Jump to content

Photo

Kje se kupi?

• Please log in to reply
4427 replies to this topic

#1321 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 February 2008 - 06:02 PM

Kaj si gledla cene slučajno ? smile.gif Pa ime trgovine še prosim, bom šla tja pogledat. oops.gif
  • 0

#1322 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 February 2008 - 04:17 PM

Mene zanima kje v mb bi dobila baretko ? Pa ne pleteno, tako že mam.

IPB Image Haha biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1323 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 03 February 2008 - 04:28 PM

Glih včeraj sem gledala free downloadse na burdi smile.gif Maš tudi navodila za baretko. Če se ti da biggrin.gif klik laugh.gif ful mi je smešna
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1324 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 February 2008 - 09:07 PM

Eh to mi nič ne pomaga. Jaz rabim kroj. Pa ne bom si je nardila. Kupla jo bom. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1325 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 February 2008 - 05:51 PM

Jaz mam birmo spomladi in v bistvu sem si že zamislila kakšno obleko hočem . Vendar nikjer ne najdem take.

Oprijeta, brez nekih valovčkov al pa kaj podobnega, malo nad koleni, potem zgoraj pa ali brez naramnic, če bi bla sila tudi z naramnicami na kaki izrez, vseeno, najraje pa bi mela tak da bi pol šla obleka tak gor okoli vrata. Težko razložim. rolleyes.gif Ne kot puli, brez rokavov .. res nevem kako naj povem. Vglavnem ful mi je všeč če je tak nareta okoli vrata.

Nekaj takega:

IPB Image

Samo mislim da bi mi bolj pasalo če bi še spodaj bila oprijeta, ker mam ful suhe noge in če bom mela neko ohlapno bodo izgledale kot 2 zobotrebca.

Če najdete kaj podobnega (sliko) prosim prilepite. Ali pa če ste videli kaj takega v kateri trgovini. Barva pa bela ali šampanjec.

EDIT: in brez nekih gumbov in našitkov, kot je na zgornji sliki. Ta model tud ni slabi:

IPB Image

Sem neko zakomplicirano bitje, ja. rolleyes.gif
  • 0
Memento mori.

#1326 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 February 2008 - 08:09 PM

OK, to be honest, meni je ta druga way preveč seski za birmo. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1327 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 February 2008 - 09:55 PM

SESKI ! laugh.gif Hehe. smile.gif Pa če nevem kaj naj mam .. sad.gif neke balonaste mi ziher nebojo pasale.

Kaj pa bi mi ti predlagala naprimer?
  • 0
Memento mori.

#1328 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 05 February 2008 - 10:55 AM

Jst bi ti predlagala vsaj do kolen in zgoraj tako zaprta kot je una tvoja prva, ker je pač birma in se v cerkev ne spodobi it v tako razkrivajoči obleki. Menda majo v nekaterih cerkvah celo omejitve, pri vas vrjetno ne, ampak vseeno bi na tvojem mestu pazla, da ne zgledaš kot za na plažo - nič preveč dekoltejev, razgaljenega hrbta al pa prekratkih krilc.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1329 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 February 2008 - 11:19 PM

Js ti priporočam, eno kiklco, lepo majčko, čez pa kakšno lepo telirano jaknico, ker je v cerkvi ponavadi hladno. Zgoraj nalepljeni oblekci sta skrajno neprimerni. tongue.gif
  • 0

#1330 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 06 February 2008 - 11:32 PM

za v cerkev so za kakšnega že odkrita ramena spotakljiva...
  • 0

#1331 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 09 February 2008 - 04:00 PM

punce!kje bi lahko dobila nizke, navadne, belle all starke?mislim, da je pred časom to že cvetka* spraševala, pa ne najdem v kateri temi, spomnim se pa tudi ne oops.gif
  • 0
mačka figa.

