Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1321 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 August 2012 - 02:57 AM

:lol:

Posted Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1322 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 17 August 2012 - 01:42 PM

Kdo pozna tole nadaljevanko: North & South 2004
http://www.imdb.com/title/tt0417349/ ?

Drugače je meni osebno bila zelo všeč The Forsyte Saga (2002), če katero zanima. Damian Lewis igra nadvse zoprnega in vzvišanega gospoda in v tej vlogi sem se zaljubila vanj. Pravo nasprotje od Bond of brothers, kjer mi je bil blazno všeč na popolnoma drugačen način.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1323 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 17 August 2012 - 03:15 PM

^^ Ja! Meni ena najboljših od teh romantičnih dram (poleg P&P in Jane Eyre). Sem jo že večkrat omenjala, res priporočam. Sploh pa tebi, ki si ljubiteljica tovrstnih nadaljevank :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1324 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 18 August 2012 - 11:42 AM

nene, samo zadnjih par delov zadnje sezone se je meni zdelo slabših ... ko Jeff oddite. Od tam naprej mi je vse nekam na silo.

Coupling se zadnjo sezono res ful poslabša. Jaz sem res pogrešala Jeffa in fantovske pogovore v baru. Vse se je vrtelo okoli Susan, Sally vsa depresivna pa ful mi ni bilo všeč, da so Jeffa nadomestili z Oliverjem. Saj ne rečem, da ni v redu fant, ampak je bil slaba kopija Jeffa. Škoda. Čeprav mi ni pokvarilo splošnega vtisa o celi seriji, ob ponovnem ogledu bom to sezono pač spustila. Mi je bil pa ful všeč konec, ko Steve zagleda dojenčka (ne tisti del z Jeffino, groza!)
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1325 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2012 - 02:20 AM

Pogledala par delov serije Rizzoli & Isles in sem zadovoljna, upam, da bodo vzdrževali kvaliteto
oz. jo stopnjevali. Sem si pa Rizzolijevo iz knjig točno takšno predstavljala ... bolj tako možato (karakterno),
skos se počuti nekoliko ogroženo in z občutkom konstantnega dokazovanja, tudi vizualno so zadeli mojo
predstavo. Dr. Isles mi je faca, humor mi je všeč. Sicer je Dr. Isles v knjigah opisana kot črnolaska s strogo
frizuro do brade, bele polti, pa ponavadi ima krvavo rdečo šminko na ustnicah.

Še enkrat - ZELO mi je všeč tale nanizanka, ki je hkrati tudi nekako nadaljevanka, saj se vzporedno
karakterji razvijajo in to na zanimiv način. Jane mi je sprva šla malo na jetra, a zdaj se mi je prav
prikupila, dr. Maura je pa itak zakon. Niti niso preveč predvidljivi (ko pogledaš že žnj kriminalnih
serij, počasi začneš dojemati, po kakšni šabloni večinoma funkcionirajo), včasih že, ampak se je zgodilo,
da so me že večkrat presenetili. Sem pogledala tri sezone skorajda na mah in komaj čakam četrto!
Pa Sasha Alexander aka dr. Maura Isles mi je na nek način prav erotična, seksi. Ima 'tisto nekaj'.

Kmalu začnem s Falling Skies, priporočal fant. Pa Body Of Proof. Obe zame - zf in kriminalno / medicinsko obarvana.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1326 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 24 August 2012 - 02:31 PM

Vračilo nadaljevank:

How I Met Your Mother (S08E01) - 24.9.2012

Castle (S05E01) - 24.9.2012

Private Practice (S06E01) - 25.09.2012

Modern Family (S04E01) - 26.09.2012

Grey Anatomy (S09E01) - 27.9.2012

The Big Bang Theory (S06E01) - 27.9.2012

Dexter (S07E01) - 30.9.2012

Revenge (S02E01) - 30.09.2012

The Good Wife (S04E01) - 30.9.2012

Supernatural (S08E01) - 03.10.2012

Gossip Girl (S06E01) - 08.10.2012

The Vampire Diaries (S04E01) - 11.10.2012

• 0

Put A Kilt On It!

