Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1321 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16974 posts

Posted 01 September 2009 - 01:24 PM

Nekaj se mi je sanjalo o Edwardu iz Twillighta, pa nisem nikol gledla filma in ne brala knjige. (sumi da je to posledica onuh Pandorinih skrinjic na FB, ko so vse cele blažene ko najdejo not njega laugh.gif )
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1322 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 01 September 2009 - 05:27 PM

Iz službe so me klicali, naj pridem dvignit plačo. huh.gif Pridem tja, in sedimo s sodelavci kot v osnovni šoli na podelitvi spričeval, šef pa kliče vsakega posebej. Meni izroči kuverto, se usedem, in jo odprem - noter pa boni za 2000€ za Leclerc in za 150€ za McDonalds. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1323 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 September 2009 - 06:17 PM

Aja, mater. To se ti je sanjalo. Sem se že mislila bunit, da ti ne morejo izplačat v bonih in da zahtevaj pravico! ohmy.gif laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1324 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 01 September 2009 - 06:20 PM

biggrin.gif Bi drugače morala včeraj dobit, pa še nisem. verymad.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1325 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 12 September 2009 - 08:50 AM

Celo noč se mi je sanjalo, da listke v Merkurju vlečem. wacko.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1326 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 12 September 2009 - 08:59 AM

laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1327 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 12 September 2009 - 12:22 PM

Jaz sem tudi za Jino najprej mislila, da je res. biggrin.gif
Dragica, laugh.gif

Sama sem pa sanjala, da sem bila noseča. Potem sem imela neke čudne popadke (oz. najprej sploh nisem bla prepričana če je to to biggrin.gif )...it sem mogla v šolo pa sem šla potem kar v neko čudno stavbo (kao rodit), kjer so bile še druge noseče ženske. Ena ženska nas je usmerjala, nam svetovala itd., meni in še eni drugi je rekla, da razmišlja da bi nama naredil carski rez. No, potem je bil kar preskok na otroka že, ki ni bil otrok, ampak neka cunja al goba al kaj. laugh.gif Samo vem, da sem tisto držala v rokah, nato pustila tam in šla v šolo. Aja, pa iz šole sem šla potem kar domov. So me doma potem spomnili kje imam otroka. wacko.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1328 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27645 posts

Posted 12 September 2009 - 01:30 PM

Fifa, tole se pa tudi meni veckrat sanja - namrec, da pricakujem otroka (ko sem bila manjsa se mi je sanjalo, da mami pricakuje in, da bom dobila brata/sestro), vse lepo in prav, na koncu pa dobim v roke neko gobo/cunjo. In potem kar pozabim na vse skupaj in me morajo drugi opominjati. laugh.gif

Meni se je pa danes spet sanjalo o Princeski in Kinky. laugh.gif Da smo bile na enem zuru z Brucom Willisom in njegovo najmlajso hcerko. Predvsem se spomnim, da smo na veliko kadile cigare. laugh.gif Pride jutro in Kinky nikjer. S Princesko se odpraviva nekam ven in, ko sva preckali eno recico zagledava na sredi recice Kinky, kako se sonci na napihnjeni avtomobilski zracnici, na glavi klobuk in na nosu rdeco zogico, kot klovn. V roki steklenica. S Princesko obe veseli leeeej Kinky, sej res, ona in njeni jutranji klovni na reki (kao, da je to bil ze klasicni riutal po vsakem zuru laugh.gif).
Se nama pridruzi in gremo skupaj do ogromne, zapuscene ladje sredi vinograda. Kinky ponudi pijaco iz steklenice in zacne kot nora skakati po ladji, da se je vse skupaj precej zagugalo. Ko smo ze mislile, da si bomo lahko v miru privoscile kozarec ali dva, ladjo napade truma obiralcev grozdja, s harmoniko in hrano. Tu sem se zbudila. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1329 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 September 2009 - 03:03 PM

Opa, popularna sem, folk me sanja. w00t2.gif Ej, vse je povezano, he he, and FYI, jaz znam tudi harmoniko igrat. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1330 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27645 posts

Posted 12 September 2009 - 03:06 PM

biggrin.gif

Morda bi se pa v morebitnem nadaljevanju sanj pridruzila harmonikiranju. wink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1331 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 September 2009 - 05:44 PM

