Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1321 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2011 - 09:13 PM

Mislim, da je pač odprto, kadar je Supernova, do 21h, ampak ne vem pa, kdaj začnejo streči kosila. A nimajo spletne strani? smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1322 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 May 2011 - 09:14 PM

Ne vem sploh kako se kliče, bom malo pobrskala. Ker v Trstu vem da so samo določene ure kjer velja ta princip all you can eat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1323 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 May 2011 - 09:18 PM

Running Sushi & Wok
Gostinski lokal Running Sushi & Wok je najmodernejša oblika azijske restavracije ta hip v Sloveniji.

Kontakt
Tel. št.: 01 427 6888

KLIK

ALL YOU CAN EAT: med 10:00 on 17:00 je cena za odraslo osebo 9,90 EUR, po 17:00 ter ob sobotah, nedeljah in praznikih pa 11,90 EUR.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1324 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 May 2011 - 09:18 PM

Running suchi &Wok je, če se ne motim, poguglaj skupaj s Supernovo. smile.gif Ne bom trdila, da je 100%, ampak meni se zdi, da kosila začnejo od 10h.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1325 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 May 2011 - 09:21 PM

Aham, sem našla, hvala obema!
Zdaj morem samo še pogledat če jo je kakšna forumašica ocenila v tej temi. tongue.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1326 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 23 May 2011 - 09:23 PM

Jaz, enkrat konec februarja.
  • 0
Pablo Picasso

#1327 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 May 2011 - 09:24 PM

Nekaj mnenj, ki se najdejo na netu:

KLIK1

KLIK2 - tukaj so še slike

KLIK3 - Mladina

Pa dober tek smile.gif
  • 0

#1328 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 May 2011 - 09:29 PM

Coco sem prebrala tudi tvojo, ja. Ma ja.. poskusit bom šla. Me zanima kakšna bo napram tisti v Trstu (kjer stane 5€ več). Upam da ne bom naletela na pol prazen trak.

Kinky hvala za trud!

Saj tu barve krožničkov nimajo veze s ceno, ane, mislim lahko vse ješ?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1329 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 23 May 2011 - 09:34 PM

Nop, barve nimajo veze, vzameš kar ti duša poželi, pa je vse v ceno vključeno. A ni v TS ista veriga teh restavracij?
  • 0
Pablo Picasso

#1330 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 May 2011 - 09:37 PM

Hmm, ne bi vedla. Možno.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1331 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 05 July 2011 - 09:26 PM

Danes sem jezla v gostilni/piceriji Za pumpo na Tržaški, pri Iliriji, ful me je mikalo, da bi šla, ker mi je zunanje dvorišče krasno, pa vedno je ful ljudi in to ne tistih brucov, ki so zadovoljni z razkuhanimi špageti, ki razpadajo v moko in dunajcem, ampak ljudi, ki so mi vedno, ko sem se peljala mimo (mimo grem vsaj 1X na dan), dajali vtis, da imajo radi dobro hrano. Jedla sem piščanščji file po toskansko (mocarela, paradižniki), gratiniran, fant je vzel isto, samo z govejim mesom, če se ne motim, kolega pa pizzo. Meni NIČ ni bilo všeč, pa drugače nisem najbolj izbirčen človek na svetu - v svoji lončeni posodici sem dobila 2 debela piščančja fileja (ful ne maram debelih zrezkov, raje pojem tri čisto tanke kot enega debelega), čez pa kaki dve rezini stopljene mocarele in 3 napol prerezane češnjevce, pod vsem pa je bil nek fuuul masten krompir. down.gif Fantu je bilo meso ok, a spet ne za umret dobro, meni je sicer imelo blazno čuden okus in nisem uspela ugotovit, na kaj me spominja, v vsakem primeru je bilo čudno. Pizza tudi ni bila nekaj, fulful tanko testo, čez pa 3X debelejša plast sira sick.gif , okoli pa na mestih zažgana skorja. In kar je najhuje, za 3 ljudi smo dali 45€, meni se to zdi konkretna cena, ker se lahko marsikje dosti, dosti boljše naješ za ta denar. Če potegnem črto, jaz dvomim, da bom še kdaj šla tja. Razočarana.
  • 0
Pablo Picasso

#1332 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 July 2011 - 10:04 PM

Če bi lahko v LJ izbrale samo eno restavracijo, vašo najljubšo, katera bi to bila? Nima veze "žanr", lahko je karkoli, razen kitajske.

Kolega je diplomiral pa imam eno kosilo v dobrem, pa je reku naj si sama izberem kam it jest jaz pa se na restavracije v prestolnici ne spoznam nič. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1333 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 July 2011 - 10:52 PM

Dabuda! In piščanec z indijskimi oreščki, mmmmmm m m m m! Pa Tunel je ok. Drugače pa kar ni na bone, je Riverhouse ok, pa kaka Favola.
  • 0

#1334 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 July 2011 - 06:50 AM

Riverhouse, tako iz glave.
  • 0

#1335 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 06 July 2011 - 06:56 AM

Element v Črnučah!

a ni dabuda tko like...ful drag?
  • 0

#1336 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 July 2011 - 07:39 AM

Dabuda se je ful pokvarila

Škof v Trnovem, pod pogojem da ješ zunaj, notri mi nimajo fajn zrihtan
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 06 July 2011 - 09:13 AM

Argentino, Don Felipe, Sushi mama.
oops.gif Ne morem se odločit, ker čisto različno hrano pokrivajo.
  • 0

#1338 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 06 July 2011 - 10:40 AM

JB biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1339 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 July 2011 - 12:32 PM

QUOTE(Frčica @ 6. 7. 2011 - 8:39) View Post

Škof v Trnovem, pod pogojem da ješ zunaj, notri mi nimajo fajn zrihtan

Men je tud Škof všeč!

Za pumpo je pa men zakon, sva bila že parkrat in vsakič brez pripomb. njam.gif Je pa res, da tam nisem še jedla pice.
  • 0

#1340 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 06 July 2011 - 01:00 PM

Men Škof ni ne vem kaj. Pojest se da, to je pa tudi vse. Res pa je, da sem bil tam samo enkrat. Pač, nič takega, da bi šel še kdaj drugič.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users