QUOTE(rea @ 5. 11. 2009 - 1:11)

Lion je tak ful dober a ne, kinky, tak old school, zadnjič sem tud jz pojedla 2, ki sem jih kupila fantu!! =)
Moj je bil White Lion, tudi super.
Go Ančka, go Ančka!!!
Presenečena sem, kako so nekateri moji kolegi nerazagledani, nekatere osnovne stvari jim niso jasne, vedo pa, kdo je LaToya. No, saj tudi jaz vsega ne vem, ne bom težila preveč.
Nekdo mi je izpovedal svojo naklonjenost ob popolnoma nepravem času.

QUOTE(_Planet_ @ 4. 11. 2009 - 19:25)

Kinky, nisi edina s tovrstnimi pomisleki, sicer je pa ze Luci vse povedala.
Mulca na stran - kako je bilo sicer v Luksemburgu? 
Ja, vse je od vzgoje odvisno, ta je zelo razvajen, se mi zdi, po drugi strani pa imam občutek, da nisem poklicana, da komentiram / kritiziram, ker nimam pojma o vzgoji otrok in nimam otroka.
Aja, LUX je ok, sicer res tako uradniško mestece, pa vsi ki tam nekaj delajo, delajo ali v javni upravi, ali na banki. Mesto je drugače lepo, ampak full majhno, tam živi cca 100 000 ljudi, ogromno tujcev; se vidi, da je standard malo višji pri nas, če ne po drugem po avtomobilih in trgovinah. Ampak smo se meli fajn, pač družba je bila top.
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.