najbolj nenavadne navade
Posted 15 June 2011 - 10:40 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 15 June 2011 - 10:50 AM

Moja navada je, da vedno VEDNO, ko sem v blizini trgovine s hrano, moram it not in nekaj kupit. Za cunje se se malo brzdam, ampak hrana me pa vedno premami. Vedno si recem: sej to ni metanje denarja stran, hrano dejansko rabimo! Pa si ne kupujem sladkarij, ampak recimo ene ful dobre mueslije, ki jih imajo tukaj (pogresala jih bom

Skoraj enako je s knjiznicami, prav obsedena sem z njimi in vedno prinesem domov en kup knjig, ceprav jih imam doma ze ravno toliko. In vem, da ne bom mogla vseh prebrat do casa, ampak resno ne morem iz knjiznice praznih rok.
Posted 15 June 2011 - 10:54 AM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 20 June 2011 - 11:03 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 June 2011 - 05:27 AM
Aja, jaz imam še eno nenavadno navado - ko gre kdo mimo blizu mene, vedno zadržim zrak in nekaj sekund ne diham, sploh poleti, ker nekako pričakujem, da bo ta oseba (tudi če je ful urejena) smrdela, pa da mi ne bi smrad butnil v nos.

Pablo Picasso
Posted 21 June 2011 - 08:01 AM
Pa jaz tudi zadržim zrak, če sumim, da bo kdo, ki bo prišel mimo, smrdel.

Ali pa, če kdo kašlja, ko gre proti meni, še potem nekaj časa ne diham, da ne bi kakšnega virusa staknila.
Najbolj ogabno mi je pa, če kdo nepričakovano ful globoko izdihne, pa jaz ne slišim in grem mimo in zavoham tisto smrdljivo sapo (ali pa prdec).

Posted 21 June 2011 - 08:43 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 June 2011 - 11:01 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 June 2011 - 11:21 AM
Moj fant tudi smrči. Pa pravi, da ga naj ruknem, ko bo. Samo potem ga lahko skos rukam.
Ker ga dregnem, 5 sekund je tiho, potem pa spet. In postanem tako živčna, da mi gre na jok.
Meni tudi

S pokritimi ušesi tudi spim. Drugače ne morem zaspati. Niti ne maram, da se kdo dotika mojih ušes.
To z zadrževanjem diha mi je tudi znano. Že na daleč ocenim mimoidočega

Ful veliko navad si tu delimo. Očitno niso tako nenavadne

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 June 2011 - 11:30 AM
Meni tudi

Ne morem zaspati, če nimam ene roke na povštru.
Mali povšter, ki ga stiskam, me ne sme preveč v trebuh tišat, drugače imam občutek kot da je skala na meni.
Zobna pasta more bit v lončku, poleg ščetke in ne na polički ob lončku.
Posted 24 June 2011 - 01:26 PM

Posted 26 June 2011 - 09:54 PM

Komaj zdaj vidim.

Plain Jane, jaz pa se ravno rdečih izogibam!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 July 2011 - 07:24 AM
Svašta.

After all this time?
Always.
Posted 17 July 2011 - 07:52 AM
Mene tudi daje taka preganjavica ponoči, če mam naslednji dan kaj pomembnega zgodaj zjutraj, ampak js ko se zbudim, takoj pogledam uro na mobitelu in zaspim naprej, ker ji zaupam. Edino če je zunaj sumljivo svetlo, potem vsa zalimana takoj odhitim do kuhinje gledat na uro

Posted 17 July 2011 - 08:21 AM
Pablo Picasso
Posted 05 October 2011 - 09:20 PM

- Začela sem nosit copate!

Posted 05 October 2011 - 09:40 PM
Posted 05 October 2011 - 11:12 PM

Jaz sem se pa v zadnjem času tudi nekaj čudnega navadila - če zjutraj vstanem, ne zapustim sobe, ne da bi prej vsaj posteljo postlala pa z mize pospravila kakšno odvečno stvar, tudi če me na wc mudi!!

Veliko bolj sproščeno opravljam druge stvari, če vem, da je moja soba urejena

Posted 17 October 2011 - 12:50 AM
Glede tvojih navad ti pa svetujem, da se jih otreses, mene niso odpeljale v nic dobrega. Vcasih se zgodi, da sem se ves popoldne napol v pizami, ker hocem prej pospraviti vse stanovanje.

Posted 17 October 2011 - 07:37 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users