Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#1321 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 November 2007 - 10:19 PM

QUOTE(_M_ @ 18. 11. 2007 - 11:24) View Post
Ampak dejstvo je, da imamo več dela po after sex, če ni gor kondoma, kot pa če je vse lepo pospravljeno v kondomu.

Meni se pa to zdi prijetno "delo". Meni je ful všeč, če mu pride vame ali name. Njemu pa tudi.
Jaz si sploh ne predstavljam fuka s kondomom. Skorajda rajši sploh ne seksam v tem primeru, če bi mogla izbirati seks s kondomom ali pa brez, hehe.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1322 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 November 2007 - 10:24 PM

QUOTE(BlackPerla @ 18. 11. 2007 - 11:35) View Post

http://www.zzzs.si/Z...DA?OpenDocument

Tukaj piše da bosta Yasminelle in Yarina na zeleni listi smile.gif .

Super ravno sem začela z Yasminelle in jih ne bo treba več plačevat. smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1323 moonshine

moonshine

sramežljivec

• Člani
  • 85 posts

Posted 19 November 2007 - 10:07 PM

QUOTE(Eli @ 18. 11. 2007 - 13:42) View Post

Ne dam ravno roke v ogenj...ampak meni se zdi, da se dobijo tudi v SLO, ker sma (kot se mi dozdeva) tudi midva imela enkrat takšne, in so res bili super, sicer rahlo dražje, ampak ni blo panike. Kupila pa sma jih na eni bencinski (ki ni bila Petrol, niti OMV), ampak se ne spomnim kako se ji reče.

mhm...tut midva sva jih mela....kupla pa sva jih na omv...
  • 0
če hočeš videti mavrico, se moraš sprijazniti z dežjem

• Guests

Posted 20 November 2007 - 12:18 AM

O, super, hvala. Bom preverila tudi OMV. wink.gif
  • 0

#1325 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 20 November 2007 - 01:04 AM

jaz tudi smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1326 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 20 November 2007 - 01:12 AM

QUOTE(Nila @ 18. 11. 2007 - 20:55) View Post

Aha, hvala. Sorry, ker toliko sprašujem, ampak tile Masculan obstajajo v štirih verzijah. So kakšne bistvene razlike, tko, da se jih res čuti?

Komaj zdaj videla... wink.gif
Mah ne, prav bistvenih razlik ni, razen da se pri unih grudičasth malo bolj čuti...ampak so fajn, ne "ribajo" preveč.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1327 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 November 2007 - 08:54 PM

QUOTE(Nila @ 17. 11. 2007 - 17:19) View Post

Uuu, pinga, šele zdaj sem videla tvoj post. Kje kupuješ lifestyles kondome? w00t2.gif

nila, dans sm jih zasledila v leclercu
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1328 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 November 2007 - 09:47 PM

Evo, js sm pa danes pri Dragici našla en Masculan kondom (še vedla ni, da ga ima) in ga bova sprobala, pomoje kr danes. laugh.gif Poročam, kako se bo obnesel.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1329 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 20 November 2007 - 10:15 PM

Kul, srečka ti wink.gif .

No, če bo kul, še bom svojga nasrala, da ga boma sprobala, je za teke fore laugh.gif .
  • 0

• Guests

Posted 21 November 2007 - 12:26 AM

QUOTE(pinga @ 20. 11. 2007 - 20:54) View Post

nila, dans sm jih zasledila v leclercu

Uuu, super! thanks.gif, pinga! kiss1.gif A se mogoče slučajno spomniš, koliko stanejo?

DiLeMa, le pazi, da Masculanu ni že rok potekel. laugh.gif
  • 0

#1331 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 21 November 2007 - 09:29 AM

Nila ne deli se norca! laugh.gif

Ta kondom sem pa dobila na vzajemni, ko sem šla plačat, so jih tam mel polno košaro, pa sem mislila, da so vžigalice. In potem sem bila ful vesela, ko je bil kondom laugh.gif Pol sem pa šele včeraj vidla, da je Masculan. Jutri grem spet plačat, pa si jih bom malo več nagrabla.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1332 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2007 - 10:28 AM

Sva sprobala kr včeraj, ja. Fajn kondomčič je, meni se zdi boljši, kot Durex Love in malo slabši od Durex Sensitive. Je pa take živo oranžne barve (kondom, ne ovitek) in noro diši po čigumijih ... me like it. tongue.gif

Šele zdle sm vidla, da so bli Masculan 3 (sm šla pogledat na ovitek) in bi naj imeli neke izboklinice in to, piše da je trojka ribbed and dotted - js nisem čutla nič, tud videt ni bilo absolutno nič, pa sem ga jaz gor dala. Too many details? laugh.gif Ok, sam skušam razrešit tale misterij.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1333 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 November 2007 - 12:19 PM

Zakaj maternični vložek ne morejo uporabljat ženske, ki še niso rodile?

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1334 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 21 November 2007 - 12:34 PM

mogoče zaradi lažjega vstavljanja? Gotovo se po porodu malo "raztegne" in ga je lažje vstavit not. To je moja razlaga..100% pa nisem.
  • 0

#1335 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 November 2007 - 12:41 PM

Če je le možno, bi rada šla s tablet. Na kondome sem alergična (se mi zdi!), pri diafragmi se bojim, da jo bom narobe vstavila. Poleg tega je ne smeš vstavit več kot 6 ur pred spolnim odnosom. Mogoče bi me celo dražila tako kot kondom...

Ah!! Znorela bom! Tak! Nem več seksala! SPLOH!!! IPB Image
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1336 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 November 2007 - 12:45 PM

QUOTE(Adriane @ 21. 11. 2007 - 12:41) View Post

Tak! Nem več seksala! SPLOH!!! IPB Image

čestitam za pametno odločitev! wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1337 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 November 2007 - 01:32 PM

QUOTE(Adriane @ 21. 11. 2007 - 12:41) View Post
Nem več seksala! SPLOH!!! IPB Image

Precej bolj verjetno je, da vesolje implodira, kot pa to. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1338 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 November 2007 - 01:40 PM

JJ, da se ti ne bo kam zataknil ta smeško! closedeyes.gif

Ciara
, občutiš diafragmo, ko jo imaš not? Te kaj srbi? Kako prenašaš kondome? Ti povzročajo srbečico ali kako neprijetno občutje?
Kako veš, da si si jo pravilno vstavila?
Jo uporabljaš z gelom ali brez?

Hvala!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1339 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 November 2007 - 01:43 PM

Addy closedeyes.gif :

IPB Image

Pa oprostite za OT, res kot moderator nisem dober vzgled, ampak nekje se je pač treba oglasiti... closedeyes.gif

• 0

#1340 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 November 2007 - 01:47 PM

Lifestyles kondomov na OMV na LItijski ni mad.gif

adriane, za kolko časa boš nehala seksat? Je dečko obveščen o tem? tongue.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users