Misery (1990)
Meni ime Stephen King ni ravno, kot večini, dobra referenca, zato sem bila glede filma rahlo skeptična.
A ker ga je predlagala Kinky

, sem ga seveda vseeno zloadala in z zanimanjem začela gledat.
Film je tako mene, kot fanta, zelo pozitivno presenetil, res nisem pričakovala takšne zanimivosti in predvsem
dobre igre protagonistov, kot tudi dobre zgodbe.
Kathy Bates je bila odlično izbrana za to vlogo, kot ustvarjena za vlogo bizarne in bolane samotarke (katera je čisto godna, da te preganja še ponoči, hehe).
Ker ljubim tovrstne grozljivke, kjer je posredi bolan um in misterioznost, sem z navdušenjem gledala od začetka do konca.
9/10
The X Files: I Want to Believe (2008)
Film je požel več kritik, kot pohval (predvsem zato, ker ni notri zelenih možicljev) in na podlagi tega
sem sumila, da bo mi film všeč. In res mi je bil. Zame je bila odsotnost vesoljcev pozitivna točna filma.
Ne bom se spuščala v samo zgodbo, vendar mi je osrednja zgodba bila všeč, predvsem zato, ker se mi
zdi čisto verjetna tudi za v real... Film, ki ti da misliti, kaj vse se zares dogaja pod taktirko raznih
wild znanstvenikov, pa tega ne vemo. Tudi igra protagonistvo mi je bila solidna, edino malo za lase
privlečena se mi je zdela neka nepotrebna, prozorna "romanca" med njima. Film, ki me ni razočaral.
Lahko bi bil boljši... ampak lahko bi bil pa tudi preceeej slabši. Čestitam za odsotnost vesoljcev!
8/10
The Thing (1982)
Carpenterja ne maram, ker je čisto premalo izviren v kazanju svojih idej, kar se za moje pojme
pri temu filmu imenitno odraža. Sama ideja sicer jako zanimiva, ampak prikazana je pa za moje
pojme pod nivojem, neizvirno, na momente že celo smešno. Film, ki je ali dolgočasen ali pa že smešen.
Razočaranje.
4/10
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>