Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1321 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 28 June 2009 - 06:22 PM

Ma ja, takim staršem bi jaz kar lepo vzela otroke, njih pa nabincala v lene riti. Otroci tak nimajo nič od tega, če pa nič ne prinesejo domov so pa tepeni. Jaz če so otroci, navadno dam kak bombon ali kakšno slatkiše, če ga imam ravno pri roki, denarja nikoli.
To me je spomnilo, da je enkrat prišla neka ciganka prosjačit po ulici in zvonit. S sabo je imela dojenčka, oblečenega v cape. Res dobesedno cape. No, babici se je dete zasmililo, pa ji je dala par starih pajackov, ki smo jih otroci prerasli, lepo ohranjenih, skoraj novih. No, ženska je to vzela, ni minil slab mesec, ko se je spet prikazala na vratih, bebica pa je spet bila oblečena v cunje. Babica jo je tak gnala, ko jo je vidla. Ej, če ne bi imela otroka, v naročju, bi verjetno babi zagnala nudlvaler v glavo, tak je bla besna.

• 0

#1322 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 28 June 2009 - 06:30 PM

Dej moja teta je enkrat vidla tipa prosjačit pred trgovino pa mu je kupila sendvič. Ko mu ga je dala, ga je odvil in vrgel po tleh. Nikoli več...

Al pa pri nas v mestu je en ustavil fotra, če mu lahko da malo denarja, da bi šel z vlakom obiskat bolno mamo v Žužemberk (tja vlak NE vozi laugh.gif ). Fotr mu da tistih 200 sit in reče: za liter pa bo ane?
  • 0

#1323 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 28 June 2009 - 06:35 PM

K nam je tudi enkrat po bloku prišla prosjačit z otrokom....soseda je rekla da nima denarja, dala pa ji je mleko za dojenčka...in ta baba je mlek vzela potem pa ga je pustila v pritličju.

Pa enkrat sem čakala na želežniški in je en tip pršu prosit za dnar, da rab za karto za bus, da mu lih mal zmanjka. Pač tip se mi je mal zasmilu, po drugi strani mi je bil pa skeri pa sem se ga hotla čimprej otrest, pa sem mu dala dnar. Nasledn dan ga spet vidm in ko me je vidu je sam zafarbov, se obrnu pa šu, kreten.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1324 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 28 June 2009 - 06:44 PM

freak, vidim, da si tudi ti gledala tisti kjut film o "grozni snahi" biggrin.gif Meni je bil tudi všeč del, ko mu za rojstni dan kupi konzolo biggrin.gif
  • 0

#1325 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 June 2009 - 06:48 PM

Eh, teh ki žicajo za bus/vlak ne vem kaj še je itak vse polno. Pa itak veš za kaj rabijo - za pijačo al pa drogo.

No, ampak kot pravim, ti naši lokalci so večinoma kar ok. Če reče da rabi za sendvič (ponavadi te itak prosi pred vhodom če mu ga pač prineseš iz trgovine, ne reče da rabi denar za sendvič), res hoče sendvič in ga res tudi poje. Tu je pač razlika.

So pa tudi v naših blokih cigani žicali neke obleke - ene so odnesli s sabo, nekaj so jih pa pustili v vhodu. Jbg tudi cigan očitno ne vzame vsake krame.
Poleg tega pa štekam da so dojenčka zavili v cajnke, je le psihološki učinek večji in posledično izkupiček tudi.

Jaz načeloma ne dajem denarja nikomur, drobiž itak vedno rabim, večjih bankovcev pa ne dajem (ponavadi nosim s sabo lih dvajsetaka, pa sam drobiž, tiste vmesne cifre pri meni grejo takoj).

