Posted 04 August 2007 - 07:12 PM
Zadnje čase je res vse krneki, tak blesavo se počutim, da je groza. Šele nedavno sm zvedla, da je moj fotr dal mojmu fantu en avtoradio player za v avto, ki špila vse sorte, za cedeje in vse, je popolnoma nov, precej fensi in nikakor ne poceni zadeva. Dal mu ga je, ker ga je sam mel dolgo v garaži, pa se ga nekak ni spravi montirat, moj dečko ga je pa hotel od njega odkupit, ker je imel v avtu nikakav stari avtoradio, ki je ful slabo vleku, dostkrat ni špilal in uglavnem groza. Ati tudi po dolgem prigovarjanju ni hotu dnarja in mu ga je pač podaril. Zdej pa določena oseba meni teži o tem, čes kok se s tem ne strinja in svašta, čeprav je moj fotr star 59 let in lahko torej sam odloča, komu bo kaj podaril in zakaj, ker je tudi zadevo sam nabavil. In zdej tista oseba teži, da bi morala met prednost pred mojim fantom in bi morala sama dobit avtoradio, čeprav ima ona že svoj takisti player, ki enkratno špila in je tudi drgač pogosto obdarjena od mojega fotra in ima polno rit vsega. Kje je poanta? Hoče player samo zato, ker je nov?! Ker rabi ga vsekakor ne, ane. Ne razumem js tega, sploh pa ne vem, zakaj teži meni, ker nimam s tem absolutno nobene veze - če tej osebi kej ne paše, naj pove direkt mojmu atiju al pa fantu, ampak verjetno ne bo, ker jo je sram - kot bi blo tud mene na njenem mestu.
Ful sm razkurjena, ne vem zakaj je treba vedno men težit in pamet solit, tud takrat, ko sploh nimam veze s situacijo.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.