Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1321 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 10 February 2010 - 06:42 PM

Jap. : ( Edina dobra stvar mascenja je, da zelo omili nastajanje gub - se precej pozna, ce primerjam sebe s sovrstnico/sovrstnikom, ki ima suho kozo. Vsaj nekaj. ;)

Se enkrat hvala za vse nasvete, bom naredila tako, kot si rekla - s tonikom in za kratek cas. Sem se uspesno soocila s strahom pred izbruhom mozoljev po uporabi cistilne maske, se bom prebila se cez olje. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1322 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 10 February 2010 - 10:55 PM

Planet, probaj to Nuxe-ovo. Jaz je ne morem prehvalit (imam mastno in problematično kožo, zelo nagnjeno k mašenju por). Res naredi super mehko kožo, navlaži in nahrani (nekaj olja vsebuje) ne svetiš se kot disko krogla in diši. Pri meni je stalnica, tako kot njihov čistilni gel. Stane med 20 in 25€.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1323 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 10 February 2010 - 11:11 PM

Jina, katero Nuxeovo? oops.gif To? ---> http://www2.cudovita...h...265&hl=nuxe
  • 0

#1324 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 10 February 2010 - 11:22 PM

butl.gif Pozabla nalepit sliko:

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#1325 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 10 February 2010 - 11:25 PM

Haha, jaz sem se pa ene pet minut vracala in preverjala besede v tvojem postu, ce si pod katero ze dodala link. laugh.gif

Hvala, me mika! woot.gif

Tudi meni njihov cistilni gel zelo ustreza!
  • 0

#1326 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 10 February 2010 - 11:30 PM

Sori. oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1327 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 10 February 2010 - 11:39 PM

Ni panike. ;)
  • 0

• Guests

Posted 10 February 2010 - 11:54 PM

Jaz pa letošnjo zimo prisegam na aloe vera gel. Če se namažem z njim, nimam nič suhe in nalupljene kože. Sem čisto navdušena, ker prej sem si zvečer packala olja na obraz in so mi sicer nekako nahranila kožo, hkrati so jo pa obtežila in mi zamašila pore. ermm.gif
Tudi zjutraj uporabim aleo vero. Na očiščen obraz si nanesem gel in ga vtrem v kožo. Ko se dobro vpije, si čez nanešem še logonino kremo z nepozebnikom (že dve leti jo uporabljam in zelo ustreza moji mešani koži), potem pa še puder. Rezultat je navlažena in nahranjena koža. smile.gif

Zadnjič se mi je zgodilo, da sem si zvečer samo umila obraz in sem bila tako zaspana, da se mi ni dalo nič nanašati na kožo. Huda napaka. Zjutraj sem se zbudila čisto luskasta (po čelu, ob nosu, celo na licih). cry.gif Naslednji dan sem zvečer nanesla samo aloe vera gel in koža je bila zjutraj spet lepa. Meni zelo ustreza. Nekoč sem brala, da je koža kot papir, ki se naguba, če se posuši, zato je bistveno vlaženje kože.
  • 0

#1329 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 10 February 2010 - 11:57 PM

Aloe vera je res fajn, ampak jaz sem alergična nanjo. x( Oz. po telesu je v redu, po obrazu pa postanem živo rdeča in flekasta. cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1330 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 February 2010 - 01:16 AM

Hm ... na to kremo pa sem čisto pozabila. Sem jo uporabljala preko testerjev in mi je bila zelo všeč.
Mislim, da bom raje to kupila, kot tisti Scheller serum. No, najrajši bi kar oboje, ha ha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1331 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 11 February 2010 - 01:29 AM

^^ Pa ti ni premalo hranilna, sploh pozimi? huh.gif

Meni ji super tudi to, da je na pumpico (higienično in do konca se porabi), pa traja mi celo večnost, se mi zdi, da se jo ful malo porabi.