------------------------------------------------------------------------------------

Kar gre meni najbolj faking možno na kurac je to žicarjenje v sklopu maškar. blink.gif

Res, meni se tema dela ko vidim ene maškarice kako grejo žicat za dnar in sladkarije po vhodih. Prokleti paglavci vse najslabše prevzamejo od Amerike. Mene je blo vedno sram hodit naokoli, itak še ko sem bla bolj mala tega niti blo ni. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 28 June 2009 - 06:48 PM

Jaz tudi sploh nikomur več ne dajem keša. Sem ratala imuna na vso to jamranje. Saj verjamem, da komu naredim krivico, ampak... I live with it.
  • 0

#1327 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 28 June 2009 - 06:52 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 28. 6. 2009 - 19:44) View Post

freak, vidim, da si tudi ti gledala tisti kjut film o "grozni snahi" biggrin.gif Meni je bil tudi všeč del, ko mu za rojstni dan kupi konzolo biggrin.gif

hehe, ja sem ga gledala par dni nazaj, in sem pri temu delu umrla od smeha
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1328 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 28 June 2009 - 06:55 PM

Men je blo tut tok grozno v Grčiji, sva bla s fantom na Kosu in je bla ena ulica, oz. del pločnika kjer so vsako noč tut do treh zjutri sedel otroci (Romski!) in prodajal take svetleče zapestnce, aveste k je not en plin, pa če daš u hladilnik spet začne mal bolj svetit? No, prodajal so tist za 1€. In sem si jo pač kupla. Bli so fuul tečni, res pršlo je 5 tamalih okrog tebe in te cukal za roke, prou AAA. In to skooos, pač po uni ulci sva šla zvečer ene 4x, sva mal kroge delala ane, ampak nisva se ji mogla izognt, to je bla pač edina pot kamorkoli sva hotla it. In uni tamali so bli res TOOOOk grozno nadležni, jst sm jim kazala da jo že mam, da ne rabm in kr še vedno pet frocov okrog mene me tm cuka za majco, ma fakoof. Pol sva začela hodt po drugi strani ceste, kjer ni blo pločnika, guess what, tamali so letel čez cesto brez da bi kej gledal levo desno in speeet težil. In to tut ob 4h zjutri, ma nisem mogla verjet ej. rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1329 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 June 2009 - 07:10 PM

Jaz pa ne morem da ne dam, ampak seveda ne vmes, meni se folk tako prekleto smili, da vam ne znam povedati. Lani pozimi je en starejši možakar prosjačil in jokal zraven, jaz sem skoraj počila od žalosti, dala sem mu 2 evra, žal sem imela le toliko drobiža.

Je pa sranje, da je veliko 'prevarantov', in je težko ločiti 'zrnje od plevela' - mislim, ločitri kdo zares potrebuje in kdo samo izkorišča mimoidoče. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1330 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 28 June 2009 - 07:19 PM

Na živce mi gre tudi, da marsikdo, ki je socialni problem, ne naredi NIČ, da bi prenehal bit socialni problem. Vleče socialno od države, otroške dodatke, otroci imajo vse zastonj, velikokrat se najde kdo, ki kaj prispeva in pomaga ko se jokcajo po tedniku ali v kaki podobni oddaji... kaj bi se trudil in si poiskal službo, če pa morš za isto vsoto, kot ti jo država poklanja, celo delat. down.gif
  • 0

#1331 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 28 June 2009 - 07:35 PM

Na živce mi gre ena sošolka, ki mi zmerom vse pove na msnju. Ji rečem, če mi imaš kaj za povedat, povej direkt,u faco. V obraz mi nebo NIKOLI zmetala očitkov-nikoli. Medtem ko, takoj ko se upišem na MSN mi začne zganjat p*. In potem še reče,da taka pač je. nvem...
  • 0

#1332 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27991 posts

Posted 29 June 2009 - 11:44 PM

Limeta pomoje si ne upa drugace pa izkoristi prednost, ko je skrita za MSNjem. To se pogosto dogaja, tudi jaz si vec stvari upam napisat kot rect. Sicer nobenemu ne zganjam scen ne na MSnju ne na mailu ne nikjer, ampak jasno in glasno pa vseeno napisem svoje, v zivo si pac ne upam vedno rect. Kar zalotim se, da se ne upam postaviti zase. Delam na tem, da se bom spremenila, ampak ne gre cez noc. Problematicne so mi tudi reakcije ljudi, ki ti vse preveckrat ne pustijo necesa jasno in glasno povedati do konca, ampak hitijo uveljavljati svoj prav. Ce napises, vsega tega ni.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1333 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27991 posts