#1327 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 August 2012 - 03:33 PM

Misliš povratek?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1328 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 August 2012 - 03:50 PM

^^Ja.
  • 0

#1329 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2012 - 04:44 PM

Falling Skies - za vse ljubitelje apokaliptičnih zf tem. Zaključila sem z drugo sezono, tretja se začne marca 2013.
Kot sem pričakovala, je bilo čisto preveč drkanja med ljudmi, 80% je teklo o tem, 20% pa bilo dejansko zanimivega.
Tema, na podlagi katere bi res lahko naredili ultra zanimivo stvar, žal pa so kot pri The Walking Dead pretežno
delali na dolgočasnem in velikokrat komičnem razvijanju likov in konflikti med ljudmi. Nabor glavnih likov je pričakovan -
en vsesplošno dober modrec, njegov herojski sin, požrtvovalna doktorca, wannabe badass baba, kup nadležne
otročadi, en bad guy (ki je velikokrat še najbolj pameten med vsemi), itd. Prisotnih je tudi nekaj nelogičnosti, postavlja se
ogromno vprašanj, na katere ne vem, če bomo dobili odgovore. Tisto, kar je zanimivo in kar kliče po odgovorih, se odvija
zeeelo počasi.
A če ne drugega, je pa ta serija lep prikaz, kako je človeštvo glupo brez meja.
  • 0

#1330 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 31 August 2012 - 07:06 PM

Pogledala sem 2 dela nadaljevanke Carnivale, in je zaenkrat zelo obetavna. Tudi ocena na imdb-ju je precej visoka. Z velikim zanimanjem nadaljujem. ;)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1331 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 04 September 2012 - 07:57 AM

New Girl spremlja katera?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1332 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 September 2012 - 07:58 AM

Pogledala sem 2 dela nadaljevanke Carnivale, in je zaenkrat zelo obetavna. Tudi ocena na imdb-ju je precej visoka. Z velikim zanimanjem nadaljujem. ;)

Pogledala skoraj do konca prve sezone. Meni je zakon, res super atmosfera, za vse ljubitelje malo drugačnih zadevščin, malo nadnaravnega, skrivnostnosti ....

če vam je bil všeč Twin Peaks, recimo. :)
  • 0

#1333 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 04 September 2012 - 08:09 AM

tasika, ja, jaz sem pogledala 1. sezono, zdaj čakam drugo. Gledaš?
  • 0

#1334 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 04 September 2012 - 08:22 AM

Ja, New Girl je taka....no brainer zadeva. Lušna za pogledat, če maš 20min časa preveč :D
  • 0

#1335 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 04 September 2012 - 08:41 AM

jaz sem bila pa prav živčna pri New girl. Imajo mi tako pretirane in nerealne situacije in reakcije, da nisem mogla gledat.
  • 0

Put A Kilt On It!

#1336 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 04 September 2012 - 08:57 AM

Haha, meni so prav carski. :D Kot Ančka pravi, bolj no-brainer zadeva, meni je super pasala med faksom, ko sem npr. prišla iz predavanj ali med učenjem, da sem se malo odklopila. Jaz imam v splošnem ful raje lahkotne nanizanke in filme med študijskim letom.
  • 0

#1337 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 04 September 2012 - 10:36 AM

Parkrat me je kolegica ''prisilila'' da sem gledala z njo, zdaj pa sem videla, da jo bodo na fox life začeli predvajat. Kolker sem do zdaj videla mi je relativno všeč, pač ko imam vsega preveč in moram malo odklopit možgane. :)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1338 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 04 September 2012 - 11:36 AM

Jaz sem tudi pogledala 1. sezono, luštna zadeva, no-brainer, kot je že bilo rečeno. Liki so mi simpatični. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1339 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 September 2012 - 11:52 AM

Pogledala skoraj do konca prve sezone. Meni je zakon, res super atmosfera, za vse ljubitelje malo drugačnih zadevščin, malo nadnaravnega, skrivnostnosti ....

če vam je bil všeč Twin Peaks, recimo. :)

Kinky, js sem Carnivale gledala pred leti, se splača pogledat do konca serije ;) Men je bila nadaljevanka uiber všeč.
  • 0

#1340 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 September 2012 - 12:05 PM

itak da bom. :) Nameravam. ;)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users