Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1321 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30121 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 August 2007 - 02:54 PM

QUOTE(rain_girl @ 4. 8. 2007 - 15:48) View Post

Prav muka bit na morju. Od zdaj naprej hodim samo še na potovnaja in razne oglede tujih držav.

to sem jaz mantrala preteklih nekaj let - resnično nisem bila na morju, odkar sem starejša od osem let. smile.gif tistih par vikendov, ko sem dejansko bila kje na morju, niti ne štejem. in grem letos po dolgem dolgem času za en teden v Grčijo - me že pošteno mika, da vidim, kako bom en teden morja prenesla.

sicer mi gre pa na jetra, da mi je malo prej spet tekle kri iz nosu in čutim, da še ni konec. juhej! ermm.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1322 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 04 August 2007 - 03:01 PM

Zdaj sem se pogovarjala s fantom po telefonu in sem ful srečna. Čist me je oziroma sem njega v ful dobro voljo spravla. Res ga mam ful rada, še bolj me pa veseli dejstvo, da kljub temu, da sma skupaj skoraj več kot 2,5 leti mu še vedno uspe doseči, da zaradi njega dobim metuljčke v trebuhu wub.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1323 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26274 posts

Posted 04 August 2007 - 04:05 PM

Zdele sem bla ful pridna in pospravla celo stanovanje. Med kuhanjem se mi je zaluštalo, da bi popila en Bandidos ICE. Ampak fora ane... kot prvo - alkohol pijem samo ob izrednih priložnostih, kot drugo - prazen želodec. In zdele vstanem, da bom šla prečekirat pečico - sem ugotovila da se mi ful vrti... pijanu pa rine... oops.gif
  • 0

#1324 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 04 August 2007 - 06:47 PM

Hotela sem dolge nohte pa sem jih danes veselo pogrizla. mad.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1325 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 August 2007 - 06:49 PM

^^ spank.gif

Preveč vode sem popila zdaj pa se počutim, kot vodni balonček. ohmy.gif
  • 0

#1326 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 August 2007 - 07:12 PM

Zadnje čase je res vse krneki, tak blesavo se počutim, da je groza. Šele nedavno sm zvedla, da je moj fotr dal mojmu fantu en avtoradio player za v avto, ki špila vse sorte, za cedeje in vse, je popolnoma nov, precej fensi in nikakor ne poceni zadeva. Dal mu ga je, ker ga je sam mel dolgo v garaži, pa se ga nekak ni spravi montirat, moj dečko ga je pa hotel od njega odkupit, ker je imel v avtu nikakav stari avtoradio, ki je ful slabo vleku, dostkrat ni špilal in uglavnem groza. Ati tudi po dolgem prigovarjanju ni hotu dnarja in mu ga je pač podaril. Zdej pa določena oseba meni teži o tem, čes kok se s tem ne strinja in svašta, čeprav je moj fotr star 59 let in lahko torej sam odloča, komu bo kaj podaril in zakaj, ker je tudi zadevo sam nabavil. In zdej tista oseba teži, da bi morala met prednost pred mojim fantom in bi morala sama dobit avtoradio, čeprav ima ona že svoj takisti player, ki enkratno špila in je tudi drgač pogosto obdarjena od mojega fotra in ima polno rit vsega. Kje je poanta? Hoče player samo zato, ker je nov?! Ker rabi ga vsekakor ne, ane. Ne razumem js tega, sploh pa ne vem, zakaj teži meni, ker nimam s tem absolutno nobene veze - če tej osebi kej ne paše, naj pove direkt mojmu atiju al pa fantu, ampak verjetno ne bo, ker jo je sram - kot bi blo tud mene na njenem mestu.

