Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1321 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 December 2010 - 06:14 PM

Včeraj sem bila na koncertu White Lies. Fuuuuuul je bil dober koncerct, pela in skakala sem tako, da sem na koncu izgubila glas + ful sem bila izčrpana. Pevec je konc hud in ko se je nasmejal, je bilo tako lepo biggrin.gif Prav sramežljiv smeh ima biggrin.gif
Vokal ima pa noro dober! Prav ah.... wub.gif

Nov singel odpet včeraj: Bigger than us

Aaaahhh... wub.gif
  • 0

#1322 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 02 December 2010 - 03:00 PM

QUOTE(Neytiri @ 30. 11. 2010 - 17:59) View Post

V petek je yann tiersen ob 9ih v kino šiški. A se keri sanja, kdaj se to začne not spuščat? Bom prvič tam..

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 02 December 2010 - 09:18 PM

Jaz sem ponavadi ene 15 min pred uro tam, pa vedno pridem na komot noter in si izberem plac, ki mi ustreza. Folk itak v veliki meri hodi noter šele po predskupini. Kdaj se pa prav začne not spuščat, pa ne vem. Kake pol ure prej, pomoje.
  • 0

#1324 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 December 2010 - 09:37 PM

Js sem tako jezna, da nisem nabavila karte, aaaaa. In tudi WL sem izpustila. Fakof down.gif
  • 0

#1325 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 02 December 2010 - 11:59 PM

hvala, PP wink.gif

Ja, sem ravno vidla, da je razprodan biggrin.gif
  • 0

#1326 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 03 December 2010 - 01:29 AM

Kaj bi jaz brez foruma, kolega bi se jutri za bzvz vozil v Lj in na koncu ostal brez karte. Pravim jaz vedno - if u want something very badly kupi karto takoj, ce je dva meseca prej, pa dva meseca prej. : )

N., jaz sem vedno vsaj eno uro pred zacetkom pred vhodom, ampak v Sloveniji potem se vsaj pol ure visim na ulici, preden odprejo vrata. Tako da se kar strinjam z nasvetom, ki ti ga je dala PP. Ampak jaz bom pomoje vseeno ze ob 20h tam. happy.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1327 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 December 2010 - 09:33 AM

A je razprodano? No, ponavadi je tako, da je to razprodano v preprodaji, potem se pa da na dan koncerta še nekaj kart nabavit.

In Freya si je prav sama kriva. Razen no, če prej ni imela denarja, to zna biti problem. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1328 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 December 2010 - 04:35 PM

QUOTE(Freya_ @ 2. 12. 2010 - 21:37) View Post

Js sem tako jezna, da nisem nabavila karte, aaaaa. In tudi WL sem izpustila. Fakof down.gif

Ej! Kolega od mojega pride iz Bg samo zaradi koncerta, pa mislim dai ma eno karto še vedno, a bi šla z njim? laugh.gif V bistvu je on nabavil karte za darilo, ker je punca fuuul hotela na koncert, pol pa je nekaj prišlo vmes in ni mogla, pa je on zdaj tu sam.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1329 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 December 2010 - 04:53 PM

Kinky, za WL mi je bilo res malo veliko denarja. ermm.gif Pri Tiersenu pa ni bil finančni problem, ampak tanova plata. Ful mi ne klikne, medtem ko sem s starimi komadi skorajda obsedena. Ker bo menda predstavljal predvsem novo plato, sem rekla da raje ne grem, kot da si uničim vtis o njem. Zdaj sem ugotovila, da verjetno ne bo tako slab koncert, če je razprodan. sad.gif Omg, soooo stupid!

Coco, kaj nisi prej rekla ohmy.gif Zdaj nisem več v LJ sad.gif

• 0

#1330 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 December 2010 - 06:41 PM

Ja kot da sem vedla, da bi tooolko šla! ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 03 December 2010 - 06:44 PM

Ah, ja. Meni še ni žal. Pa mi pomoje bo. Tako, kot za Florence. cry.gif
  • 0

#1332 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 03 December 2010 - 07:51 PM

QUOTE(_Planet_ @ 3. 12. 2010 - 1:29) View Post

N., jaz sem vedno vsaj eno uro pred zacetkom pred vhodom, ampak v Sloveniji potem se vsaj pol ure visim na ulici, preden odprejo vrata. Tako da se kar strinjam z nasvetom, ki ti ga je dala PP. Ampak jaz bom pomoje vseeno ze ob 20h tam. happy.gif

Ce bi prej pogledala na page mi ne bilo treba pisati "filozofskih" razprav. : D

http://www.kinosiska...n_francija/200/

ČASOVNICA:

20:30 - vrata
21:00 - Lonski & Classen
22:10 - Yann Tiersen

;)

QUOTE(Kinky @ 3. 12. 2010 - 9:33) View Post

A je razprodano? No, ponavadi je tako, da je to razprodano v preprodaji, potem se pa da na dan koncerta še nekaj kart nabavit.