Posted 30 June 2009 - 01:33 PM

Mene pa vedno bolj in bolj moti, da folk, s katerim se dobim na kosilu/pijaci, v glavnem na druzenju, v lokalu za mizo vdano bulji v najblizji monitor/ekran kot, da mu za vsako minuto placajo 1.000 EUR!! Pa kaj zavraga me potem klices za druzbo??! Ko se trudim naceti pogovor tako ali tako 3/4 stvari odsotno preslisi. bfg.gif Bog ne daj, da bi crknu televizor, bog ne daj etc. itd.!! down.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1334 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 July 2009 - 12:02 AM

Neverjetno miniaturni testerji me spravijo do točke podivjanega besnenja. Zadnjič sem dobila tester nekega gela za prhanje in je bilo toliko vsebine, da bi lahko na vrečkico napisali zadostuje za 1-kratno umivanje polovice podlahtnice petletnega otroka. Kak hudiča si naj ustvarim mnenje o izdelku, če pa si lahko z njim namilim kvečjemu palec na nogi?!

Planet, to me spomni na dva kolega, ki sta taka smešna buleka. laugh.gif Gremo zvečer ven, onadva pa potem sedita sama dva za mizo in spregovorita tiste najbolj uradne besede (brezvezen small-talk) in nadalje celo noč v tišini žulita pir in čist zavzeto gledata ''strašno napeto'' partijo šaha na malem televizorju v kotu gostilne. Če imata srečo, so glih na programu Myth Busters. Ostali se seveda mamo fajn, onadva pa tam umirata in sploh ne vem, zakaj točno to počneta oz. zakaj potem takem sploh hodita ven. Jaz se lahko sama doma vsaj 10x bolj zabavam, jao.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1335 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 July 2009 - 01:34 PM

Folk, ki piše GDO namesto KDO.

Kmetje zarukani nepismeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! evil.gif evil.gif evil.gif evil.gif evil.gif

Drugače spoštujem kmete, sem po srcu kmetica, ampak sem uporabila zgoraj pač v enem drugem pomenu. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1336 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 01 July 2009 - 02:04 PM

QUOTE(Kinky @ 1. 7. 2009 - 14:34) View Post

Folk, ki piše GDO namesto KDO.

Ali pa ta: Na mizi je kozarec, POLEN vode. wallbash.gif
  • 0

• Guests

Posted 01 July 2009 - 02:06 PM

krogljica (ob tem popizdim!)
  • 0

#1338 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 01 July 2009 - 02:12 PM

butl.gif gdo pa te tak piše da je kozarec polen krogljic? butl.gif

Meni gre na živce to vreme... sonce, dež, sonce, dež, sonce, toča, etc.
  • 0

#1339 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 July 2009 - 02:23 PM

Meni grejo na splošno na živce bedaste slovnične napake, dobim napad totalne razdraženosti in bi lahko tisto osebo dobesedno na gobec. oops.gif Znorim, če vidim, da na embalažah izdelkov (pri opisih izdelka) nepravilno uporabljajo vejice (ali pa jih sploh ne), če ne uporabljajo rodilnika, pa recimo nepravilna raba predlogov z/s in h/k in podobne zadeve. ZNORIM!!! Pa kaj si Slovenc al si neka budala, ki je včeri prilezla iz kanalizacije in se sporazumeva samo z gestikuliranjem in nekontroliranim kruljenjem?!?

Al pa ko kdo reče, da gre nekam IZ mano, sam da gre še prej po dekno in počekirat en datum na kolendar.

*onesvestla se bom*

Sej jaz ne zahtevam uporabe zbornega jezika, pišem tud čist simple, ne govorim nič fino, samo neke slovnične prvine pa morajo štimat. Pa sej moj fant (god bless him, drgač je najboljši na svetu tongue.gif) ma tud neke čudne fore včasih, mu znam zarad tega ful zatežit in mi pol pravi, da sem zoprna baba. Samo jaz enostavno ne morem pomagat, meni se zdi to, da ne znaš niti nekih osnov, tak nespoštljivo do jezika, do sogovorca, do slovenske dediščine. oops.gif laugh.gif

Jaz tudi vedno (kadar je treba) uporabljam dvojino (nekateri je nikoli ne), pa vedno rečem greva, ne grema in podobno. Sej vem, da sem motena ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1340 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2009 - 02:25 PM

Jaz človeka takoj, ko vidim, da ne zna normalno pisat (slovnica, itd.) jemljem za rahlo umsko zaostalega.
Ne morem pomagat.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users