Ful sm razkurjena, ne vem zakaj je treba vedno men težit in pamet solit, tud takrat, ko sploh nimam veze s situacijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1327 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26274 posts

Posted 04 August 2007 - 07:15 PM

Zakaj fantu? Fant nima nič s tem. Naj reče fotru. Sej se je navsezadnje fotr odločil, zakaj in kako je dal dotično zadevo naprej.
  • 0

#1328 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 August 2007 - 07:16 PM

Ja, se popolnoma strinjam. Ampak najbolj pripravna za teženje sem pač jaz, ane. Ker men se itak lahko vse reče.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1329 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26274 posts

Posted 04 August 2007 - 07:19 PM

Ja itak, to tut jst ful sovražim...moram bit nek posrednik med folkom. Naj se sami zbrihtajo pa grejo vsakmu povedat svoje, ne pa da je vse "hear say, he said, she said". Naj folk že dobi jajca pa osebno pove vsakmu kar jim gre. Bi blo ogromno ljudem lažje.
  • 0

#1330 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30121 posts

Posted 04 August 2007 - 07:33 PM

DiLeMa, jaz bi to osebo nazaj napizdla, da naj ti da mir in da ti nič nimaš s tem, kaj tvoj foter komu daje. naj se to s fotrom raje pomeni - konec koncev je on dal od sebe njegov avtoradio al karkol pač že. mi je pa še preveč znano, da se folk prepucava preko mene kot mediatorja - sem tko že dost prijateljic izgubila - mislim, OK, da se malo pošimfa, to tut js delam, ampak, da se pa folk preko mene prepucava in dobesedno v drek tlači - pa, hej, kva ma js s tem?! pa so šle prijateljice ena za drugo ... pa mi ni nič žal. tongue.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1331 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27708 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 August 2007 - 07:42 PM

Pojedla sem 4 zvrhane krožnike pašte in bom vsak moment umrla. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1332 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30121 posts

Posted 04 August 2007 - 09:05 PM

jaz nisem normalna - prej sem pol ure študirala glosse in lake Gosh in Revlon, da bom šla malo drugi teden v Lek pokukat (imam ga vsak dan takorekoč pred nosom), še dečku sem vse kazala, kar mi je všeč ... dnar mi bo pa na drevesu zrasel. za lak sem skoraj prepričana, da ne bom nobenga kupila, ker si ne lakiram redno nohtov pa mi je škoda kupit, da se mi bo sušil, glosse pa bi imela .... oops.gif
  • 0

#1333 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 August 2007 - 10:53 AM

sleep.gif
  • 0

#1334 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30121 posts

Posted 05 August 2007 - 11:12 AM

QUOTE(BlackPerla @ 5. 8. 2007 - 11:53) View Post

In men je kul tongue.gif , da mu je žal, pa kr nej mu bo, da si bo zapomnu za vse čase. Sej , če bi bla jaz zamudnica me neb motl, tk pa sem točna kot ura, pa me nervira to.

o tem pa kar lepo sanjaj še naprej, ker kar tako z enim oprosti si pa res ne bo šel spreminjat zakoreninjene navade. tongue.gif
  • 0

#1335 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 August 2007 - 11:31 AM

sleep.gif
  • 0

#1336 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 05 August 2007 - 03:31 PM

Rada bi še en mesec počitnic.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1337 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 August 2007 - 04:00 PM

waa, jst mam pa take butterflye v želodcu, čez 2.5h pride pome. mi je poslal tak lep sms, da bi rad krstil svojo novo plazmo z mano, tko da bo tudi zrihtal en fajn film... pa še sama bova oops.gif rolleyes.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1338 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 August 2007 - 04:05 PM

Oooo, Princess, lepo se mejta wub.gif Pa poročej, kako je blo biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1339 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5221 posts

Posted 05 August 2007 - 04:20 PM

QUOTE(Princeska @ 5. 8. 2007 - 17:00) View Post

waa, jst mam pa take butterflye v želodcu, čez 2.5h pride pome. mi je poslal tak lep sms, da bi rad krstil svojo novo plazmo z mano, tko da bo tudi zrihtal en fajn film... pa še sama bova oops.gif rolleyes.gif

Hehe, have fun kids. Pa po pameti tongue.gif twisted.gif

Od dečkota sm šla mal prej kot bi blo treba, ker sm hotla še mal nadoknadt čvek s kolegico, k je bla 14 dni na morju.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1340 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 August 2007 - 04:25 PM

OO, hvala biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

1 user(s) are reading this topic