Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1321 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 05 January 2008 - 09:43 AM

Punce, boste izkoristile kupončke za 10 % popust ta mesec? smile.gif

Jst bom verjetno šla po kakšno dišavo, morda beli/zeleni čaj ali češnja...
Ali pa mandljeva krema za telo. hmm.gif
  • 0

#1322 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2008 - 10:21 AM

Jaz ne vem če ga bom, imela sem v mislih si kupit medeni gloss, ampak nisem več tako prepričana. Pa katastrofa, 3 kupončke za popust sem imela pa niti enega več ne najdem, ne vem kam so zginli. huh.gif Danes jih moram poiskat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1323 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 January 2008 - 10:25 AM

QUOTE(_M_ @ 5. 1. 2008 - 9:43) View Post

Punce, boste izkoristile kupončke za 10 % popust ta mesec? smile.gif

Oja, veš, da jih bom, hehe. Mami bom kupila mleko za telo zeleni čaj, sebi pa mandljevo olje za tuširanje in olje za čiščenje obraza mandelj-jabolko. Šla bom pa v poslovalnico CityPark, ker imam darilne bone za CP. hooray.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1324 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 05 January 2008 - 09:36 PM

joj Špela blagor tvoji mamici k jo s takimi dobrimi stvarmi zalagaš biggrin.gif
  • 0

#1325 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 January 2008 - 09:40 PM

Jaz bom tudi izkoristila, čeprav še nevem za kaj. smile.gif Vrjetno bo oljčni tonik, pa mamici bom kupila kaki gel za tuširanje.
  • 0

#1326 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 January 2008 - 09:44 PM

Jaz še ne vem, če bom izkoristila. Ako me bo tale bon preveč tiščal, bom kupila mandljevo olje za tuširanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1327 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 January 2008 - 09:59 PM

Medeni glos tudi vsebuje neke mrvice, kot češnjev? Meni je ravno zaradi tega slednji padel malo v nemilost.
Pa cela ta medeno-limonasta kolekcija noro diši, jaz sem s svojim gelom iber nadzadovoljna. Že razmišljam kaj še bi si kupila oops.gif .

(kako se pa dobi/naroči tale bon za popust? oops.gif)

Tole sem pa dobila za RD na Dunaju, kok je to en dober vonj, pa reč sama ful blaga, nič ne izsuši wub.gif . Sva pa s kolegico obe dobile neki tester zraven, brez da bi karkoli namignile ali kaj več nakupile.

Honig Gel

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1328 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 05 January 2008 - 10:06 PM

QUOTE(majap @ 5. 1. 2008 - 21:36) View Post

joj Špela blagor tvoji mamici k jo s takimi dobrimi stvarmi zalagaš biggrin.gif

treba malo razvajat prednike - ona me je pa predhodnih 27 let. wink.gif s tako mizerno penzijo še položnic ne more plačat, kaj šele, da bi si kaj privoščila - pa ji jaz malo privoščim vsake toliko. smile.gif

kako se pa dobi/naroči tale bon za popust?

greva na eno kavo, pa ti enega mojega odstopim. smile.gif sicer se jih je v decembru dobilo ob nakupu.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1329 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 05 January 2008 - 10:09 PM

Damn, jst sem pa kupovala v Avstriji .roll: . Sicer pa - važi wink.gif . (v torek me sicer ni)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1330 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 14 January 2008 - 06:50 PM

Jst sm si šla po tist češnjev parfum, mi je ful všeč.

