Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 30 August 2007 - 05:42 PM
Posted 31 August 2007 - 01:11 AM
Parvinder, kako je blo na sterilizaciji??
Ja sterilizacija je bila ok, ampak kuža se mi pa toook smili, ker mora imeti tisto... belo stvar okoli vratu, da ne liže.mpak bo že malo potrpela, važno, da ne bomo imeli malih Taric

Posted 31 August 2007 - 08:30 AM

in midva skupaj, žal se ne vidi, da imam napis Pozor! Hud lastnik!

Posted 31 August 2007 - 05:34 PM
Danes sem ugotovila, da ima naša Šiva zlomljen rep. Je že tud zaceljen, tko da mi ni jasno kako, kdaj, zakaj se je to zgodilo...

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 31 August 2007 - 06:24 PM
Jao, so meni mački všeč.

Tale tvoj, nihrida, mi je sploh neki poseben oz. posebna (ker je punčka, hehe) - taka puhasta, rahlo sitna. =) Meni se zdi, da maš ti same takšne še posebej očarljive mačkonarje doma.
Sem pa gledala dans na Animal Planet-u spet one Cops-e. En je vrgel mačko skozi okno iz tretjega nadstropja. Je bila vsa polomljena in so jo mogli uspavati. Jaz bi takšne s kolom pretepla do krvošprica in bi ob tem orgazmično uživala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 August 2007 - 06:50 PM
Ja, verjemi, da so res vsi nekaj posebnega. Vsaj ima svoj značaj in svoj način. Res neverjetno...tko jih mam rada!

Kaj naj rečem o Šivi...kot si jo opisala. Puhasta je neverjetno, sitna tud, hudo svojeglava... Diva.
O mučiteljih živali pa ne bi...da ne bo kdo napadel moje krvoločnosti. Vsak, ki me pozna, ve kaj si mislim o njih. Vejo tudi kaj bi jim naredila. Srce se mi lomi ob tem...
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 31 August 2007 - 07:12 PM
Naš terorist je pa nehal...

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 31 August 2007 - 08:05 PM
Posted 01 September 2007 - 09:25 AM
Basanje z mlekom
[attachmentid=2523]
Po kopanju
[attachmentid=2524]
[attachmentid=2525]
[attachmentid=2526]
[attachmentid=2527]
[attachmentid=2528]
Attached Files
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 September 2007 - 11:19 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 September 2007 - 01:42 PM
Podpis!

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 01 September 2007 - 05:51 PM

In seveda nihrida - moram tudi pohvaliti model in tudi sliki!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 September 2007 - 08:56 PM
Aja, zanima me, če res smrdijo?

Posted 01 September 2007 - 10:48 PM

In ne smrdita. Imata seveda svoj vonj, kot ga ima pes. Meni osebno diši, večina ljudi pa ni tako navdušena

Drgač nas pa je kar nekaj lastnikov, na strani zverinice.com jih je kar nekaj pofotkanih, tudi moja dva.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 September 2007 - 09:05 AM
Posted 02 September 2007 - 09:41 AM

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 02 September 2007 - 11:16 AM
Stanovanje pa mora biti dihur proof, drugače ti odnesejo, uničijo stvari recimo rože, ker kopljejo tunel v zemljo. Mami moja je zadovoljna, ker odkar jih imam je moja soba vedno pospravljena.
Posted 02 September 2007 - 11:21 AM

Posted 02 September 2007 - 11:33 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users