Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13321 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 01 November 2009 - 05:30 PM

Enkrat na faksu smo sli na studentsko smucarijo, dogajalo se je svasta, se spomnim enega tipa, glavni pri veliko zenskah podnevi in ponoci (smo bili skupaj v sobi in me je zjutraj vcasih spraseval, ce vem, koliko jih je danes spalo v nasi sobi, pa ej BMK), pridemo v Tivoli z busom, ga je cakala punca, tip ji ves sladek stekel v objem, se zalizal z njo, toliko, da se nista dol dala kar sredi parkirisca. Ajde.
Meni naceloma varanje ni nekaj nepojmljivega, nekako mi je jasno, da te lahko zaslepi strast in se ti v dolocenem trenutku strga (ne me zdaj napadat, tako pac razmisljam, ne maram fatalnih predsodkov v smislu, ce se mi bo zgodilo to pa to, bom pa umrla, ma ne bom... smile.gif ). Ampak, da pa noc za nocjo podiras vse, kar ne zbezi na drevo + potem se vrnes k punci kot, da se ni nic zgodilo...

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13322 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 01 November 2009 - 06:04 PM

Midve sva se včera in danes z mami skregale zarad obiskovanja grobov.
Nikol nismo hodil 1. novembra al pa 31. oktobra, ampak vedno prej ali kasnej.
Učer naju pa obvesti da gremo danes na žale pa potem še na grob od starih staršev, ker to itak vedno gremo.wtf?
Ni bla niti za kompromis da bi šli učer in to samo na grobove brez vseh obiskov...in se je bilo treba dons spičit in govort da se v grobu obračajo ker ne greva in da sva slabe osebe zato...in je užaljeno šla sama... rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 01 November 2009 - 06:24 PM

QUOTE(Sally @ 1. 11. 2009 - 8:57) View Post
Nila, wtf? še vedno? Koliko časa že?

Danes je 10. dan. ermm.gif Sem pa lahko doma že kaj postorila, skuhala sem kosilo in oprala perilo, ampak sem bila potem tako zmatrana, kot da bi prišla s Triglava. blink.gif

• 0

#13324 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 01 November 2009 - 07:01 PM

Faaaak, sodelavka mi je javla, da jutri še ne pride v službo in zdej mam čist pokvarjen preostanek nedelje, ker vem, kaka norišnica bo jutri wacko.gif Pa saj ona ni nič kriva, ampak to, da nimamo urejenega nadomeščanja tako, kot bi bilo treba evil.gif down.gif
  • 0

#13325 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 November 2009 - 07:38 PM

Včeraj sem šla ven namazana z rdečo šminko in ugotovla, da to res ni za mene. Šminko sem na koncu mela namazano kar nekje po licih blink.gif , po očalih (da sem si jih na koncu mogla dol dat) pa cele prste sem mela rdeče ermm.gif . Jaz res ne vem, kaj delam s čobami, da sem tako packarijo naredla sama s sabo. Proti koncu večera sem si jo kar dol obrisala, ker se mi več ni dalo s tem obadat.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 01 November 2009 - 07:44 PM

laugh.gif
  • 0

#13327 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 November 2009 - 07:46 PM

Omg, kako ti to uspe? laugh.gif
Si očitno svojevrsten talent. sleep.gif

• 0

#13328 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 01 November 2009 - 09:38 PM

Sade laugh.gif

Sinnaia, ce sklepam po sebi - nisem navajena make-upa in mimogrede pozabim, da imam recimo namazane oci pa si jih pomencam. Na splosno ne znam biti prav dolgo dama - kje zunaj me hitro zanese kaksna dobra glasba, zacnem noret, opletat s cupo, slacit dolge rokave, se spotim - se obrisem. Ah. smile.gif

• 0

#13329 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 November 2009 - 10:37 PM

men se to skoz dogaja- mancanje biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13330 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 November 2009 - 11:25 PM

QUOTE(Nila @ 1. 11. 2009 - 18:24) View Post

Danes je 10. dan. ermm.gif Sem pa lahko doma že kaj postorila, skuhala sem kosilo in oprala perilo, ampak sem bila potem tako zmatrana, kot da bi prišla s Triglava. blink.gif

uf,no ja...drugače posledice gripe (tud une navadne) se čutjo lahko do 6 tednov, tako da jo ornk prelež, če ne so lah posledice.
Pač gripe niso fajn, so dolge, sam sej bo... smile.gif

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13331 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27608 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 November 2009 - 12:01 AM

OMGGGGGGGGGG WAAAAAAAAAA

Našla sem nadaljevanko, ki sem jo gledala, ko sem bila majhna, so jo vrteli na RTV. In v glavi sem imela vsa ta leta tisto melodijo, noban pa ni vedel o čem govorim in zdaj jo najdem, joj, ful neumno, ampak jaz sem tako srečna, da bi se najraje zjokala. cry.gif smile.gif

Hvala Mirjana Bobić Mojsilović, živela!

