Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 17 November 2012 - 08:03 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 November 2012 - 08:09 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 November 2012 - 08:47 PM
puhaste. Zelo dobro bi šle menda tudi s paradižnikovo omako na stil čuftov, mmm.
Sem nekako zdaj izluščila, kaj mi je najboljše iz Veggie linije - te kugle, lazanja, zelenjavni sejtan polpeti,
ovseno mleko, tortelini s polento, gyros. Ostalo, kar sem probala, pa mi ni všeč, nekatere reči pa so mi že
odbijajoče v štartu, sploh ne bom probala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 November 2012 - 08:59 PM

A zelenjavne pirine polpete si že probala? Meni so najboljši.
― V. Van Gogh
Posted 18 November 2012 - 09:34 PM
Ne, nisem še. Bom probala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 November 2012 - 09:54 PM
― V. Van Gogh
Posted 18 November 2012 - 10:00 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 November 2012 - 11:57 PM

After all this time?
Always.
Posted 23 November 2012 - 08:11 AM

A ta vege linija iz Špara bo sedaj del redne linije? Mislim, ali bo vedno prisotna?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 November 2012 - 12:12 PM
Po mojem da ja
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Po mojem da ja, če se bo vredi prijela.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 November 2012 - 08:50 PM

Drugače pa imajo okus kot običajni krompirjevi njoki, bom še kdaj kupila. Naredila sem jih z zelenjavno omako.
Posted 03 December 2012 - 11:46 AM
Ne znam pa objavit.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 December 2012 - 01:29 PM
Prej sem jedla vege burgerje, Valsoia, in so res božanski. Sicer prideta 2 več kot 4 evre, ampak je vredno. Dala sem ju v sezamovi bombeti, dodala kumarico, paradižnik, čebulo, sir, solato, gorčico in kečap.
Pa še nekaj ... prej sem v Lidlu želela vzeti ZELENJAVNO juho, in sicer paradižnikovo, in sem prebrala deklaracijo, in vidim med sestavinami ekstrakt govejega mesa.
To juho sem prej sicer že jedla,
kar mrak mi je padel na oči, no. Faaaak, a ne more zelenjavna juha biti zelenjavna? Od sedaj naprej samo še v DM kupujem paradižnikovo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 December 2012 - 02:57 PM
Prej sem jedla vege burgerje, Valsoia, in so res božanski.
Kje si dobila? Mi jih že tedne ne najdemo nikjer.
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2012 - 03:03 PM
Jaz jih stalno videvam v Mercatorju, v onem hladilniku kjer so sojini jogurti, sojine klobasice,...
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 December 2012 - 06:21 PM
Leclerc.
Posted 18 December 2012 - 07:01 PM
Hvala!
― V. Van Gogh
Posted 23 December 2012 - 09:17 AM
Najprej sem skuhala polento, jo dala v posodo, ter pustila nekaj časa, da se popolnoma ohladi in strdi.
V drugi posodi sem najprej popražila čebulo (če boljše je, če imate por), česen, dodala gobe, da so spustile vodo. Dodala sem 2 dcl in pol zelenjavne juhe,
in pustila, da se malo pokuha. Aja, še pred juho sem pa dala na majhne koščke zrezan dimljen tofu. Na koncu sem dodala 2 žlički koruznega škroba zmešanega z 2
velikima žlicama hladne vode, ter 2 žlici sladke smetane. Začimbe: poper, sol in KOPER.
ZELO dobro, ocena pride 5, čeprav je čudna slika, in zgleda, kot da je nekdo kozlal po polenti. AHAHA
Posted 11 January 2013 - 07:59 PM
To sem danes prvič videla, jutri probam:
― V. Van Gogh
Posted 13 January 2013 - 11:29 PM
^ In? Da še to hitro kupim jutri, če je dobro.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users