Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#1321 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 July 2006 - 11:23 AM

ej nevem? mogl bi it... sam js ti priporocam da po anglesk govoris pa se mal neumno nardis... pol prodajalki itk nc druzga ne preostane, kokr da ti z evri racuna... biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1322 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 July 2006 - 11:49 AM

Ahahahaha prasička ena. V h&m vem, da gre ampak majo take glupe fore, da če maš € 100 skupaj ne vzamejo. Tak da bi jas mogla prej menjat malo. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1323 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 July 2006 - 11:57 AM

mah morjo uzet... to se sam prodajalkam neda racunat rolleyes.gif ce ti bojo kej tezile se sam zacni dret INSPEKŠN INSPEKŠN biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1324 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 July 2006 - 12:00 PM

sej ne računajo one tega na roko. majo tipkico k jim pretvori v eur, in v sit kok majo za vrnt. ni mi pa jasn, zakaj nočjo tavelkih bankovcev vzet
  • 0

#1325 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 July 2006 - 12:04 PM

Ne ej majkemi.

Zadnjič sem bla v h&m pa sem glih stala pri blagajni pred mano pa en par pa je bla ura par minutk do sedem in so že zapirali. In ona tak zaračuna pa data onadva € 100 .. pa reče prodajalka, da žal sto evrov ne sprejemajo pa če mata kaki manjši bankovec pa onadva da nimata .. pa reče prodajalka, da naj greta v menjalnico menjat pa prideta nazaj .. in sta šla v menjalnico in sta pol nazaj prišla .. mislim tu mač ! rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1326 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 July 2006 - 12:15 PM

blink.gif cudn da jima niso pred nosom zaprl trgovine rolleyes.gif
  • 0

#1327 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 25 July 2006 - 09:29 PM

Mene pa zdaj zanima, če katera ve kje na internetu bi se dalo dobit načrt kako se delajo verižice iz perlic?
IPB Image
  • 0

#1328 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2006 - 11:11 AM

KAlypso to pa je težavno - vzameš laks pa gor napelješ kuglice to je to biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#1329 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 26 July 2006 - 11:17 AM

Haha. Sem vedla, da bo ena to napisala. biggrin.gif Mislila sem kakšne malo bolj zapletene oblike. Kakšne rožice ipd. ;)
  • 0

#1330 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2006 - 11:19 AM

Jaz mam eno knjigo, ko je notri vse opisano. Ti skeniram ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1331 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 26 July 2006 - 11:22 AM

Res lahko? Te pa prosim ja. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1332 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2006 - 11:28 AM

Ti bom skenirala z veseljem, samo da mama pride domov, ker jaz nimam pojma, kje je knjiga. oops.gif oops.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1333 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 26 July 2006 - 11:32 AM

Hvala. Zlata si. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 July 2006 - 01:05 PM

Mene pa zanima, če obstaja kje na internetu seznam nepriporočljivih oz. škodljivih snovi v kozmetičnih izdelkih. Ali pa če imaš ti, Sonchika, kak seznam ... Problem je namreč v tem, da ko sem v trgovini, gledam sestavine, pa pojma nimam, ali je nek izdelek ok ali ne, sestavin si pa tudi ne morem izpisovati in jih dati v oceno. Saj zdaj vedno gledam ocene izdelkov na tem forumu, ampak če pa želim kupiti kakšno novo stvar, ki še ni bila ocenjena, sem pa čisto zmedena in ne želim kupiti nekaj, kar bo potem letelo v koš. ermm.gif

Aja, še to. Se spomnim, da sem si enkrat ravno s tega foruma prepisala škodljive alkohole in imam seznamček še vedno v denarnici. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 July 2006 - 01:43 PM

Uf, pardon! Sem zdaj (po dolgem iskanju) našla temo "Prosto o sestavinah". Se najde kar precej tistega, kar sem iskala. (Če slučajno še katero zanima ;) ).
  • 0

#1336 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 27 July 2006 - 01:48 PM

sestavine

Tole je še en pameten link...klikni na slovar sestavin.
wink.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

• Guests

Posted 27 July 2006 - 01:50 PM

O, full hvala, cedevita! :blob5:
  • 0

#1338 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 27 July 2006 - 03:24 PM

Kje je na Obali trgovina L'Occitane?
  • 0

#1339 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2006 - 03:58 PM

QUOTE(_M_)
Kje je na Obali trgovina L'Occitane?

A to misliš obalo kot obalo ali Obalo kot ulico? Najbrž slednje, ker si napisala z veliko začetnico! biggrin.gif

Portorož - Obala 20
Koper - Čevljarska ulica 35

Mene pa zanima, koliko Muellerjev je pravzaprav v Sloveniji? Trije? V Lj 2 in v Mb eden?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1340 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 27 July 2006 - 04:07 PM

O, tnx! ma sem mislila Obalo kot en tak splošen izraz, sem bila vedno prepričana, da se piše z veliko, hehe..moram preverit.

Aja, Müller je pa še v Kopru, sem ravno prejšnji teden tavala po njem kar debelo uro biggrin.gif ,
sam mi pa ni tok všeč, ker je vse v enem nadstropju - pritličje in je pač malo bolj nepregleden.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users