Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#1321 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 June 2011 - 10:40 AM

Podpis. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1322 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 15 June 2011 - 10:50 AM

Jaz sem spala s pokritimi usesi, ko sem bila majhna in to zato, ker sem se bala, da bo prisla carovnica in me vlekla za usesa nekam laugh.gif laugh.gif

Moja navada je, da vedno VEDNO, ko sem v blizini trgovine s hrano, moram it not in nekaj kupit. Za cunje se se malo brzdam, ampak hrana me pa vedno premami. Vedno si recem: sej to ni metanje denarja stran, hrano dejansko rabimo! Pa si ne kupujem sladkarij, ampak recimo ene ful dobre mueslije, ki jih imajo tukaj (pogresala jih bom oops.gif ) ali pa suhe slive in en zakon jogurt itd.

Skoraj enako je s knjiznicami, prav obsedena sem z njimi in vedno prinesem domov en kup knjig, ceprav jih imam doma ze ravno toliko. In vem, da ne bom mogla vseh prebrat do casa, ampak resno ne morem iz knjiznice praznih rok.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1323 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 15 June 2011 - 10:54 AM

Jaz pa ravno obratno. Vedno si moram nekaj kupit če grem mimo trgovine z oblekami biggrin.gif Ampak mi more res bit všeč ta stvar. Če ne, grem v drugo trgovino haha biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1324 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 June 2011 - 11:03 PM

Ko si umivam zobe, nisem nikoli pri miru; hodim po stanovanju. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1325 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 June 2011 - 05:27 AM

Jaz isto. Ali pa ko govorim, po telefonu, hodim gor dol in maham z eno roko, kar sem pobrala po bratu in mi gre ful na živce.

Aja, jaz imam še eno nenavadno navado - ko gre kdo mimo blizu mene, vedno zadržim zrak in nekaj sekund ne diham, sploh poleti, ker nekako pričakujem, da bo ta oseba (tudi če je ful urejena) smrdela, pa da mi ne bi smrad butnil v nos. oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1326 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 08:01 AM

Jaz pa moram bit med umivanjem zob nujno pri umivalniku.

Pa jaz tudi zadržim zrak, če sumim, da bo kdo, ki bo prišel mimo, smrdel. laugh.gif
Ali pa, če kdo kašlja, ko gre proti meni, še potem nekaj časa ne diham, da ne bi kakšnega virusa staknila.
Najbolj ogabno mi je pa, če kdo nepričakovano ful globoko izdihne, pa jaz ne slišim in grem mimo in zavoham tisto smrdljivo sapo (ali pa prdec). sick.gif
  • 0

#1327 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 June 2011 - 08:43 AM

Jaz tudi zadržim dih, in tega sploh vedla nisem, dokler nisem začela tečt, in sem skoraj umrla, ko sem nehala dihat vsakič, ko sem koga srečala. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1328 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 21 June 2011 - 11:01 AM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1329 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17288 posts

Posted 21 June 2011 - 11:21 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 6. 2011 - 11:00) View Post

Moj fant tudi smrči. Pa pravi, da ga naj ruknem, ko bo. Samo potem ga lahko skos rukam.
Ker ga dregnem, 5 sekund je tiho, potem pa spet. In postanem tako živčna, da mi gre na jok.

Meni tudi cry.gif V tistem navalu histerije bi mi bilo vseeno, če greva narazen pa da ga nikoli več ne vidim laugh.gif

S pokritimi ušesi tudi spim. Drugače ne morem zaspati. Niti ne maram, da se kdo dotika mojih ušes.

To z zadrževanjem diha mi je tudi znano. Že na daleč ocenim mimoidočega oops.gif

Ful veliko navad si tu delimo. Očitno niso tako nenavadne tongue.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1330 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 June 2011 - 11:30 AM

QUOTE(Podgana @ 21. 6. 2011 - 12:21) View Post

Meni tudi cry.gif V tistem navalu histerije bi mi bilo vseeno, če greva narazen pa da ga nikoli več ne vidim laugh.gif

laugh.gif Mene vsakič prime, da bi ga s pojstle ruknla. Zadnje cajte se ponoč zrine na mojo stran, pol pa pizdi ker mu povšter kradem in ga na rob zbrcam. Bejž, če pa nimam nč placa več laugh.gif

Ne morem zaspati, če nimam ene roke na povštru.
Mali povšter, ki ga stiskam, me ne sme preveč v trebuh tišat, drugače imam občutek kot da je skala na meni.
Zobna pasta more bit v lončku, poleg ščetke in ne na polički ob lončku.

