Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1321 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 30 January 2007 - 09:57 PM

QUOTE(besweety_inside @ 30. 1. 2007 - 19:57) View Post
ma kok sem jaz vidla ančka pomarančka, maš čist male brazgotine, sej nisi edina veš. Nimaš nekih velikih in globokih-vidnih. No vsaj kok sem vidla na fotki.To ti bo vse puder prekril, ne se sekirat wink.gif

Hmmm, če bi dala kakšno drugo fotko, bi se brazgotine še kako dobro videle. Imam jih veliko in te so globoke. Sicer po 3x kemičnem peelingu malce manj ampak vseeno...

• 0

#1322 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 30 January 2007 - 10:12 PM

Ej kak je ta kemičen piling? in zakaj se sploh nardi? drag?
  • 0

#1323 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 31 January 2007 - 09:27 AM

Kemični piling hm... ja ... Naredi se tako, da dohtar pomaka vateno palčko v 20% TCA (triklor ocetno kislino) in to potem maže po tvojem obrazu... 15 minut boli ko hudič.

Potem greš ves rdeč v faco domov in počakaš 1 teden, da se ti olupi vsa koža na obrazu. 6 mesecev se ne smeš kazat na sonce, uporabljat moraš eno določeno ful vlažilno kremo pa zaščito proti soncu 50+.

Jst sem bla 3x (v obdobju 3 mesecev), za vse skup pa sem dala 630€ (210€ za 1 tretma).

Skratka gre se zato, da se odstrani povrhnjica in koža se je zato primorana obnavljat. S tem se zmanjšajo brazgotine.

Sej na tej sliki se mal bolj vidjo brazgotine pred pilingom...sam še vedno ne tako, kot v resnici (klik) .

Zdej moram rečt, da je veliko boljše, ampak saj veste.... stremimo k popolnosti, moja koža pa je daleč od tega...

• 0

#1324 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 January 2007 - 09:53 AM

Ojej, kriza. A si imela precej mozoljev v puberteti?
Ker slika "po" mi izgleda bistveno boljša.
Probaj s pudrom. Nekaj bo ziher zakril.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1325 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 31 January 2007 - 01:45 PM

Do 20. leta sem mela grozno aknavost. Nobena žavba mi ni pomagala.
Blo je celo tako grozno, ko sem napela brado (mišice na bradi potegneš dol), so mi mozolji sami počli in je začel ven tečt gnoj... Negravžno.... Da ne omenjam hrbta...

Potem so pa prišle Diane35 in moj svet je od takrat lepši biggrin.gif
  • 0

#1326 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 18 February 2007 - 08:22 PM

Obstaja tekoč puder, ki je zelo prekriven, ima zaščito, se lepo nanaša in tudi ostane za lep čas ter ima zelo svetle odtenke?
  • 0

#1327 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 February 2007 - 08:25 PM

revlonovi CS pudri so taki. kako kozo pa mas?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1328 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 February 2007 - 11:19 AM

Ja tile Revlonovi pudri colorstay so zlo dobri. Probej tega. So pa drgač namenjemni predvsem mešani/mastni koži.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1329 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 February 2007 - 07:12 PM

Moram zeeeeelo pohvalit novi Vichy tekoči puder NormaTeint, res je super, nad pričakovanji. Maže se prekrasno in daje zelo naraven videz, finish je satenasto mat, zelo lep. Puder ni niti malo maskast, sem mislila, da bo polno prekriven in zelo težek, pa je pravzaprav precej lahek in nudi srednje dobro prekrivnost. Lepo prekrije moje ne preveč velike podočnjake, tudi kakšnemu mozoljčku bo kos, ni pa primeren za zelo problematično/aknasto kožo ker, kot že rečeno, ni polno prekriven. Kožo pusti zelo mehko in voljno, ne pušča sledi na oblačilih, na obrazu se ga niti malo ne čuti. Jaz resno razmišljam o nakupu ...

* Sem ga dala tudi sestri za sprobat in ji je prav tako zelo všeč.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1330 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 February 2007 - 08:20 PM

Jaz sem ga tudi dans dobila, v istem odtenku, kot vse. Bom ga sprobala, kupit ga pa tudi slučajno ne mislim. Moja ljubezen s TI Ultra je dosmrtna.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1331 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 February 2007 - 09:17 PM

jaz sem ga tudi že sprobala thumbup.gif potrdim vse kar je že Dilema opisala biggrin.gif se mi zdi, da je neprimerljivo boljši od mojega starega "Vichy-ja"...bolj vpojen, manj težki za nosit, ga ne čutiš na obrazu tongue.gif pa zdi se mi, da se relativno dobro zlije s poltjo, ker moj odtenek (mislim da Sand), je kar precej temen, ampak se na frisu niti ni poznalo tako hudo...mami je celo rekla, da je barva (kar je seveda težko vrjeti, glede na mojo super bledo polt)...tako, da tudi jaz resno razmišljam, da bi si ga nabavila....bomo vidli hmm.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1332 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 February 2007 - 01:08 AM

pa ma fajn svetle odtenke ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1333 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 26 February 2007 - 09:15 AM

nevem, pomoje sam tiste 4 (ali kolko že) tipične Vichy-evske tongue.gif Nevem, meni najsvetlejši ni pretemen, pa sem zelo bledikavo-svetlokožna=)
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1334 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 February 2007 - 12:03 PM

Samo 4 so, ja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1335 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2007 - 12:06 PM

Odtenki so 15 Opal, 25 Nude, 35 Sand in 45 Gold. Jaz sem imela pri prejšnjem Vichy matirajočem pudru odtenek Opal in mi je bil zelo lep in super.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1336 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 27 February 2007 - 10:57 AM

dobila v cosmotu tester odtenka nude in mi je bil pretemen, preoranžen, a je opal dost svetlejši? ker puder je res dober, fajn matira, kul se maže, ravno prav (vsaj zame) prekriven in naslploh fajn na koži. A lahko v lekarni dobim še kak tester?
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1337 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2007 - 10:58 AM

Opal ni bil meni nič oranžen in je kar fino svetel.
  • 0

#1338 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 27 February 2007 - 11:58 AM

jaz pa moram pohvaliti Lancome Adaptive puder
IPB Image

trenutno moj najljubši
  • 0

#1339 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 February 2007 - 02:46 PM

koliko pa približno stane ta norma teint od vichy in kake so sestavine?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2007 - 02:54 PM

Sestavine so menda že bile ocenjene, malo uporabi iskalnik. Cena je pa mislim, da klasična za Vichy pudre, torej malo pod 4k.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users