#1332 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 February 2008 - 04:06 PM

Jaz mislim, da jih ni našla. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1333 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 09 February 2008 - 04:12 PM

Bele sm jst vidla v Sport 2000 v BTCju. Vem pa zato kr sm iskala bež, pa so mel sam bele mad.gif
  • 0

#1334 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 February 2008 - 04:48 PM

Sam a nimajo sam nekih ogromnih cifer? jst sem take talepe vidla v sport200, sam so ble one višje. Sem študirala, da bi jih vzela pa odrezala sam mi je 60€ tumač, da pol ni to to kar hočem. Paradajzlč, bejbi, če jih kje najdeš, tell mi. Zakaj pa pobu ne rečeš, da ti jih prinese, v grejt britn bi zih meli take?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1335 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 09 February 2008 - 07:53 PM

Mislm da bi mogl met tut ˝normalne˝ cifre, glede na to da so jih mel tm razstavljene, na steni
  • 0

#1336 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 February 2008 - 07:56 PM

Prepričajte me, da so bež allstarke najlepše allstarke ever, ker se jst enostavno ne morem in ne morem pripravit, da bi jih obula. Nedotaknjene ležijo v omari. :s
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1337 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 09 February 2008 - 08:00 PM

QUOTE(Cvetka* @ 9. 2. 2008 - 16:48) View Post

Sam a nimajo sam nekih ogromnih cifer? jst sem take talepe vidla v sport200, sam so ble one višje. Sem študirala, da bi jih vzela pa odrezala sam mi je 60€ tumač, da pol ni to to kar hočem. Paradajzlč, bejbi, če jih kje najdeš, tell mi. Zakaj pa pobu ne rečeš, da ti jih prinese, v grejt britn bi zih meli take?

ja bom šla pogledat v sport 2000, samo ne vrjamem, da majo mojo cifro.bom pa seveda še malo po lj pogledala, pa ti potem povem cool.gif
fantu bom pa rekla, če jih tukaj ne bom našla.mi je rahlo smotano, ker mu vsak teden težim naj mi nekaj prinese iz The Body Shopa , Dorothy Perkins itditd.. laugh.gif

QUOTE(Coco* @ 9. 2. 2008 - 19:56) View Post

Prepričajte me, da so bež allstarke najlepše allstarke ever, ker se jst enostavno ne morem in ne morem pripravit, da bi jih obula. Nedotaknjene ležijo v omari. :s

am..definitivno ne.najgrši čevlji ever.pfeeej down.gif

khm..bi mi jih prodala? biggrin.gif

• 0
mačka figa.

#1338 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 February 2008 - 05:00 PM

QUOTE(nutella` @ 4. 2. 2008 - 17:51) View Post

Jaz mam birmo spomladi in v bistvu sem si že zamislila kakšno obleko hočem . Vendar nikjer ne najdem take.

Oprijeta, brez nekih valovčkov al pa kaj podobnega, malo nad koleni, potem zgoraj pa ali brez naramnic, če bi bla sila tudi z naramnicami na kaki izrez, vseeno, najraje pa bi mela tak da bi pol šla obleka tak gor okoli vrata. Težko razložim. rolleyes.gif Ne kot puli, brez rokavov .. res nevem kako naj povem. Vglavnem ful mi je všeč če je tak nareta okoli vrata.

Nekaj takega:

IPB Image

Tak kroj imaš za 40€ svileno oblekco v Zari, črna na sredi ima pa motiv rože. Meni je ful všeč, če ne bi šparala ravno za parfume in ekskurzijo bi jo prec vzela oops.gif .

Kje bi se dalo dobit lep trenčkot (v stilu Zarinih) neke modro-vijola barve?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1339 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86471 posts

Posted 13 February 2008 - 08:40 PM

Svilena za 40€? blink.gif hmm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1340 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 February 2008 - 09:07 PM

Pisal je gor 100%svila, pa kolkor sem pravilno vidla je blo nekje 39,90 (tu nekje). Mogoče je neka tretjerazredna svila??? Pejd pogledat še ti, v centru je na levi strani bolj proti koncu, za neko vrsto đekijev (oz. plaščkov).

Pa ena dolga, s cvetličnim vzorcem na beli podlagi je tudi bla lepa - na naramnice, pas pod joškami, pa (verjetno) A kroj. Na desni strani, kjer so malo bolj "pricey" stvari.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users