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1331 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 June 2011 - 01:26 PM

Od Haribo medvedkov vedno pojem samo rdeče pa zelene. laugh.gif
  • 0

#1332 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2011 - 09:54 PM

QUOTE(Podgana @ 21. 6. 2011 - 12:21) View Post
V tistem navalu histerije bi mi bilo vseeno, če greva narazen pa da ga nikoli več ne vidim laugh.gif

Komaj zdaj vidim. laugh.gif JA! cry.gif laugh.gif

Plain Jane, jaz pa se ravno rdečih izogibam! laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1333 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 July 2011 - 07:24 AM

Kadar moram zgodaj vstat in se bojim, da bi zaspala, mam zoprno navado, da sredi noči ob najbolj nemogočih urah planem pokonci in tečem v kuhinjo in si začnem pripravljati zajtrk in se nasploh rihtat za it. Danes se mi je spet zgodilo, da me je ob dveh zjutraj katapultiralo iz postelje in šele po ene 5 minutah se mi je posvetilo, da je zunaj trda tema. In potem sem mogla prečekirat vse ure v bajti in jih primerjat z datumi da sem ugotovila, da NISEM zajebala in NISEM zaspala in grem lahko nazaj v posteljo še za par ur.

Svašta. wacko.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1334 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 17 July 2011 - 07:52 AM

^^Ojoj, boga.

Mene tudi daje taka preganjavica ponoči, če mam naslednji dan kaj pomembnega zgodaj zjutraj, ampak js ko se zbudim, takoj pogledam uro na mobitelu in zaspim naprej, ker ji zaupam. Edino če je zunaj sumljivo svetlo, potem vsa zalimana takoj odhitim do kuhinje gledat na uro smile.gif
  • 0

#1335 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 July 2011 - 08:21 AM

Jaz sem ista kot Nincha, skorajda nič ne spim tisto noč pred pomembnimi stvarmi, pa še telefonu ne morem zaupat, ker se mi je parkrat zgodilo, da sploh ni zvonil.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1336 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 October 2011 - 09:20 PM

- Na dan izpita nikoli nimam gor priljubljenega laka ali parfuma. Isto noč spim seveda nič, predvsem ko je izpit ob kakšni nečloveški uri. wacko.gif
- Začela sem nosit copate! w00t2.gif To je pa pomoje čudež vseh čudežev, ker si v ta namen nisem kupila novih, ampak dejansko nosim ene navadne ki jih imamo doma in zato, ker me zebe. Ne zato, da bi jih nosila, ker mam pač nove pa ker se "spodobi" met copate kot sem to počela do sedaj, potem so pa itak vsi slej ko prej končali nevemkje. laugh.gif
  • 0

#1337 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 05 October 2011 - 09:40 PM

Ko se po daljsem obdobju lepega in toplega vremena priblizuje poslabsanje/ohladitev se vsakic zacnem obnasati kot medved, ki se pripravlja na zimo/zimsko spanje. Vse operem (ker potem se ne bo susilo), vse pocistim in pospravim (ker bom veliko doma, da bom na cistem in v pospravljenem) ipd.. Na dan, ko je napovedano poslabsanje velikokrat skozi okno preverim, koliko se je ze poooblacilo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 05 October 2011 - 11:12 PM

_Planet_, morda si pa bila v prejšnjem življenju medved tongue.gif

Jaz sem se pa v zadnjem času tudi nekaj čudnega navadila - če zjutraj vstanem, ne zapustim sobe, ne da bi prej vsaj posteljo postlala pa z mize pospravila kakšno odvečno stvar, tudi če me na wc mudi!! blink.gif

Veliko bolj sproščeno opravljam druge stvari, če vem, da je moja soba urejena rolleyes.gif smile.gif
  • 0

#1339 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 17 October 2011 - 12:50 AM

Je mogoce. : )

Glede tvojih navad ti pa svetujem, da se jih otreses, mene niso odpeljale v nic dobrega. Vcasih se zgodi, da sem se ves popoldne napol v pizami, ker hocem prej pospraviti vse stanovanje. wacko.gif wacko.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1340 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 October 2011 - 07:37 AM

Ker me ponavadi, ko se zbudim in vstanem iz postelje, zebe, velikokrat za nekaj minut prižgem sušilec za lase in uživam v toplem zraku - ravno toliko, da se prijetno pogrejem, preden nadaljujem z ostalimi stvarmi. happy.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users