Prodajalka mi je dala tud testerje za novo linijo karite & bombaž blink.gif , ki pride menda tekom tega meseca v prodajo. Bila pa naj bi za občutljivo kožo, s takojšnjim pomirjajočim in blagodejnim učinkom... hmm.gif

Drgač pa, sam kot zanimivost - imam prijateljico, ki zdaj živi tukaj, je pa Francozinja in mi je rekla, da ta kozmetika v Franciji sploh ni neki ful priljubljena oz. cenjena.
  • 0

#1331 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 14 January 2008 - 09:23 PM

Kok mi gredo kakšne prodajalke na jetra k se zmišljujejo, da še vedno nimajo nč testerjev in to mad.gif k da morjo ne vem kaj dat, ne vem kakšno vrednost al pa kej iz svojga žepa mad.gif lohk bi bila vsaj kakšna pozornost, če že kaj kupiš. Ne vem no...
  • 0

#1332 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2008 - 03:05 PM

QUOTE(_M_ @ 14. 1. 2008 - 18:50) View Post
Drgač pa, sam kot zanimivost - imam prijateljico, ki zdaj živi tukaj, je pa Francozinja in mi je rekla, da ta kozmetika v Franciji sploh ni neki ful priljubljena oz. cenjena.

Zanima me, če so cene od L'Occitane-a v Franciji kaj bistveno nižje kot v Sloveniji.
Vprašaj jo, me ful zanima. Danke!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1333 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 January 2008 - 03:20 PM

Sodeč po francoski spletni strani so zgolj za kak € ali dva nižje. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1334 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 January 2008 - 03:55 PM

Že to je nekaj.
Danes sem brez pomišljanja vzela medeni parfum, tak me je prevzel. Tista Gejčina je bil celo ves priliznjen.

Sem pa pred tem visela kako uro v Milerju in snifala parfume, pa enih sploh ne najdem, odkar so zadevo preuredili. Tisti Eden je zanimiv, a poleten. Mi odišavlja avto biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1335 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2008 - 04:00 PM

Aha, saj res, bi res lahko na francosko stran pogledala. Hvala, Sarah!

crna,
zgleda, da mava kar sličen okus za parfume!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1336 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 January 2008 - 04:04 PM

Tega ne vem. Sem šla pogledat ravno zato, ker si rekla da ti je ok in opisala vonj, pa mi je blo nenavadno - glede na to, da ima Cacharel načeloma ful sladke vonje - da je svež. Lušen je, ker ne potegne na kiselkasto imam pa ogromno drugih parfumov pred njim na listi želja wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1337 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2008 - 04:06 PM

Ja no, 2 ista sta nama všeč, tudi to je nekaj, hehe.
  • 0

#1338 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 15 January 2008 - 05:41 PM

QUOTE(Jenna @ 15. 1. 2008 - 15:05) View Post

Zanima me, če so cene od L'Occitane-a v Franciji kaj bistveno nižje kot v Sloveniji.
Vprašaj jo, me ful zanima. Danke!

QUOTE(Sarah @ 15. 1. 2008 - 15:20) View Post

Sodeč po francoski spletni strani so zgolj za kak € ali dva nižje. wink.gif

ja, samo oni majo ful višji standard, mi je kolega ko živi v Parizu povedal, da imajo pri njih "navadne" čistilke okol 200.000 sit plače, pa je bilo to leta 2000 blink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

• Guests

Posted 15 January 2008 - 06:41 PM

Glih to sem hotla rect, glede na njihov standard so enake cene v loccitanu tk, kot da bi pr nas kupil recimo niveo. Mi smo res prav prasicje draga drzava.

Drgac sm pa js za rojstni dan spet dobla en loccitanov gel za tusiranje, neko grozdno olje. Sem rekla, ok, ce sem ga ze dobla, ga bom pa porabla (lanskega medenega sem prodala smile.gif ), in morm rect da ceprav mi firma nasploh ni neki ful posebej fajn, mi je pa tole olje za tusiranje v dveh tednih uporabe nardilo tk gladko, napeto in lepo kozo, da se sama ne morem verjet. Se fant je opazil, kar se redko kdaj zgodi. smile.gif
  • 0

#1340 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 15 January 2008 - 10:30 PM

Še zmeri nimajo darilc ob nakupu verymad.gif in pozabla semdat bon za popust, butara ena! rolleyes.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users