Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1321 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 February 2009 - 09:28 AM

BAD!!!!

Večraj me pride iskat kolega in me čaka na parkirnem. In jaz sem malo slabo videla, ker je deževalo, grem seveda v napačen avto.

LOL

In odprem vrata in noter oče in sin, katerima ni bilo prav nič jasno. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1322 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 February 2009 - 12:11 PM

Podobno se je zgodil moji prijateljici.
Šla je iz trgovine in vidla na parkirišču dva identična avta- pa ni bla prepričana kjer je njen, pa ga je odprla na daljavo s ključem pa je takoj vidla. Ona se je lepo usedla, vmes je zaklenila volan in panična klicala fotra, vmes pa sta ji dva odprla prtljažnik in začela nalagat stvari v njen avto. Ona je sam- blink.gif , oni pa tud- blink.gif . Pa so se začel sam režat in so tisti takoj vzel stvari ven in pospravili v svoj avto. laugh.gif
  • 0

#1323 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 February 2009 - 01:41 PM

QUOTE(Kinky @ 4. 2. 2009 - 9:28) View Post

BAD!!!!
Večraj me pride iskat kolega in me čaka na parkirnem. In jaz sem malo slabo videla, ker je deževalo, grem seveda v napačen avto.

LOL

Ajej, to se je teb že drugič zgodilo, ne? Da si prav ŠLA notr v avto!
Men se samo stalno dogaja, da skor grem, pač pridem do avta in hočem odpret ko se zavem, da to nau to ohmy.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1324 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 05 February 2009 - 01:28 PM

Ene par časa nazaj, sem spala pri fantu, in zjutraj sem se tako napol zbudila in razmišljala nekaj v tem stilu: Joj kako je meni lepo, postelja je topla, vstat mi še ne rabi, in za povrh spi zraven mene še A... a ... in se sploh nisem mogla spomnit kako mu je ime, in sem tako skoraj spala in se ful trudla spomnit, in na koncu sem se odločla, da je naverjetneje Andrej.

Pa ni. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1325 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 05 February 2009 - 01:39 PM

^ laugh.gif

Men je pa danes budilka ravno takrat zbudila, ko sem ful intenzivno sanjala. Se sploh nisem spomnila kdo sem blink.gif laugh.gif .
  • 0

#1326 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28070 posts

Posted 05 February 2009 - 02:20 PM

QUOTE(Kinky @ 4. 2. 2009 - 9:28) View Post

BAD!!!!

LOL

QUOTE(ananas @ 4. 2. 2009 - 12:11) View Post

Podobno se je zgodil moji prijateljici.
Šla je iz trgovine in vidla na parkirišču dva identična avta- pa ni bla prepričana kjer je njen, pa ga je odprla na daljavo s ključem pa je takoj vidla. Ona se je lepo usedla, vmes je zaklenila volan in panična klicala fotra, vmes pa sta ji dva odprla prtljažnik in začela nalagat stvari v njen avto. Ona je sam- blink.gif , oni pa tud- blink.gif . Pa so se začel sam režat in so tisti takoj vzel stvari ven in pospravili v svoj avto. laugh.gif

QUOTE(Hevea @ 5. 2. 2009 - 13:28) View Post

Ene par časa nazaj, sem spala pri fantu, in zjutraj sem se tako napol zbudila in razmišljala nekaj v tem stilu: Joj kako je meni lepo, postelja je topla, vstat mi še ne rabi, in za povrh spi zraven mene še A... a ... in se sploh nisem mogla spomnit kako mu je ime, in sem tako skoraj spala in se ful trudla spomnit, in na koncu sem se odločla, da je naverjetneje Andrej.

Pa ni. laugh.gif

umiram ob zgornjih postih lol1.gif

Moj dragi se vceraj zjutraj peljal iz LJ v Mursko...njegov nezmotljivi smile.gif GPS (jaz imam vedno papirnat zemljevid na kolenih, pa se mi rezi, ampak se nikoli nisva zasla a ne..hihi) ga je pred Mariborom usmeril cez Ptuj na Zagorje in Ljutomer, Banovce, Bratonce in naprej proti Murski. Ko je zagledal avtocesto malo pred Mursko je bila sam una faca ooooo. LOL biggrin.gif V Prekmurju se nisem bila, on pa tudi ne, mi je zal, da sem zamudila panoramsko voznjo. smile.gif Clovek si pred odhodom na pot niti priblizno ni pogledal, katerim krajem mora slediti, da bo pot najkrajsa in potem je po liniji najmansjega odpora pac zapeljal proti Ptuju. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1327 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 05 February 2009 - 09:26 PM

QUOTE(Hevea @ 5. 2. 2009 - 13:28) View Post

... in sem tako skoraj spala in se ful trudla spomnit, in na koncu sem se odločla, da je naverjetneje Andrej.

