To se je zgodilo lani na predavanjih na medicinski fakulteti, profesor razlaga o visoki vsebnosti glukoze v spermi. Pa je bila ena brucka radovedna: "Ko govorite o glukozi, to pomeni, da ima sperma visoko vsebnost sladkorja?"
Pa profesor: "Tako je"
Brucka pa še vedno ni bila zadovoljna."Zakaj pa potem ni slajšega okusa???"
Najprej cela predavalnica utihne....... čez kako sekundo pa vsi v smeh. Ko je uboga brucka ugotovila, kaj ji je nehote ušlo, oziroma na kaj je namignila, je samo spakirala knjige, pa šibala ven, temno rdeča.
Še preden je prišla do vrat, ji je profesor čisto lakonsko odgovoril: "Brbončice za okušanje sladkih stvari so na konici jezika in ne na robu grla!!!"
Med obiskom na psihiatrični kliniki vpraša eden od obiskovalcev direktorja klinike, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli na zdravljenje.
"Zelo enostavno je," pravi direktor. "Postavimo ga pred kad polno vode in mu damo čajno žličko, skodelico in vedro ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni kad."
"Že razumem, pravi obiskovalec. Tisti, ki je normalen, začne zajemati vodo z vedrom..."
"Ne," pravi direktor. "Tisti, ki je normalen, izvleče zamašek z dna kadi.
"Želite sobo z balkonom ali brez???"
V Ameriki je imel poročeni zdravnik razmerje s svojo medicinsko sestro.
Kmalu mu je medicinska sestra zaupala, da je noseča. Da tega ne bi izvedela njegova žena, ji je zdravnik predlagal, naj se odseli v Italijo in ima otroka tam. Za odhod ji je ponudil večjo vsoto denarja z besedami: "Ko se bo otrok rodil, bom jaz skrbel za stroškepreživljanja."
"Kako pa te bom obvestila, da se je otrok rodil?" je vprašala medicinska
sestra. Zdravnik ji je odgovoril: "Pošlji mi kartico in nanjo napiši le ŠPAGETI." Ker sestra ni imela druge možnosti, je vzela denar in se
odpravila v Italijo.Šest mesecev kasneje je zdravnika v ordinacijo poklicala njegova žena.
"Dragi," je dejala, "iz Evrope si prejel kartico z zelo čudno vsebino,
katere ne razumem." Doktor ji odgovori: "Počakaj, da se vrnem domov, pa ti vse razložim."
Zvečer pride zdravnik domov, prebere razglednico in pade na tla zaradi
srčnega napada. Žena pokliče nujno medicinsko pomoč. Ko reševalci nalagajo zdravnika na nosila, vpraša eden izmed njih, kaj je povzročilo napad.
Žena pobere s tal razglednico in glasno prebere:
"ŠPAGETI, ŠPAGETI, ŠPAGETI, ŠPAGETI dvakrat s klobaso in mesnimi kroglicami, dvakrat brez."
Luštna mladenka sedi sama v kavarni.
Moški od sosednje mize prisede in vpraša:
"Oprostite. ali vas lahko povabim na pijačo?"
"Kaj? A v hotel?" ona zavpije na ves glas.
"Ne, ne, to je pomota, sem vas hotel povabiti na pijačo!"
"Kaj? A v hotel? "zavpije ona ponovno na glas.
Osramočeno se mladenič zavleče v najtemnejši kot kavarne.
Čez nekaj časa pride mladenka k njemu.
"Opravičujem se vam za prejšnjo sceno, ampak studiram
psihologijo in testiram obnašanje ljudi v nepredvidenih
situacijah." Moški jo pogleda in zavpije na glas, tako da
sliši celotna kavarna: "Kaj, a 200 Eurov???"
IZJAVE MOŠKIH PO SEKSU
OVEN: No, zdaj pa hitro še enkrat!
BIK: Uf, sem lačen, a mi prineseš pizzo?
DVOJČKA: Kje je daljinec?
RAK: Kdaj se bova poročila?
LEV: A nisem bil fantastičen?
DEVICA: Joooj, rjuha se je umazala.
TEHTNICA: Všeč mi je bilo, če je bilo tebi všeč.
ŠKORPIJON: Ja-ja, OK, zdaj te lahko odvežem.
STRELEC: Ne kliči me, jaz te bom poklical.
KOZOROG: Imaš vizitko?
VODNAR: Zdaj pa poskusiva še naga.
RIBI: Kako si že rekla, da ti je ime?
Trije moški sedijo v baru in se hvalijo , kaj so kupili svojim ženam za rojstni dan.
Reče prvi, da je svoji kupil nekaj, kar gre v 6 sekundah iz NULE do STOTKE. Druga dva nimata pojma, nakar pojasni, da ji je kupil belega porsheja, ki paše njenim blontnim lasem.
Potem reče drugi moški, da je kupil svoji ženi nekaj kar gre v samo 4 sekundah iz NULE do STOTKE, in sicer ferrarija, in to rdečega ki paše k njenim rdečim lasem.
Pa pravi tretji: ne bi se sicer rad hvalil, vendar sem jaz svoji kupil nekaj kar gre v pičlih 2 sekundah iz NULE do STOTKE. Druga dva sta začudena, saj sta vendar porshe in ferrari najhitrejša??!!
Pa jima reče, da ji ni kupil avta, ampak OSEBNO TEHTNICO.