Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1321 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12027 posts

Posted 22 February 2012 - 12:05 PM

Asja, najbolj bedno je to čakanje in nepotrpežljivost. Amapk sej bo, samo čas mora minit, boš vidla. Se mi pa zdi pametno, da ti je povečal dozo. Do kdaj moraš jemat?
  • 0

#1322 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 22 February 2012 - 02:41 PM

Punce hvala za nasvete :) Ja v puberteti, ko sem imela najstniške mozoljčke priznam, da sem si jih stiskala ko je prišel kakšen gnojen. Ampak kadar sem izvedela, da se ne sme nisem več. Sedaj imam fleke, ki so mi ostale od aken ne pa od stiskanja. In v Ita. sem pred leti kupila eno super kremico proti rdečici od mozoljev. Prejšnji teden sem si jo spet kupila, se kliče Same plast in mi je super, ker res pomaga pa še 14 EUR je. Ja Frida hvala bogu mi je povečal dozo, ampak ne opazim nevem kakšne razlike, mogoče edino malo bolj suhe oči pa ustnice drugo je za enkrat vse vredu. Moram pa jih jemati do konec junija.
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1323 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12027 posts

Posted 22 February 2012 - 03:17 PM

To so še 4 meseci jemanja, boš videla da boš mela lepo kožo kmalu. :D Če bi imela ves čas 30, bi pomoje že opazila razliko, ampak ja, potrpežljiva probaj bit.
  • 0

#1324 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 22 February 2012 - 03:56 PM

Na začetku se mi je zdelo 9 mesecev cela večnost, zdej pa kmalu konec. Na koliko lahko največ poveča?40mg?Upam, da bo res pomagalo :)
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1325 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27972 posts

Posted 01 March 2012 - 11:13 PM

http://www.cudovita....ce&fromsearch=1

Tole je slo iz prodaje, nov proizvod (prilepim sestavine ob priliki) pa je neprimeren za dnevno uporabo, ker je bele barve. Iscem nadomestek stare verzije, vsak namig dobrodosel (ne potrebujem korektorja, samo nekaj, kar posusi mozolj).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1326 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86394 posts

Posted 02 March 2012 - 12:01 AM

Murad Acne Blemish Spot Treatment

Ni poceni, je pa učinkovit in za 100 let ga imaš. Se ti pa splača kupit set - link spodaj na strani.
Pa včasih imajo akcijo majhne pakunge, pride par funtov takrat.

Drugega pa ne poznam.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1327 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 02 March 2012 - 08:41 AM

se podpišem pod Jino ... ga imam in je super. Sicer imam ene precej trdovratne in jim ni kos, z malimi pa opravi brez problema (če ga le pravi čas opazim)
res priporočam. Jaz sem kupila majhno embalažo, uporabljam par mesecev in izgleda, kot da je nerabljena.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1328 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27972 posts

Posted 02 March 2012 - 10:57 AM

Jina, kateri set si imela v mislih, cenejsega ali drazjega?
Kami, sedaj, ko si omenila, sem se spomnila, da si pred casom pohvalila enega tovrstnih Muradovih proizvodov.

Hvala obema!
  • 0

#1329 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17419 posts

Posted 02 March 2012 - 11:06 AM

Planet, če želiš, ti jaz enega pošljem. Nimam nekih kapitalnih mozoljev pa pred časom sem 4 kupila.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1330 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86394 posts

Posted 02 March 2012 - 08:09 PM

Jina, kateri set si imela v mislih, cenejsega ali drazjega?

TEGA sem mislila.

Podgana to the rescue. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1331 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27972 posts

Posted 03 March 2012 - 12:11 AM

Jina, hvala se enkrat!
Podgana, prodano! :woot: ZS!
  • 0

#1332 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27972 posts

Posted 05 March 2012 - 11:41 PM

Podgana, prodano! :woot:

Podarjeno even! :kiss:
  • 0

#1333 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 05 March 2012 - 11:58 PM

Jaz si zdaj na tiste občasne mozolje namažem Avene Cleanance K. Si ga ne mažem po celem obrazu, ker mi tudi ta naredi suho povrhnjico. Ta Murad Spot treatment se sliši res obetaven. Škoda, da nisem tudi jaz nabavila ene tube, takrat, ko je bil znižan na 1 € ali koliko že. Se pa res bolj slača nabavit ta komplet 4 izdelkov, ker je cenejši, kot samo tavelika tuba tega za mozolje. Ampak jaz celega kompleta vseeno ne bi nabavljala, ker že imam svoje stalne izdelke in pomoje bi mi tudi tisti Exfoliating acne treatment gel sušil kožo in ga niti ne bi uporabljala. Mogoče bo spet kdaj tako noro znižanje in ga bom takrat nabavila.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1334 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86394 posts

Posted 06 March 2012 - 12:34 AM

Jaz bi to nabavila kvečjemu zaradi Skin Perfecting Lotion-a, ki je bil moja stalnica par let.
Exfoliating Acne Treatment Gel uporabljam samo za na posamezen mozolj, 30 ml se mi bo verjetno pokvarilo, preden porabim.
  • 0

― V. Van Gogh

#1335 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 06 March 2012 - 12:52 AM

Mogoče se najde še ena, ki bi imela samo gel za umivanje in ena, ki bi imela Exfoliating acne treatment gel in si potem razdelimo. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1336 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 March 2012 - 07:49 AM

Gel za čiščenje od Murada je ful dober. Jaz sem imela ponavadi zvečer za čiščenje Muradovega, zjutraj Nuxe, Muradov 2x na dan mi je preveč sušil kožo. Mi je pa npr. dober nadomestek tudi neutrogena, ampak res samo zvečer!
Skin Perfecting lotion pa tudi jaz vsak dan pod puder uporabljam, edino poleti imam unega Mattifier ali pa Loccitane fluid z rižem.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1337 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86394 posts

Posted 06 March 2012 - 02:52 PM

Meni je pa čistilni gel ful izsušil kožo. Nasploh so ti izdelki, ki so namenjeni prav problematični koži, zame preveč. Rabim samo neagresiven gel za umivanje, dobro vlažilno kremo in nekaj za na posamezen mozolj.

Pa zdi se mi, da mi je Cerin precej izboljšal kožo.
  • 0

― V. Van Gogh

#1338 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 12 March 2012 - 10:14 AM

Princeska, ali imaš slučajno od Murada peno granatno jabolko, ki naj bi kao vlažil? mene je promotorka prepričala, nuxa pač ni več (:-( imam normalno-mešano kožo in imam občutek, da mi ta pena malo izsušuje...
  • 0

#1339 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 March 2012 - 11:31 PM

Sam tale GJ je dokaj nežna, sigurno pa ni kul za nemastno kožo! Ker je res bolj kot ne za problematično, morda ti bo odgovarjala poleti, meni pozimi nikoli ni. Ti bi rabila od Murada, če že od Murada, zeleno čistilno kremo, ta je k putrček, ful dobra... ta promotorka je mal tko svetovala...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1340 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27972 posts

Posted 13 March 2012 - 03:27 PM

Nasploh so ti izdelki, ki so namenjeni prav problematični koži, zame preveč. Rabim samo neagresiven gel za umivanje, dobro vlažilno kremo in nekaj za na posamezen mozolj.

Pa zdi se mi, da mi je Cerin precej izboljšal kožo.

Aha, same here.

Oo, a res? :woot:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users