Tragikomično je to, da če bi jaz rekel "čokolada", bi bila ti v hipu povsem budna! twisted.gif

laugh.gif

• 0

#1328 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 05 February 2009 - 09:28 PM

What can I say ... you know the way to a woman's heart. twisted.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1329 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 February 2009 - 09:46 PM

Grem dons po cesti in mi iz strehe cela kepa snega pade direkt na glavo, sploh mi nič ni blo jasno, cela sem bla mokra po laseh laugh.gif
  • 0

#1330 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 06 February 2009 - 05:56 PM

Si imela pa srečo da ni bilo preveč snega.
Zadnjič ko je sneg zapadal je z ene stavbe padlo toliko snega, da je prav zabobnelo, smo se usi samo obrnili in gledali kaj je blo. Sploh si nočem predstavlat kaj bi bilo če bi slučajno kdo tam stal.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1331 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 February 2009 - 09:26 PM

Vem, da sem imela srečo ja smile.gif je bil mehek sneg, sicer ga je blo velik, samo res čist mehek.
  • 0

#1332 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2009 - 07:06 PM

QUOTE(freak @ 6. 2. 2009 - 17:56) View Post

Si imela pa srečo da ni bilo preveč snega.
Zadnjič ko je sneg zapadal je z ene stavbe padlo toliko snega, da je prav zabobnelo, smo se usi samo obrnili in gledali kaj je blo. Sploh si nočem predstavlat kaj bi bilo če bi slučajno kdo tam stal.

To se je včeraj na Čopovi zgodil, direkt poleg tistega lokalčiča zraven Sisleya al kaj je tisto zraven. Je prav zabobnel, usi smo sam tko blink.gif gledal.
  • 0

#1333 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 08 February 2009 - 06:07 PM

Že cel dan me blazno glava boli, menstro sem dobila itd., in sem šla v Joe Penasu ponesreči vse opravit na moški wc. Sploh nisem nikamor gledala laugh.gif.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1334 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29995 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 February 2009 - 08:39 PM

LOL, morm si narest facebook profil, ker me bivši šef orek sodelavke pogreša pa pozdravlja.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1335 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 February 2009 - 09:38 PM

akcija, i can be your first friend biggrin.gif (sicer načeloma ne dodajam neznanih ljudi ampak i guess i could make an exception ;D ). ampak fcbk bi moral prit z opozorilom: zasvoji!
  • 0

#1336 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 February 2009 - 09:49 PM

QUOTE(Freya_ @ 19. 2. 2009 - 21:38) View Post

ampak fcbk bi moral prit z opozorilom: zasvoji!

How trueee!
  • 0

#1337 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 23 February 2009 - 08:13 AM

Nisem dovolj dobro pogledla urnika in in sem mislila, da se predavanja začnejo ob 8ih, sem šla še malo prej od doma, da sem mamo peljala v službo, pridem na fax in ugotovim, da se predavanja pravzaprav začnejo ob 9ih. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1338 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 February 2009 - 05:12 PM

Lool kaj sem mi je zdajle zgodilo biggrin.gif . Zdajle sem v hudička našemljena. Mam rdečo šminko, pa tiste rogove ki svetijo (nč posebnega torej) in ko me je Miki (moj maček) zagledal se me tako ustrašil biggrin.gif . Kr naršu se je, pa prhov, sploh me ni poznal. Čim sem dala rogove stran je kar stekel meni, potem sem jih dala pa spet gor, je pa spet isto začel neki prhat. Lool je hecen biggrin.gif . Me je tok nasmejal zdele. Horn fobia.
  • 0

#1339 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 24 February 2009 - 05:19 PM

Postrič se grem! Aaaaaaaaa
  • 0

#1340 Braunkopf

Braunkopf