Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#1321 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 30 August 2007 - 05:42 PM

Ja moja Cotonka je Bana.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1322 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 31 August 2007 - 01:11 AM

QUOTE(Hevea @ 30. 8. 2007 - 0:14) View Post

Parvinder, kako je blo na sterilizaciji??

Ja sterilizacija je bila ok, ampak kuža se mi pa toook smili, ker mora imeti tisto... belo stvar okoli vratu, da ne liže.mpak bo že malo potrpela, važno, da ne bomo imeli malih Taric biggrin.gif

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1323 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 31 August 2007 - 08:30 AM

IPB Image

IPB Image

IPB Image

in midva skupaj, žal se ne vidi, da imam napis Pozor! Hud lastnik!

IPB Image
  • 0
IPB Image

#1324 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 August 2007 - 05:34 PM

Danes sem ugotovila, da ima naša Šiva zlomljen rep. Je že tud zaceljen, tko da mi ni jasno kako, kdaj, zakaj se je to zgodilo... hmm.gif Takole mi je pozirala:

IPB Image

IPB Image
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1325 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2007 - 06:24 PM

Jao, so meni mački všeč. wub.gif
Tale tvoj, nihrida, mi je sploh neki poseben oz. posebna (ker je punčka, hehe) - taka puhasta, rahlo sitna. =) Meni se zdi, da maš ti same takšne še posebej očarljive mačkonarje doma.

Sem pa gledala dans na Animal Planet-u spet one Cops-e. En je vrgel mačko skozi okno iz tretjega nadstropja. Je bila vsa polomljena in so jo mogli uspavati. Jaz bi takšne s kolom pretepla do krvošprica in bi ob tem orgazmično uživala.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1326 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 August 2007 - 06:50 PM

Ja, verjemi, da so res vsi nekaj posebnega. Vsaj ima svoj značaj in svoj način. Res neverjetno...tko jih mam rada! wub.gif Tale Šiva je res en poseben tič od mačke...ima najbolj nagravžen način mijavkanja (pač njen) - tko nekje med mijavkanjem in meketanjem koze. biggrin.gif Drugače pa bi znala skor vse naše mačke prepoznat po mijavkanju.

Kaj naj rečem o Šivi...kot si jo opisala. Puhasta je neverjetno, sitna tud, hudo svojeglava... Diva.

O mučiteljih živali pa ne bi...da ne bo kdo napadel moje krvoločnosti. Vsak, ki me pozna, ve kaj si mislim o njih. Vejo tudi kaj bi jim naredila. Srce se mi lomi ob tem...
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1327 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 31 August 2007 - 07:12 PM

Naš terorist je pa nehal... sad.gif Sicer imamo še eno nimfo in kanarčka, ampak Piko je bil z nami dolga leta. Zadnjič je začel spuščat neke čudne zvoke. V vseh teh letih nisem slišala, da bi tako čudno vreščal. Sem ga šla pogledat, pa ga je neki čudno zapotegovalo. Naslednji dan je bil mrtev. Drugače je pa tud on rad paral živce s svojim dretjem...sploh ob vikendih zjutraj.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1328 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 31 August 2007 - 08:05 PM

Anja un tvoj kuža je pa moj sanjski kuža št. 2, na prvem mest je še vedno tamal šnavcar:) tretje pa kak hrt:)
  • 0

#1329 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 01 September 2007 - 08:15 AM

QUOTE(luciferka @ 31. 8. 2007 - 21:05) View Post

Anja un tvoj kuža je pa moj sanjski kuža št. 2, na prvem mest je še vedno tamal šnavcar:) tretje pa kak hrt:)

Ni moj. Pa si zamudila, ker je lani oddajal samičko stric.
  • 0
IPB Image

#1330 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 01 September 2007 - 09:25 AM

Najnovejše slikice:

Basanje z mlekom
[attachmentid=2523]
Po kopanju
[attachmentid=2524]
[attachmentid=2525]
[attachmentid=2526]

[attachmentid=2527]
[attachmentid=2528]

Attached Files

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1331 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 September 2007 - 11:19 AM

Hjoj kako sta luškana blush1.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1332 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 September 2007 - 01:42 PM

Podpis! smile.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1333 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 September 2007 - 05:51 PM

Joooj, kakšna mala dva srčka. wub.gif

In seveda nihrida - moram tudi pohvaliti model in tudi sliki! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1334 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 01 September 2007 - 08:56 PM

Frčica ful sta dobra!!!! Pa zanima me, kako, da si se lih za te živali (dihurje ane?) odločila? Nisem še slišala, da bi jih kdo imel doma.
Aja, zanima me, če res smrdijo? biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1335 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 01 September 2007 - 10:48 PM

Zanje sva se odločila povsem spontano. No, fant je imel neko idejo v glavi ko je gledal tisti film s Schwarzenegerjem Policaj v vrtcu in je bil notri dihur. Ampak je mislil, da je kuna biggrin.gif Potem sva jih pa zagledala V zooticu in.... ljubezen na prvi pogled. Kajpak le z najine strani. Mala hudiča na začetku nista bila navdušena nad nama, torej grizla sta za pop******.
In ne smrdita. Imata seveda svoj vonj, kot ga ima pes. Meni osebno diši, večina ljudi pa ni tako navdušena biggrin.gif
Drgač nas pa je kar nekaj lastnikov, na strani zverinice.com jih je kar nekaj pofotkanih, tudi moja dva.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1336 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 02 September 2007 - 09:05 AM

Zelo so mi všeč. Kako dolgo pa živijo?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1337 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 02 September 2007 - 09:41 AM

pa a imaš dosti dela z nima, zdi se mi kot da ju je povsod polno biggrin.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1338 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 02 September 2007 - 11:16 AM

živijo 6-8 let, lahko tudi več. Ja, dela je kar precej z njima. Sicer spijo okoli 18 ur na dan, ampak ko so zbujeni pa jim moraš priskrbeti zabavo(tuneli, igrače) ali jih zabavati sam, recimo da jih pelješ ven, se igraš z njimi.
Stanovanje pa mora biti dihur proof, drugače ti odnesejo, uničijo stvari recimo rože, ker kopljejo tunel v zemljo. Mami moja je zadovoljna, ker odkar jih imam je moja soba vedno pospravljena.
  • 0

#1339 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 02 September 2007 - 11:21 AM

18 ur, OMG laugh.gif laugh.gif .
  • 0

#1340 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 02 September 2007 - 11:33 AM

Ja sem jim občasno zavistna, priznam oops.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users