Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1321 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 23 April 2008 - 08:33 PM

Ta meni smrdi.
se opravičujem, sem šla nan njihovo stran-aromacreme mi je všeč. Lepo je mazljiv, unadva se mi zdi da sta bolj taka trda.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1322 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 23 April 2008 - 08:35 PM

Spada pod kos. V kosu so taki kremni, kot žajfica, v kamnu pa skominajo.
  • 0

#1323 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 23 April 2008 - 08:36 PM

aha bom šla tole vse povohat. upam, da bojo že mal kako novo prijazno prodajalko biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1324 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 23 April 2008 - 08:37 PM

laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 24 April 2008 - 01:51 PM

Ekola, poročam: včeraj sem kupila masažki - Nutts in Each Peach (s škatlico smile.gif). Jaz sem nad obema navdušena, fant tudi, je pa rekel, da mu lepše diši druga.
Zvečer sva se zmasirala s prvo, danes zjutraj po tuširanju pa še s z drugo, ki je res full sveža in krasno poživi. Sem pa imela prav, da mu Fever sigurno ne bi bila všeč, tako da sem z izborom zadovoljna.
Hvala vsem za nasvete, pupe! thanks.gif

• 0

#1326 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 26 April 2008 - 12:49 PM

Hvalabogu, da je Izabela napisala, da ji je Retread najprej smrdel, torej še obstaja upanje, da se na laseh v kaj prijetnega razvije. ermm.gif Ker meni tudi smrdi iz lončka.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1327 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 April 2008 - 03:58 PM

Meni tudi ne diši ravno, ampak ima tako zelo nežen vonj, da me ne moti. Na laseh mi precej bolj diši, pa pol na suhih laseh je ful, ful nežen vonj, tak po sveže umitih laseh pač. Ga pa daj na ZELO ožete in obrisane lase, pa pusti vsaj pol ure, če hočeš optimalne rezultate. Pa dobro speri potem, seveda.

Meni je to eden najljubših regeneratorjem, zagotovo ga bom še kupila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1328 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 April 2008 - 12:42 PM

Ok, jaz sem spet polna vprašanj. oops.gif In sicer me zanima naslednje:

Kaj se bolje obnese pri negi rok - Smitten ali Helping Hands? Pa zanima me še, kako kaj dišita ti dve kremici - ali ima Smitten res vonj po mandljih in kako diši Helping Hands? Katera diši lepše? laugh.gif

Kako diši Dream Cream in ali je bolj hranljiva, kot Sympathy For The Skin?

Kakšen vonj ima Cosmetic Lad in ali je res to 'najlažja' Lusheva krema za obraz (po izkušnjah, ne po opisu)?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1329 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 April 2008 - 01:16 PM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 4. 2008 - 13:42) View Post

Kakšen vonj ima Cosmetic Lad in ali je res to 'najlažja' Lusheva krema za obraz (po izkušnjah, ne po opisu)?

Meni to nikakor ni najlažja krema za obraz, saj se mi zdi kar mastna. Na moji mešani koži se sploh ni dobro obnesla..nikakor se ni hotla popolnoma vpit, tako da sem se svetila. Ne priporočam.
Bistveno lažja je krema Enzymion, ki jo uporabljam (že 4. lonček). Ta se takoj vpije, matira, a vseeno zelo dobro navlaži in nahrani (mešano) kožo. tongue.gif
  • 0

#1330 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 28 April 2008 - 02:05 PM

Dilema, za roke ti bolj priporočam Handy gurugu, zeo hranljiva, ampak se takoj vpije, maže se božansko in se je malo porabi. Cena pa ni najlepša. Vonj je pa tak zeliščni, meni je všeč, sestri moji pa ful ne.

dream cream je meni manj hranljiva, vonj mi nima nič posebni.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1331 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 28 April 2008 - 02:43 PM

Dilema, jaz ti tud priporočam Handy Gurugu, diši fantastično in zelo lepo navlaži in nahrani roke, tudi filma ne pusti.

Dream cream je okej, kar se tiče nahranjenosti kože, ampak men smrdi za kozlat.

Cosmetic lad se zelo lepo vpija, moja koža je mešana in mi odgovarja. Vonj je pa zelo nežen, nevsiljiv, men mal potegne na Sympathy, ampak res malo. Fina kremca.
  • 0

#1332 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 April 2008 - 02:48 PM

Cosmetic Lad sicer ni ravno višek lahkosti, ampak se mi zdi bistveno lažja od vseh drugih Lushevih krem za obraz (npr. Ultralight je full mastna, čeprav jo predstavljajo kot torej lahko kremo). Moj fant jo je tudi uporabljal (naj bi bila to sicer krema "za fante", hehe, bi pomirila po britju razdraženo kožo), pa je kar "alergičen" na mastnočo, a mu ta ni bila mastna.