• 0

― V. Van Gogh

#1332 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23402 posts

Posted 11 February 2010 - 11:35 AM

Jaz razmišljam, da bi probala kako novo kremo, eh saj ne vem. Imam tudi jaz neke take probleme kot Planet in Podgana. Imam mislim da mešano kožo in suho povrhnjico in probleme z ogrci. Trenutno imam drugo tubo Alverde nočne kreme Vital s pasionko. Prej pa sem imela kar nekaj časa Logonino nočno z nepozebnikom. Ne vem, najbrž bom šla nazaj na Logono. Za tole Nuxovo si moram zrihtat kak tester, me zanima. Čeprav bi mi bila mogoče prelahka. Te bolj lahke kreme se mi zdijo prelahke, po kakih malo težjih, kot npr tudi tale Logonina, pa se malo svetim. Pa za Akamutijevo jojobino olje se tudi že 100 let odločam, pa Dr. Hauschka Moisturizing day cream me tudi zanima, čeprav ta ima že na 4. mestu alkohol. Za poleti pa bom mogoče nabavila Melvita Hydrastim vlažilni gel (probala sem testerje in mi je bil kar všeč).
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1333 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 11 February 2010 - 01:45 PM

^^

Meni od vseh dosedaj preizkusenih krem najbolj ustreza Garnierjeva Pure (vse ostale kreme so mi bile pretezke - od Cosmerbe naprej), ampak kot sem ze napisala - koza se mi po nekaj urah vseeno zmasti + obcutek imam, da ji kljub uporabi vlazilne kreme manjka vlage. Ali pa morda hranil, kot je omenila Podgana.
Ma kdo bi vedel..pf! : )

QUOTE(Nila @ 10. 2. 2010 - 23:54) View Post

Jaz pa letošnjo zimo prisegam na aloe vera gel.

Hvala, Nila, da se me spomnila, si ze omenila ta gel, imam doma, pa sem cisto pozabila preizkusiti. oops.gif
  • 0

#1334 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 February 2010 - 07:33 PM

QUOTE(Jinadaze @ 11. 2. 2010 - 1:29) View Post

^^ Pa ti ni premalo hranilna, sploh pozimi? huh.gif

Sploh ne. Uporabljam Clinique DDMG, pa mi je čisto dovolj in je še lažji od te kreme.
Nimam sploh več po obrazu tako suhe kože, kot včasih. Pravzaprav sploh suhe nimam.
Pa od Nuxe tonik z vrtnicami uporabljam, ki je kar hranilen.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1335 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 12 February 2010 - 03:37 PM

QUOTE(_Planet_ @ 11. 2. 2010 - 13:45) View Post

Hvala, Nila, da se me spomnila, si ze omenila ta gel, imam doma, pa sem cisto pozabila preizkusiti. oops.gif

Vsec mi je! woot.gif
  • 0

#1336 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 February 2010 - 04:40 PM

Moja koža že več kot pol leta odlično prenaša in se obnaša ob Akamutijevi damaščanska vrtnica dnevni kremi.
Jaz jo uporabljam za vse, kožo na rokah, zjturaj in zvečer na obrazu...
Na moj obraz deluje neverjetno, nimam praktično nobenih nepravilnosti, ogrcev, mozoljev...
Seveda je izredno mastna - svetiš se po njej ful, zato jo nanesem, počakam da se vpije in pred spanjem potapkam z robčki. Antioksidantov ma za odvoz.
Poleg tega pa uporabljam še Schellerjevo čistilno mleko, in čistilni gel, tonika ne uporabljam, oz samo takrat ko uporabim masko.
Masko pa sem pa tja kdaj, običajno enrkat na teden in sicer od AOK uno iz alg in morskega peska.

Works for me smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1337 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 06 March 2010 - 10:42 AM

Tale Nuxe krema, o kateri je bilo zgoraj govora. Kaj ima kaj zaščitnega faktorja?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1338 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 08 March 2010 - 04:00 AM

http://www2.cudovita...;hl=nuxe fluide

• 0

― V. Van Gogh

#1339 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 16 March 2010 - 02:33 AM

Tiste s suho kozo na obrazu - s katero (dnevno) kremo ste zadovoljne? Bi mati nekaj nabavila. Je bila zelo zadovoljna z Alverde vlazilno masko (uporabljala kot dnevno in nocno kremo), ampak zal te maske trenutno v mojem obicajnem DM ne najdem.
  • 0

#1340 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 March 2010 - 07:56 AM

Moja mami je uporabljala Schellerjevo obnovitveno kremo za obraz, namenjeno suhi koži. Ji je bila všeč, lepo nahrani kožo. Drugače pa še kakšna od Alverde, tista z jojobo, pa še ena je za bolj suho kožo, se mi zdi.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users