Zdaj bom celo noč gledala epizode.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13332 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 November 2009 - 12:07 AM

kira nadaljevanka to?

Jooooj jaz mam čisto obrnjen bioritem, ne spi se mi sploh pa vstat moram čez 6 ur. Upam da sem spet v uni fazi ko ne rabim veliko spanca. hmm.gif
  • 0

#13333 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 02 November 2009 - 12:07 AM

NČ NE ZNAAAM FRANCOOOŠČINEEE O MOJ BOOOOOG. Prou strah me je, ta test bi dejansko lahko pisala šut. Zares ermm.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13334 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27608 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 November 2009 - 12:09 AM

QUOTE(Freya_ @ 2. 11. 2009 - 0:07) View Post

kira nadaljevanka to?

Jooooj jaz mam čisto obrnjen bioritem, ne spi se mi sploh pa vstat moram čez 6 ur. Upam da sem spet v uni fazi ko ne rabim veliko spanca. hmm.gif

Grlom u jagode. Sicer pa podpis.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13335 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 02 November 2009 - 12:45 AM

QUOTE(Freya_ @ 2. 11. 2009 - 0:07) View Post

Jooooj jaz mam čisto obrnjen bioritem, ne spi se mi sploh pa vstat moram čez 6 ur.

Story of my life. biggrin.gif Obozujem noci! Freya, ves, kaj mi je ena izmed boljsih stvari v Bgju? Gres opolnoci v mesto pa mimogrede dobis odlicno pleskavico, pizzo, folka kot v LJ na Copovi opoldne. wub.gif
  • 0

#13336 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 November 2009 - 01:25 AM

Planet, saj to, da si nekdo ponesreči oči pomenca to še razumem, ampak šminke dobesedno po celi faci (vključno z očali,lol) pa res ne. Pa ne mislim nič slabega, da ne bo kdo narobe razumel, ampak mi je ful smešno, obenem pa izredno zanimivo. Saj pravim, jaz ne bi vedela, kako to rata. biggrin.gif
  • 0

#13337 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 November 2009 - 01:30 AM

QUOTE(_Planet_ @ 2. 11. 2009 - 0:45) View Post

Story of my life. biggrin.gif Obozujem noci! Freya, ves, kaj mi je ena izmed boljsih stvari v Bgju? Gres opolnoci v mesto pa mimogrede dobis odlicno pleskavico, pizzo, folka kot v LJ na Copovi opoldne. wub.gif

Hjoooooj daj nehaj, že tako me preveč vleče dol. biggrin.gif Prav zapasala mi je zdajle ena pleskavica in sprehod do Kalemegdana, ubijala bi za to!
  • 0

#13338 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 02 November 2009 - 10:34 AM

QUOTE(Sinnaia @ 2. 11. 2009 - 1:25) View Post

Planet, saj to, da si nekdo ponesreči oči pomenca to še razumem, ampak šminke dobesedno po celi faci (vključno z očali,lol) pa res ne. Pa ne mislim nič slabega, da ne bo kdo narobe razumel, ampak mi je ful smešno, obenem pa izredno zanimivo. Saj pravim, jaz ne bi vedela, kako to rata. biggrin.gif

Hehe sej vem, sej meni je tudi smesno. ;)

QUOTE(Freya_ @ 2. 11. 2009 - 1:30) View Post

Prav zapasala mi je zdajle ena pleskavica in sprehod do Kalemegdana, ubijala bi za to!

w00t2.gif
  • 0

#13339 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 November 2009 - 11:46 AM

Bolna še vedno :S
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13340 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4323 posts

Posted 02 November 2009 - 03:04 PM

Nekaj se me loteva..slabo se počutim. Pa še ELF me je razjezil, ker nisem dobila ene stvari v paketu. Upam, da mi bodo rešli to zagato.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users