Naj še povem, da sedaj uporabljam Jungle regenerator (ki mi ga je dobršen kos širokogurno podarila Adriane) in sem navdušena! Pravkar ga imam na laseh. Uporaba je sicer resda malo zoprna, ampak vonj in učinek odtehtata. Trenutno je v mojih očeh glavni adut tega regeneratorja vonj, ki je res taki poseben, prodoren (lasje dišijo tudi po dveh dneh umivanja in to precej... skos se mimogrede voham, tudi fant je ZELO pohvalil ta vonj, pa ne pohvali glih vsega) in pač Lushevski. Jaz ga podrgnem po sfrotiranih laseh, nič ga predhodno ne topim. Pustim ga učinkovat okoli ene ure... lasje so po spranju puhasto mehki. Po sušenju pa rahlo žimasti, a meni na skrajno prijeten način - saj so posledično tudi bolj volumnasti - se mi pa zdi, da niso šokantno nahranjeni, da torej regenerator ni strašansko negovalen. V glavnem... z navdušenjem ga uporabljam (predvsem zaradi vonja in dobrih, naravnih sestavin) in ga bom zagotovo tudi v bližnji prihodnosti kupila, saj je cena res ugodna.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 28 April 2008 - 03:00 PM

Js mam normalno do suho kozo, pa mi je bil Cosmetic Lad prevec. Sem se ful svetila po njem, pa mozoljcki so se mi spustili.. ce bi se kdaj kupla katerokoli kremo za obraz od Lusha (pa je najbrz ne bom), bi kupla Enzymion.
  • 0

#1334 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 April 2008 - 04:04 PM

Nočem Handy Gurugu, ker me ful odbija zelena barva kreme, poleg tega ful nočem zeliščnega vonja, ampak bi imela kaj nežnega, kremastega.

Hvala vsem za namige. Še vedno pa se priporočam za informacije glede Smitten in Helping Hands.
  • 0

#1335 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 April 2008 - 06:20 PM

Jst sm si tudi kupla Jungle in ga seveda takoj sprobala. Po prvi uporabi so občutki mešani. Lasje so sicer zmehčani, a nekako neenakomerno (za to sicer krivim svojo neizkušenost pri nanašanju). Razčešejo se brez večjih problemov. Žal pa mam bolj suhe lase in jim bom mogla poleg tegale čuda namenit še dodatno nego, ker se mi zdi, da jim je samo Jungle premalo.
Pa vonj mi je grozen. wacko.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1336 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 30 April 2008 - 08:32 AM

Jz sem ugotovila, da se mi po tej masažni ploščici pojavljajo izpuščaji.
  • 0

#1337 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 April 2008 - 10:50 AM

Jemina, po kateri? Al to na splošno po masažkah?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1338 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 30 April 2008 - 10:55 AM

Joj ne vem točno katera je. Po citrusih ima vonj. smile.gif
  • 0

#1339 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 April 2008 - 10:57 AM

Each Peach mogoče?

Mene vedno bolj vleče v nabavo Nutts. oops.gif Al pa Mange Too, aaaah!
  • 0

#1340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 April 2008 - 11:32 AM

Glede Mange Too - meni je najprej ful dišala po pristnem vanili pudingu, tak prijetno sladkasto, zdej pa mi sploh ne več tako in dvomim, da jo bom še kupila. Če povoham cel kos pred nanašanjem, je kot vanili puding, potem na koži mi pa deluje kot mešanica vanilije, kave in pikice mentola. Sem pol preverla in ma res notr olje peperminta, ampak se ga ne vonja veliko - ravno toliko, da malo zaostri vonj, kar tle ni najbolj zaželjeno. Pa ful, ful res vonjam kavo. hmm.gif

Each Peach mi je fenomenalna, krasno sladko/kislo diši in je prav osvežilna, zagotovo jo še kupim za poletje. It's A Pleasure Treasure mi najprej ni bla nevem kaj, zdej pa mi strašno lepo diši, bogato in prav tako sladko, a nikakor osladno. Vonja še vedno ne znam definirat, je pa njam. Tudi to bom še kupila.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users