Sanjalo se mi je, da sem noseca. blink.gif Najprej je bil nekam cuden trebuh na otip, kot, da bi se prenajedla, potem je bil pa kao dan za dnem vecji, bolj trd. Zdravnica mi sploh ni hotela povedat v kerem mesecu sem, ko sem sla k njej sem se upala na poskus splava, ampak ne, je rekla da me noce stehtat (kao kolk tehtam s trebuhom minus moja teza prej bi ji povedala ker mesec, teden sem) a mi noce dajat laznih upov. Skratka, skoz cele sanje sem jst mela pol ta trebuh, najprej sem imela cez prevezan roza balon, da je trebuh izgledal se vecji, pol se je pa prepiknil in sem imela samo se en ogromen trebuh, bil je tak trd-mehek na otip in eneparkrat me je ful zabolelo. Jst sem bila pa vsa iz sebe, kaj si bojo mislili moji bivsi sosolci, da bota ati pa mami koncno dedet pa babica, ker mata oba rada otroke ful, kaj si bo mislila ena pijavka opravljivka, pa pol sem se nekak sprijaznila, da bom pac pri 22ih mamica. Vmes sem govorila R. da naj me uscipne, da naj sam sanjam, pa nic, njega sem scipala, pa nic, vse je bilo tako resnicno. In potem je v bistvu moj trebuh zgledal tako, da je bila zgoraj ena vlka izboklina, pol pa se spodaj ena manjsa, isto trda, in oboje mi je dol lezlo, drzat in podpirat sem morala. Krneki.

Pol druge sanje so pa ble da sem prevedla pa ilustrirala knjigo o kiviju.

Ko sem se zbudila v postli sem sam dala roko na svoj raven trebuh in ga gladila in se zdj se obcasno pocoham po trebuhu, da je ja raven in ne tak trd in napet. Zdej ga se pa noter drzim, da je ja cist zares raven in brez dojencka not.

mama mia. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1332 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16974 posts

Posted 28 September 2009 - 09:19 PM

Sanjalo se mi je da sem z mamo ali kolegico (ne spomim se) od nekod plavala in pristala v Koreji. Tam sm šla do prodajalca vozovnic in se nekako znašla na policiji, kjer sprva ni bilo nobenega ki bi znal angleško, potem pa se je le prikazale ena medicinska sestra, ki je znala angleško. Z mamo/kolegico so naju nastanili v uglednem hotelu, kjer sma čakale na neke dokumente za domov. Kar naenkrat pa se je prikazal dečko, v podobi moje simpatije, vprašal nekaj popolnoma bedastega, in šel, ne da bi mene sploh pogledal. Nakar pride v sobo kolegica z fantom, se nekaj pogovarjamo, ko se vrne simpatija, češ da se ni dostojno poslovil. Ravno ko sma se začela ''dostojno'' poslavljat me je zbudil telefon. mad.gif biggrin.gif
  • 0

[Napoleon]

#1333 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16974 posts

Posted 07 October 2009 - 12:00 PM

Sanjalo se mi je da sem noseča blink.gif Kdo bi bil foter nimam pojma, vem samo da mi je bilo ful na beda, da nisem mogla vrjeti da se je lahko kaj takega meni zgodilo. Vedno govorila, kako je otrok pri 19/20ih groza, potem pa se sama znašla v takem položaju. Nato rodila po naravni poti, vendar imela šive na trebuhu in hodila tak bolj sključeno kr me je kao ful bolelo. hmm.gif
  • 0

[Napoleon]

#1334 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16974 posts

Posted 08 October 2009 - 09:18 PM

Ma zadnje čase mam same tumaste sanje.Danes se mi je sanjala do sm mogla očala nosit pa kr neke. smile.gif
  • 0

[Napoleon]

#1335 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 October 2009 - 09:33 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1336 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 10 October 2009 - 02:45 PM

Da sem varala Pja, z enim sem očitno že daljše obdobje spala, pa tak k en maneken je bil, starejši. Bedno down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1337 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 October 2009 - 02:53 PM

Jaz sem sanjala, da sem bla na eni predstavitvi izdelka, ki ti kao nardi ful goste lase. Pač je bil je ful mali tip, ki je to predstavljal. Če kupiš ta izdelek (stal je okoli 100eur) moreš še nevem kolko časa podjetju plačevat 200eur na mesec, kao ker so ti omogočli tak lepo življenje z gostimi lasmi.
Ko je on to povedal sem se začela histerično režat. Prav krohotala sem se. Pa sem mu govorila, da je idiot in da naj neha fopat folk. Tak fejst sem se režala, da mi je slina iz ust tekla pa jokala sem se od sile. Res, takega smeha pa se še ne spomnim. Prav zvijalo me je od sile. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1338 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 11 October 2009 - 07:40 AM

Sanjalo se mi je, da sem poklicala prostitutko in preživela noč z njo ... Nakar mi ona pove, da je prejšnjo noč bila med drugim tudi z enim od mojih bivših ...

butl.gif butl.gif
  • 0

#1339 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 October 2009 - 08:22 AM

Jaz sem pa sanjala, da sem se dala dol z mojo cimro laugh.gif počasi mi zmanjkuje ljudi, s katerimi se v sanjah še nisem dala dol biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1340 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 11 October 2009 - 09:01 AM

Moj fotr je sanjal, da sem jst sprehajala enega FUL velikega psa. In ta pes me je kar naenkrat požrl. Mljask. In fotr začne mamici vpit: DEJ NOŽ! Pa mami teže z nožem do njega, pa vpije zravn, kako pa veš da je še živa? Fotr pa: AL JO SLIŠIM! (sem baje kot rdeča kapica vpila v trebuhu tistega psa).

Potem se je pa zbudil... biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users