^^Pri Hobitu mi tud Pringles ni pomagal.
Ja ja, jaz sem ena tistih, ki s sabo v torbici v kino pretihotapijo mnoge dobrote.

Vaše naj-najljubše jedi, pijače
Posted 27 December 2012 - 07:34 PM
Posted 27 December 2012 - 07:36 PM
Jaz pa pijačo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 December 2012 - 05:28 PM
^^Pri Hobitu mi tud Pringles ni pomagal.
![]()
Ja ja, jaz sem ena tistih, ki s sabo v torbici v kino pretihotapijo mnoge dobrote.
Jaz tudi. Zdaj nazadnje, ko sem gledala Hobita sem imela sabo 1l vode, pringles (je čips ki se ga najlažje pretihotapi), eno malo milko in arašide.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 January 2013 - 06:20 PM
Nora sem na klasične Grancereale kosmiče! Ne bi imela nič proti, če ne bi bili sladkani, ampak
niso preveč. Razmišljam sicer o nakupu kakšnih bio (z goji jagodami) brez dodanega sladkorja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 January 2013 - 06:49 PM
Tej so bili tudi meni enih boljših, ko sem še kupovala te mešanice.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2013 - 11:15 PM
Jaz se sicer poigravam z mislijo, da bi kupila TE.
Posted 03 January 2013 - 11:17 PM
Ja, delujejo dobri! Jaz si posamično v DM kupim pirine kosmiče, ovsene, ječmenove, riževe etc in potem mešam. Dodam kake rozine, lešnike.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 January 2013 - 02:01 PM
Mešan radič s krompirjem in čemažem, mmm.
Posted 29 January 2013 - 06:32 PM
Fižol rada jem
In kruh naan
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 February 2013 - 12:21 AM
Polnozrnat kruh, arašidovo maslo in kremni med, čez posute suhe brusnice, zraven pa riževo mleko.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2013 - 09:17 AM
Arašidovo maslo!!! Jaz ga zadnje čase kar na žlico jem.
Posted 01 February 2013 - 09:20 AM
meni so pa arašidi ena najbolj negravžnih jedi. Ne morem jih...
Obožujem hrustljave hruške
Posted 01 February 2013 - 02:40 PM
Posted 01 February 2013 - 03:55 PM
Arašidovo maslo!!! Jaz ga zadnje čase kar na žlico jem.
Jaz sem mela že ene 3 lončke in še nobenega nisem spraznila drugače kot na žlico. Sploh ne vem, kako pride kot namaz.
After all this time?
Always.
Posted 01 February 2013 - 04:13 PM
Pri meni je pa cist odvisno od samega izdelka, je par ful specificnih tipov zunaj. Npr. Barney's in GranoVita se sploh ne moreta primerjat.
Eni so ful taki, da jih mas polna usta, eni te ze z vonjem vrzejo na rit ...
Jaz imam trenutno spet obsesijo s tahinijem (pa spet - ful so si razlicni ).
Posted 01 February 2013 - 08:12 PM
Jaz ga jem samo od GranoVite, večina drugih je čisti junk, ogromno maščobe in sladkorja.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2013 - 08:33 PM
Jaz Grancereale kosmičev še nisem kupila, ker so se mi vedno zdeli predragi. Tisti bio zgoraj delujejo res dobri ja. Pa glede na količino se mi niti ne zdijo tako dragi. Bom pogledala naslednjič, kaj nudijo v bio trgovinah. Sicer pa tudi jaz kupujem različne izdelke in potem zmiksam skupaj. Redno kupujem Alnatura ovsene otrobe in Biotop laneno seme, ki si za doma zmeljem. Nazdnje sem kupila tudi Alnatura pirine kosmiče. Pa kakšne Mercator bio muslije kupujem in potem dam vsakega po malo v jogurt. Redno kupujem tudi te kosmiče:
So mi zelo dobri in nimajo dodanega sladkorja niti sladil. So praktično edini kosmiči v taki obliki, ki sem jih našla brez sladkorja. Ne maram sladkih kosmičev in muslijev. Če se mi zlušta sladko, si dam raje žličko medu vmes.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 February 2013 - 08:49 PM
Jaz ga jem samo od GranoVite, večina drugih je čisti junk, ogromno maščobe in sladkorja.
Od Alnature je še ok, 100% arašidi. Ampak je tudi v tem ogromno maščobe seveda, saj so arašidi večinoma iz maščobe kot vsi oreščki.
Posted 01 February 2013 - 08:53 PM
Vem, nekateri imajo še olje dodano, ker je pač ceneje.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users