Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1321 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 June 2008 - 10:34 AM

Mogoče Superstar(Tigi) in Revlon Volume šampon hm kaj drugega konkretnega s keratinom se pa ne spomnem biggrin.gif
  • 0

#1322 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 26 June 2008 - 10:45 AM

Oh ja. Rada bi bila bogata biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1323 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 26 June 2008 - 11:11 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 26. 6. 2008 - 11:24) View Post

Se kakšen šampon in balzam lahko primerja z Joico iz K-pak linije? Pa da manj stane. Rekontruktor je v vsakem primeru Joico potreben... Ker sumim, da bom prilezla do minusa ... laugh.gif

Po učinku se lahko primerja z njim mogoče kak ful silikonski - vendar dogoročno, negovalno al pa po sestavinah nikakor.

Sem že desetkrat napisala: Joico K-PAK je super za izsušene lase, lase neverjetno zmehča in nahrani po celo dolžini - tudi na konicah (pa se že od pubertete dalje ubadam s suhimi lasmi) in zgladi, in to brez vsebnosti kančka silikona. Sem pa uporabljala že Lavera vrtnico in Tigi O&H ki sta isto vredu za suhe lase, vendar Joicovemu ne sežeta do gležnjev po učinku.

Saj je drag, mladoletna, vendar ga imaš za dooolgo časa, ker je zelo koncentriran in se ga izjemno malo porabi, manj kot kateregakoli drugega šampona - to pa malo odtehta višjo ceno. Verjemi mi. Tole pa je edini šampon, po katerem sem imela že po šamponiranju tako fajn lase, da skoraj ne bi potrebovala balzama.
  • 0

#1324 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 26 June 2008 - 11:33 AM

Sem mislila sej veš - brez silikonov in enako dober smile.gif

Uradno sem začela s čakanjem na priliv denarcev laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1325 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 June 2008 - 02:07 PM

Čuj novembrski dežek, sem kupila brezbarvno kano. tongue.gif To od Logone v prahu, svetlo zelena pakunga. Jutri jo bom sprobala, komaj čakam.

Ti si jo že sprobala?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1326 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 June 2008 - 02:16 PM

Ne še brala sem dost o njej.Js grem po rjavo.Maš Logonino ane?
Si vidla kak lep rjav tope odtenek?(namreč me je primlo in sm si vrgla obarvano kremo za lase, bakreno, na lase).Pa so šli prameni v k****biggrin.gif.

Poročaj potem.biggrin.gif
  • 0

#1327 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 26 June 2008 - 02:23 PM

Jaz si bom tudi v kratkem nabavla eno od teh Logoninih kan. Verjetno Chestnut brown. smile.gif Ta nej bi bil topel rjav odtenek, drugi so bolj na rdeče. smile.gif

Dobro pri tej je tudi neki rdeče, vendar kot piše tam, nej bi dala samo pridih rdeče. smile.gif
  • 0

#1328 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 June 2008 - 02:26 PM

Ja js sm gledala to al pa natural brown.Se še odločam.Kako je pa svetlejša?Če daš limono zraven al kako?
  • 0

#1329 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 28 June 2008 - 02:30 PM

Zdej si barvam lase (na blond, samo narastek). A je normalno da blond barve pečejo? Al to pomen da je preveč agresivna? Pa kaj je bolš, da potem uporabm balzam, kii je priložen al od Joicota balazm? smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1330 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2008 - 02:46 PM

Uporabi od Joico balzam, je veliko boljši. Pa pusti ga na laseh malo dlje. Blond barve pečejo ko svina, ja. Jaz imam ful občutljivo lasišče in sem se včasih (ko sem še bila fake bjonda) prav jokala med barvanjem, ker me je grozno žgalo. Tu nimaš kej nardit, blond barve večinome vse pečejo - jaz nisem našla take, ki ne bi, pa sem sprobala praktično vse.

Ne, lažem. Mislim, da me Wella Safira ni pekla ... če se prav spomnim, od tega so zdej že 3 leta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1331 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 28 June 2008 - 03:02 PM

Aha no ok, sam tok da vem da potem ni samo ta barva tok agresivna smile.gif A pa se lahko pozna črta, prehod med staro in novo barvo (barvala sem se 1 mesec nazaj, z isto barvo, ki pa se je že dost sprala in postala bolj rumenkasta)? Ker zdej k mam moke lase pa balzam gor se prou vid razlika med pobarvanim narastkom pa rumenim prejšnjim delom ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1332 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 June 2008 - 03:02 PM

pa naravne barve ne pečejo.

Dilema, povej kak se je obnesla kana biggrin.gif
  • 0

#1333 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2008 - 03:03 PM

Še nisem dala gor, v ponedeljek bom pa res in potem tudi poročam. wink.gif

Nincha, ja je možno, samo potem ko bodo lasje suhi, bo manj vidno. Jaz sem tudi tko mela, če mi ni barva na narastku enako prijela oz. je pobarvala lase malo drugače, kot pa so po dolžini. Pomaga, če zadnjih 5 minut barvo razčešeš tudi po dolžini, da je potem prehod zabrisan.
  • 0

#1334 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 28 June 2008 - 03:03 PM

Obstaja blond kana? huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1335 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2008 - 03:10 PM

Ja, ampak kana NE posvetljuje, niti za en sam odtenek. Blond lasem samo doda lesk in tak bolj zlatkast, naraven odblesk.
  • 0

#1336 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 June 2008 - 03:29 PM

Ja posvetljuje res da ne..da pa lep odtenek.Saj če maš svetle lase potem itak ne rabiš posvetljevat
  • 0

#1337 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 June 2008 - 03:32 PM

Ja, če pa jo rabi za narastek. Jaz sklepam, da ima narastek temnejši in zatorej potrebuje tam posvetlitev. hmm.gif

• 0

#1338 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 28 June 2008 - 03:52 PM

Ja narastek mam temno blond, ampak joj nevem kdo mi je že ful dolg časa nazaj rekel da si po tej blond kani ful rumen biggrin.gif tega pa v vsakem primeru nočem. No jst sm si zdej posušila lase in se meje ne pozna. Barvanje torej uspešno biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1339 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 30 June 2008 - 10:27 PM

A mi lahk katera pove kako si nardim eno frizuro - tisto ko majo spete sprednje lase nazaj, ne običajno ampak ful bolj visoko...al pa če sam poveste kako se temu reče, da poguglam oops.gif tnx thumbup.gif
  • 0
Why so serious?

#1340 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 01 July 2008 - 02:05 PM

pomoje morš spodej natopirat
  • 0