Jump to content

Photo

Vaši novi parfumi

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

Poll: Kakšnega vonja mora biti vaš parfum? (152 member(s) have cast votes)

1. a) svežega (108 votes [71.05%])

Percentage of vote: 71.05%

2. b) osladnega (35 votes [23.03%])

Percentage of vote: 23.03%

3. c) močnega (9 votes [5.92%])

Percentage of vote: 5.92%

Vote Guests cannot vote

#1321 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88314 posts

Posted 11 December 2025 - 08:04 PM

Ma jebejo naj se. Drugega nimam na WL.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1322 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18811 posts

Posted Yesterday, 12:15 PM

Ma, res je podoben, no. Sem ga v Madridu vohala in sem bila wtf, to je Cloud. Zdaj moram se Angels Share v Ikono it povohat. Upam, da smrdi 🫣 Ampak mi je ful nerodno, ker imajo vse za pulti :D
Kaj imas od Kayali?

Ja sem jaz tut vohala Cloud, ma nekaj ful podobnega v sebi ja.

Angels share pa ful disi. 🙃 Jaz sem bila ene dve leti nazaj malo obsedena in sem narocila vse Dicovery sete od MFK, de Marly, by Kilian. U bistvu ful trajajo, ker so to ful obstojni parfumi, jih mam se veliko pol praznih doma. Najljubsi so mi bili glih Baccarat, Angels Share pa Grand Soir od MFK, ta mi je nooor ampak mam filing, da sem alergicna nanj. Nos se mi zabase, kadarkoli ga uporabim haha. Pa narocila sem si od Kilian Princess full size, tut ful sladek, topel, mmm.

Poglej malo po uradnih straneh, majo ponavad zastonj dostavo pa ceno nekje 20-35€ za testercke ampak so vecji, dobis skor 10ml parfumov za to ceno.

Od Kayali mam pa Vanilla 28, ful disi ampak tut cisti cuker. Men to pase :D Mi je pa zanimivo, ker sem v Londonu povohala tut Vanilla Candy pa Yum pa sta mi tok smrdela, da sem si mogla it zapestja umit haha.
  • 0

After all this time?

Always.

#1323 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88314 posts

Posted Yesterday, 12:39 PM

Jaz sem prvotno hotela Vanilla 28 50 ml pa mi je javilo, da ga ne posiljajo k nam, medtem ko pri setu z mini verzijo ni bilo tega obvestila. :butl: Ampak set so potem takoj razprodali, tako da sem potem tistega narocila.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1324 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18811 posts

Posted Yesterday, 12:49 PM

Jaz sem tega vzela https://www.cultbeau...iation=13625346
  • 0

After all this time?

Always.

#1325 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17998 posts

Posted Yesterday, 12:49 PM

O, hvala, Nincha. Sem tak amater, da sploh nisem sla na uradne strani gledat. Res se da dobit marsikaj. Najbolj me zdaj matrata Le Labo Santal 33 in Another 13 🤭 Saj ne rabim.

Jina, mogoce si lahko 15ml Confection-a narocis in vidis, ce bi ti sploh bil tako sladek parfum. Menda sta zelo podobna.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users