Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 28 June 2009 - 06:22 PM
To me je spomnilo, da je enkrat prišla neka ciganka prosjačit po ulici in zvonit. S sabo je imela dojenčka, oblečenega v cape. Res dobesedno cape. No, babici se je dete zasmililo, pa ji je dala par starih pajackov, ki smo jih otroci prerasli, lepo ohranjenih, skoraj novih. No, ženska je to vzela, ni minil slab mesec, ko se je spet prikazala na vratih, bebica pa je spet bila oblečena v cunje. Babica jo je tak gnala, ko jo je vidla. Ej, če ne bi imela otroka, v naročju, bi verjetno babi zagnala nudlvaler v glavo, tak je bla besna.
Posted 28 June 2009 - 06:30 PM
Al pa pri nas v mestu je en ustavil fotra, če mu lahko da malo denarja, da bi šel z vlakom obiskat bolno mamo v Žužemberk (tja vlak NE vozi

Posted 28 June 2009 - 06:35 PM
Pa enkrat sem čakala na želežniški in je en tip pršu prosit za dnar, da rab za karto za bus, da mu lih mal zmanjka. Pač tip se mi je mal zasmilu, po drugi strani mi je bil pa skeri pa sem se ga hotla čimprej otrest, pa sem mu dala dnar. Nasledn dan ga spet vidm in ko me je vidu je sam zafarbov, se obrnu pa šu, kreten.
Posted 28 June 2009 - 06:44 PM

Posted 28 June 2009 - 06:48 PM
No, ampak kot pravim, ti naši lokalci so večinoma kar ok. Če reče da rabi za sendvič (ponavadi te itak prosi pred vhodom če mu ga pač prineseš iz trgovine, ne reče da rabi denar za sendvič), res hoče sendvič in ga res tudi poje. Tu je pač razlika.
So pa tudi v naših blokih cigani žicali neke obleke - ene so odnesli s sabo, nekaj so jih pa pustili v vhodu. Jbg tudi cigan očitno ne vzame vsake krame.
Poleg tega pa štekam da so dojenčka zavili v cajnke, je le psihološki učinek večji in posledično izkupiček tudi.
Jaz načeloma ne dajem denarja nikomur, drobiž itak vedno rabim, večjih bankovcev pa ne dajem (ponavadi nosim s sabo lih dvajsetaka, pa sam drobiž, tiste vmesne cifre pri meni grejo takoj).
------------------------------------------------------------------------------------
Kar gre meni najbolj faking možno na kurac je to žicarjenje v sklopu maškar.

Res, meni se tema dela ko vidim ene maškarice kako grejo žicat za dnar in sladkarije po vhodih. Prokleti paglavci vse najslabše prevzamejo od Amerike. Mene je blo vedno sram hodit naokoli, itak še ko sem bla bolj mala tega niti blo ni.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 June 2009 - 06:48 PM
Posted 28 June 2009 - 06:52 PM
freak, vidim, da si tudi ti gledala tisti kjut film o "grozni snahi"

hehe, ja sem ga gledala par dni nazaj, in sem pri temu delu umrla od smeha
Posted 28 June 2009 - 06:55 PM

After all this time?
Always.
Posted 28 June 2009 - 07:10 PM
Je pa sranje, da je veliko 'prevarantov', in je težko ločiti 'zrnje od plevela' - mislim, ločitri kdo zares potrebuje in kdo samo izkorišča mimoidoče.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 June 2009 - 07:19 PM

Posted 28 June 2009 - 07:35 PM
Posted 29 June 2009 - 11:44 PM
Posted 30 June 2009 - 01:33 PM

Posted 01 July 2009 - 12:02 AM
Planet, to me spomni na dva kolega, ki sta taka smešna buleka.

Posted 01 July 2009 - 01:34 PM
Kmetje zarukani nepismeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugače spoštujem kmete, sem po srcu kmetica, ampak sem uporabila zgoraj pač v enem drugem pomenu.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 July 2009 - 02:06 PM
Posted 01 July 2009 - 02:12 PM

Meni gre na živce to vreme... sonce, dež, sonce, dež, sonce, toča, etc.
Posted 01 July 2009 - 02:23 PM

Al pa ko kdo reče, da gre nekam IZ mano, sam da gre še prej po dekno in počekirat en datum na kolendar.
*onesvestla se bom*
Sej jaz ne zahtevam uporabe zbornega jezika, pišem tud čist simple, ne govorim nič fino, samo neke slovnične prvine pa morajo štimat. Pa sej moj fant (god bless him, drgač je najboljši na svetu

Jaz tudi vedno (kadar je treba) uporabljam dvojino (nekateri je nikoli ne), pa vedno rečem greva, ne grema in podobno. Sej vem, da sem motena ...
Posted 01 July 2009 - 02:25 PM
Jaz človeka takoj, ko vidim, da ne zna normalno pisat (slovnica, itd.) jemljem za rahlo umsko zaostalega.
Ne morem pomagat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users