True. Drugace pa na zgornjem linku pise razprodano, pa na Eventimu tudi, samo Eventim ni merilo - ce so oni razprodali vse zakupljene vstopnice to se nic ne pomeni. ;)
  • 0

#1333 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 December 2010 - 08:25 PM

Nujno poročaj!
  • 0

#1334 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 04 December 2010 - 11:21 AM

Men je blo drgač na koncertu fajn, ampak, tako kot Freya: Obsedena sem s starimi komadi (fuul jih znam na klavir, filmčke po youtubu mam itak vse v ušesu stare, in mi je recimo ena turneja 2001 fuuul všeč, samo zdej verjetn nikol več nov teh komadov na kšni turneji igral sad.gif ), ta nova plata pa mi ni took. Mislm vem, da mi je sam par komadov takih, ki bi jih šla iskat in jih potem večkrat poslušala. Ker mi je enostavno bolj všeč kot pa to elektronsko. Tisto, kar je sam na violino zaigral, mi je blo ful všeč, če bi takih stvari več, ali da bi še kaj na klavir,bi mi blo noto, sam sej razumem, da ni prišel tega predstavljat... Vglavnem, žal mi ni, da sem šla, mi je pa fuuul škoda, da ni mel na tej turneji kaj druzga na sporedu.
  • 0

#1335 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 04 December 2010 - 03:50 PM

QUOTE(Neytiri @ 4. 12. 2010 - 11:21) View Post

Tisto, kar je sam na violino zaigral, mi je blo ful všeč, če bi takih stvari več, ali da bi še kaj na klavir

yes.gif

Ceprav meni je bilo super vceraj, omg, ko je zagala violina skupaj s kitarami. wub2.gif Sem pa sla na koncert na podlagi parih linkov, ki jih je N. lepila v temo "Kaj trenutno poslusate" (hvala, N. ;)) in po nekaj malega lastnega raziskovanja. Precej brez pricakovanj torej in je zagotovo drugacno dozivetje kot, ce bi cakala na dolocene komade. Vedno bolj ugotavljam, da mi pasejo tovrstni obiski koncertov tako kot mi pase, da ne vem skoraj nic o filmu, ki ga grem gledat (zanr, igralci, produkcija, rezija, to je pa ze skoraj to).

Pritegnil me je tudi vokalni del - sploh, ko so peli vsi skupaj (+ backvokalista - sicer tudi clana predskupine Lonski & Clasen - meni prav tako vsecne). Malo manj mi je bilo pisano na kožo - as usual - izzivljanje na sintesajzerju, ceprav ni bilo pretirano motece. All in all - prijetna mesanica raznih glasbenih zanrov mi je kar nekajkrat najezila kožo ... and nothing else matters. ;)

Edino, kar sem pogresala - harmonika.

Se to: bila prvic v Kinu Šiška odkar ni vec kino - thumbup.gif Prostorno, razgibano prizorisce, vsec mi je, da lahko med koncertom nemoteno prehajas med dvorano in ostalimi prostori (sankom recimo : D).
Je pa zvok v dvorani na trenutke nekoliko počen, ozvocenje ni najbolje urejeno (bila sem poucena, da je dvorana zahteven zalogaj kar se tega tice).
P. se je navduseval nad udobjem oblazinjenega pohistva v preddverju - je bolj staticen poslusalec . ;)
  • 0

#1336 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 04 December 2010 - 08:12 PM

Kino šiška je definitivno best concert place ever.

Ok, zdaj mi ni več tako žal, da nisem šla. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 04 December 2010 - 09:10 PM

Meni je tudi Kino Šiška blazno pri srcu za koncerte. Spomnim se, da mi je bil res zakon zvok na Porcupine Tree. Ko bom velika, bom jaz tudi tam igrala. tongue.gif
  • 0

#1338 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 04 December 2010 - 09:15 PM

QUOTE(PurePoison @ 4. 12. 2010 - 21:10) View Post

Ko bom velika, bom jaz tudi tam igrala. tongue.gif

thumbup.gif
  • 0

#1339 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 04 December 2010 - 10:55 PM

Ja ja, glede dvorane sva bile pa s sošolko istega mnenja, fuul je prijetna, huda! thumbup.gif

Planet: ravno sem sestri govorila ja, da ni bilo harmonike (eni njegovi komadi na harmonki so omg hudi) in ne klavirja.
  • 0

#1340 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 04 December 2010 - 11:01 PM

QUOTE(Neytiri @ 4. 12. 2010 - 22:55) View Post

(eni njegovi komadi na harmonki so omg hudi)

yes.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users