, tam živi cca 100 000 ljudi, ogromno tujcev; se vidi, da je standard malo višji pri nas, če ne po drugem po avtomobilih in trgovinah. Ampak smo se meli fajn, pač družba je bila top. cool.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13414 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 05 November 2009 - 11:13 AM

^^

Kinky, true, true, kolega mi vedno pravi, da upa, da bomo ohranili vso to modrost, ko bomo imeli svoje otroke. smile.gif Naceloma sem tiho, samo na trenutke mi dvigne pokrov.

Aja, mali je Lux, sem si predstavljala veliko, vrvece mesto. smile.gif Vazno, da je bilo fino! thumbup.gif

• 0

#13415 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 November 2009 - 11:17 AM

Evo, je bil zdele pr men...I feel great! twisted.gif

rea, meni je Lion White FUL dober! Pa še super in primeren je zame, ker nima kakava. Ta običnega pa sploh nikoli nisem probala.
  • 0

#13416 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 05 November 2009 - 11:19 AM

Sinnaia laugh.gif Thanks for sharing the experience. laugh.gif
  • 0

#13417 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 November 2009 - 11:23 AM

Če sem pa mogla. oops.gif
  • 0

#13418 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 05 November 2009 - 11:25 AM

Sej, zato pa je spovednica. wink.gif thumbup.gif
  • 0

#13419 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 November 2009 - 11:27 AM

Absolutno. cool.gif
  • 0

#13420 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 November 2009 - 11:46 AM

Haha punce, jst sm mela včeraj tudi eno zlorabo v mislih... in veste, kaj se je zgodilo, ko sem prišla k njemu. Pogledala sva film in pol sm mu v naročju zaspala.
In spala baje 2h, pol je pa še on zaspal. In mogla sem domov, ker sm mela zjutraj ene stvari za urihtat, tko da si predstavljate, kok sm bla tečna, ko me je zbudil ob pol enih ponoč in sm mogla v avto in domov. Čist sm bla tečka. ohmy.gif huh.gif

Spovedujem se, da se morm dans učit in to FUL, da mam čist preveč obveznosti in mal pregorevam in da mi gre na živce, ker nism šla od oktobra še na nuben študentski žur ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users