Najgrše oblečeni estradniki ...
Posted 24 March 2007 - 12:34 AM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 March 2007 - 07:58 AM

Posted 24 March 2007 - 12:35 PM

krava!

Posted 26 March 2007 - 07:20 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 29 March 2007 - 11:45 AM

Posted 30 March 2007 - 07:25 AM

Posted 11 April 2007 - 01:52 PM

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 13 April 2007 - 06:42 PM
Eno sem našla:

Grdo na kvadrat!
Posted 13 April 2007 - 06:44 PM
ampak una zelena mi je blo pa kr všeč

Posted 13 April 2007 - 06:48 PM
prijateljica Sanje Grohar in nadvse primerna obleka za njene joške. Pa tudi, če bi bili, kaj takega nemreš oblečt na tako prireditev. V bistvu nikam... V Rdečo ulico mogoče

stilistka Tina Paynich boge njene stranke

Urša Jerkič

Gorazd Dominko

Alya fura svoj stil, a mi dokolenke niso všeč. Če že, bi mogla met druge

Danica Lovenjak je tudi mimo pihnila. Danes sem jo vidla na Čopovi in je bla zelo lepa. Bratova sošolka v gimnaziji + skupaj smo meli maturantskega. Punca mi je všeč in zelo ji privoščim, da je prilezla tak daleč, kljub temu, da so se ji v srednji malo da ne norca delali, ker je med odmori ponavljala besedilo za lokalno oddajo, ki jo je takrat vodla

Meni tele kreacije od Thalerja, ki jih nosi Nina Osenar, ne potegnejo.
Enkrat mi je vstavo na štop

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 13 April 2007 - 06:50 PM
prijateljica Sanje Grohar in nadvse primerna obleka za njene joške. Pa tudi, če bi bili, kaj takega nemreš oblečt na tako prireditev. V bistvu nikam... V Rdečo ulico mogoče
Opa, smo malo konzervativni mogoče?

stilistka Tina Paynich boge njene stranke
Jaz ne vem, od kod njej denar. Mislim, a res obstajajo ljudje, ki kupujejo njene kreacije? Evo, 8. čudo sveta je tole meni.

Sicer se pa z vsem strinjam, Urša Jerkič je pa že v faco grda, tako da ji srebrne pajkice prav pašejo.
Posted 13 April 2007 - 06:52 PM

Pa a se samo meni zdi, al je Jasna Kuljaj čist mimo udarila s temi čevlji (pa obleka tudi ni ravno ... najlepša).

Posted 13 April 2007 - 06:53 PM

Posted 13 April 2007 - 07:02 PM
O Danica Lovenjak je tudi mimo pihnila. Danes sem jo vidla na Čopovi in je bla zelo lepa. Bratova sošolka v gimnaziji + skupaj smo meli maturantskega. Punca mi je všeč in zelo ji privoščim, da je prilezla tak daleč, kljub temu, da so se ji v srednji malo da ne norca delali, ker je med odmori ponavljala besedilo za lokalno oddajo, ki jo je takrat vodla
ma ne vem, jaz ji privoščim punci, zakaj pa ne, sam mal lepše bi lah govorila po slovensko, mal manj naglasa, mi ma pa zanimive pregovore zraven , pri vremenu na kanaluA. Res pa je da sem jo gledla ene dvakrat trikrat
Posted 13 April 2007 - 08:02 PM
Tisti kolegici od Groherjeve pa malo joški visijo... Pa Alya je meni cela mimo...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 April 2007 - 08:33 PM

Drgač je pa men prjatlca od Sanje hudo oblečena, mal večji joški pač visijo, sj v večini nos modrc pol ma pa hude sklepam al kaj.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 April 2007 - 08:56 PM
Drgač je pa men prjatlca od Sanje hudo oblečena, mal večji joški pač visijo, sj v večini nos modrc pol ma pa hude sklepam al kaj.
Zato pa si eni lahko privoščijo tako obleko, drugi pa pač ne. In za moje pojme, ona ni med njimi.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 13 April 2007 - 09:10 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 April 2007 - 10:40 PM

od Groharce kolegica bi pa imela lepo obleko, če bi bil zgornji del drugačen, tak bolj prefinjen, ne pa tak za ob cesto, zdaj zgleda cela obleka tak ceneno

Posted 14 April 2007 - 05:01 PM
Urša Jerkič je že kot voditeljica Videospotnic izstopala s posebnim slogom, ki ga nadaljuje še naprej. Metalno srebrne pajkice ne bi bile posrečene na vsakomur (Rebeka Dremelj!), a Urši uspe izstopati iz množice preostalih na letošnji rdeči preprogi na dober način. Rožnata prosojna tunika je prava izbira za svetlopolto, temnolaso in vitko Uršo, ki je opravo zaokrožila s srebrnimi uhani in torbico. Edina pomankljivost so sandali z visoko peto, ki bi nujno morali biti v enaki barvi. Foto: RTV SLO/Kaja Sajovic

Vir: RTVslo
Ne samo španarce, tudi obleka mi je taki gravž. Dejstvo, da je nekomu dejansko všeč, je za mene dojemljivo. Barva, kroj -

Bruce Lee
opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users