Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#13401 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 July 2009 - 02:53 PM

Jaz sem pred vec leti pustil mobitel nekje kamor se pac nisem zelel vrniti. Oglasil sem se na Mobitelu kjer sem rekel da mi je bil odtujen. Staro SIMko so preklicali in mi naredili
novo. Zdej, to je bilo pred parimi leti, ne vem ce imajo se vedno isto politiko. Najverjetnje bo najbolje ce poklices na helpdesk in vprasas za "prijatelja". :P Prijava policiji po moje
ni potrebna.
  • 0

#13402 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 July 2009 - 02:53 PM

Ni bil ukraden. Samo brutalno vržen ob tla, zategadelj ne dela nič. Se je razkosnil na par večjih prafaktorjev, simko sem pač tekom tega burnega dogodka izgubila.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13403 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 July 2009 - 06:57 PM

Neki rabim pronto: A drži ogrska v hladilniku dva tedna?
  • 0

#13404 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 July 2009 - 08:18 PM

Ogrska je suha salama? Če je, pol zihr zdrži še precej dlje kot dva tedna.

Sem šla zdej gledat na net in na Krasovi spletni strani piše, da ima njihova ogrska salama (če je hranjena v hladnem, zračnem, temnem prostoru) rok trajanja 120 dni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#13405 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 July 2009 - 08:51 PM

Huala Dilemca! biggrin.gif
  • 0

#13406 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20095 posts

Posted 19 July 2009 - 05:40 PM

Kje se da najbolj pocen aloe vera gel dobit?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13407 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 19 July 2009 - 05:46 PM

Muller, njihova znamka, taka zelena tuba 250ml za, se mi zdi da, ene 2,50€. mogoče 4€ hmm.gif nisem zihr
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13408 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 July 2009 - 07:30 PM

A bi mi slučajno znal kdo povedat, če so na FDVju na komunikologiji v 1.letniku že izbirni predmeti, ali šele kasneje?
  • 0

#13409 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 19 July 2009 - 07:42 PM

Kolikor sem seznanjena so že v 1. letniku. Pa prej si jih oglej. Ko se greš vpisat jih moreš (se mi zdi) že povedat. ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13410 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18439 posts

Posted 19 July 2009 - 07:43 PM

Na FDVjevi strani pravijo, da so laugh.gif Trije.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#13411 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 July 2009 - 07:54 PM

Ja ker jz gledam neki tole na njihovi strani, pa mi kr ni čist jasno.
  • 0

#13412 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 19 July 2009 - 09:56 PM

Ma js sm se pogovarjala z eno sosedo, ki hodi na FDV (kulturologijo) in je rekla, da je mogla pri vpisu napisat tudi izbirne. Zbrat jih moreš pa pač tko, da se ti poklapajo z urnikom.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13413 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 20 July 2009 - 09:54 AM

Če se ne motim Hevea in Mladoletna igrata violino. Torej imam vprašanje za vaju smile.gif kupila sem si novo violino in nikakor ne morem dovolj namazat loka. Zvoka od violine sploh ni oz. je čisto tih. Ko sem v prodajalni igrala z drugim lokom je bil zvok violine čudovit wub.gif Zraven sem sicer dobila kolofonijo, znamke Paganini, ampak nikakor ne morem usposobit loka. Kakšna ideja kaj naj naredim? Oziroma katera kolofonija je najboljša? Ko sem igrala v glasbeni šoli sem imela neko čisto ceneno kolofonijo, ampak je bila vsaj učinkovita.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#13414 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26385 posts

Posted 20 July 2009 - 10:40 AM

jst tud igram violino sleep.gif

to mi je pa ful zanimov....večkrat sem že dala ožimit lok in sem ga vedno lahko dovolj namazala, da je špilalo kot pesem. Po moje je kolofonija za en drek. Drugega ni. Sej kolofonije drugače niso drage - predlagam, da si greš kupit drugo ali pa uporabiš staro, če jo še imaš.

Jst mam eno navadno, zavito v krpico, čez pa je gumica. Cena je bila manj kot 5€.
  • 0

#13415 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 20 July 2009 - 03:00 PM

Oo Ančka ti tudi violino igraš-ful fajn smile.gif Pa flavto tudi ane? Jaz tudi mislim, da je kolofonija zanič. Bom šla danes po novo in potem zvečer poročam kako bo. Hvala lepa smile.gif
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#13416 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 July 2009 - 03:09 PM

Mene pa zanima koliko pride en tak velik šopek VRTNIC? Približno?

HVALA. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13417 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 July 2009 - 03:49 PM

Odvisno kake vrstnice kupiš. Če kupiš one vlke, take lepe, žametne zna prit okoli 60 eur.
  • 0
Viens, reste ici!

#13418 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 July 2009 - 05:35 PM

hmm.gif

Wow, full drago, ok, naj bo 60 evrov zgornja meja.

Darilo bo pa za enega fanta. laugh.gif

Hvala, Ana. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#13419 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 20 July 2009 - 05:38 PM

Kinky, pejt jih na tržnico kupit če maš čas. So ene pol cenej
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13420 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 July 2009 - 05:40 PM

Jao, dobra ideja, Frčica, ampak je mali problem - namreč, rože potrebujem za na žur v soboto zvečer, jaz pa grem na Primorsko že v petek popoldan - pač ne bi rada, da se posušijo ali kaj. Bom kakšno projateljico prosila, hvala full, ne bi pomislila. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users