Se enkrat hvala za vse nasvete, bom naredila tako, kot si rekla - s tonikom in za kratek cas. Sem se uspesno soocila s strahom pred izbruhom mozoljev po uporabi cistilne maske, se bom prebila se cez olje.
Krema / serum za obraz
Posted 10 February 2010 - 06:42 PM
Se enkrat hvala za vse nasvete, bom naredila tako, kot si rekla - s tonikom in za kratek cas. Sem se uspesno soocila s strahom pred izbruhom mozoljev po uporabi cistilne maske, se bom prebila se cez olje.
Posted 10 February 2010 - 10:55 PM
Planet, probaj to Nuxe-ovo. Jaz je ne morem prehvalit (imam mastno in problematično kožo, zelo nagnjeno k mašenju por). Res naredi super mehko kožo, navlaži in nahrani (nekaj olja vsebuje) ne svetiš se kot disko krogla in diši. Pri meni je stalnica, tako kot njihov čistilni gel. Stane med 20 in 25€.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 11:11 PM
Posted 10 February 2010 - 11:22 PM

― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 11:25 PM
Hvala, me mika!
Tudi meni njihov cistilni gel zelo ustreza!
Posted 10 February 2010 - 11:30 PM
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2010 - 11:39 PM
Posted 10 February 2010 - 11:54 PM
Tudi zjutraj uporabim aleo vero. Na očiščen obraz si nanesem gel in ga vtrem v kožo. Ko se dobro vpije, si čez nanešem še logonino kremo z nepozebnikom (že dve leti jo uporabljam in zelo ustreza moji mešani koži), potem pa še puder. Rezultat je navlažena in nahranjena koža.
Zadnjič se mi je zgodilo, da sem si zvečer samo umila obraz in sem bila tako zaspana, da se mi ni dalo nič nanašati na kožo. Huda napaka. Zjutraj sem se zbudila čisto luskasta (po čelu, ob nosu, celo na licih).
Posted 10 February 2010 - 11:57 PM
Aloe vera je res fajn, ampak jaz sem alergična nanjo. x( Oz. po telesu je v redu, po obrazu pa postanem živo rdeča in flekasta.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2010 - 01:16 AM
Hm ... na to kremo pa sem čisto pozabila. Sem jo uporabljala preko testerjev in mi je bila zelo všeč.
Mislim, da bom raje to kupila, kot tisti Scheller serum. No, najrajši bi kar oboje, ha ha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 February 2010 - 01:29 AM
^^ Pa ti ni premalo hranilna, sploh pozimi?
Meni ji super tudi to, da je na pumpico (higienično in do konca se porabi), pa traja mi celo večnost, se mi zdi, da se jo ful malo porabi.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2010 - 11:35 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 February 2010 - 01:45 PM
Meni od vseh dosedaj preizkusenih krem najbolj ustreza Garnierjeva Pure (vse ostale kreme so mi bile pretezke - od Cosmerbe naprej), ampak kot sem ze napisala - koza se mi po nekaj urah vseeno zmasti + obcutek imam, da ji kljub uporabi vlazilne kreme manjka vlage. Ali pa morda hranil, kot je omenila Podgana.
Ma kdo bi vedel..pf! : )
Jaz pa letošnjo zimo prisegam na aloe vera gel.
Hvala, Nila, da se me spomnila, si ze omenila ta gel, imam doma, pa sem cisto pozabila preizkusiti.
Posted 11 February 2010 - 07:33 PM
^^ Pa ti ni premalo hranilna, sploh pozimi?
Sploh ne. Uporabljam Clinique DDMG, pa mi je čisto dovolj in je še lažji od te kreme.
Nimam sploh več po obrazu tako suhe kože, kot včasih. Pravzaprav sploh suhe nimam.
Pa od Nuxe tonik z vrtnicami uporabljam, ki je kar hranilen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 February 2010 - 04:40 PM
Jaz jo uporabljam za vse, kožo na rokah, zjturaj in zvečer na obrazu...
Na moj obraz deluje neverjetno, nimam praktično nobenih nepravilnosti, ogrcev, mozoljev...
Seveda je izredno mastna - svetiš se po njej ful, zato jo nanesem, počakam da se vpije in pred spanjem potapkam z robčki. Antioksidantov ma za odvoz.
Poleg tega pa uporabljam še Schellerjevo čistilno mleko, in čistilni gel, tonika ne uporabljam, oz samo takrat ko uporabim masko.
Masko pa sem pa tja kdaj, običajno enrkat na teden in sicer od AOK uno iz alg in morskega peska.
Works for me
Posted 06 March 2010 - 10:42 AM
Posted 08 March 2010 - 04:00 AM
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2010 - 02:33 AM
Posted 16 March 2010 - 07:56 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users