Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13301 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 November 2009 - 01:11 PM

Ja, jaz tudi. Tesno. Hvala.
  • 0

#13302 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 November 2009 - 01:29 PM

Sinnaia, če maš neznosne razmere, ti jaz lahko ponudim kavč, dokler ne najdeš česa primernejšega. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13303 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 November 2009 - 01:43 PM

Špela, hvala ful. Ampak mislim, da ne bo potrebno. Upam, no. wink.gif
  • 0

#13304 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27543 posts

Posted 01 November 2009 - 02:56 PM

Sally pojdi še ti, mogoče se pa srečamo wink.gif . Sama drugač komaj čakam, za ostale si pa mislim, da so lahko samo fouš, ker so za njih ti časi mimo.
  • 0

#13305 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 01 November 2009 - 02:58 PM

Jaz nisem šla na absolventa in mi niti malo ni žal tongue.gif
  • 0

#13306 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27543 posts

Posted 01 November 2009 - 03:05 PM

Mene pa vleče v Grčijo žurat ga,pa na sonček, pa lepo je. Mam zelo lepe spomine na maturantski izlet in nočem zamudit absolventskega smile.gif
  • 0

#13307 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 01 November 2009 - 03:20 PM

Dobr sej na absolventskem si starejši pa use, ampak jst ne bi zamudila maturanca za noben dnar na svetu, res mi je blo najbbolj noro in če bi se dal, bi šla še enkrat. Pa sem tut jst bla s fantom (pač sošolc), čeprav tam sploh nisva bla velik skupi. Pač vsak je žural s svojimi kočlegi, včasih pa vsi skupi, ampak je blo zakon. Bolj mi je blo bedno, ker mamo v razredu še en par, ampak onadva sta bla pa totalno asocialna, 24/7 skupi, k en star poročen par, krneki. Men se zdi da je maturantski pa abolventki en tak one of a kind dogodek, da greš in žuraš s svojimi kolegi, sej romantične počitnice s partnerjem maš lahko 3x na leto, ampak taka masa ljudi, ki se poznajo, razumejo in grejo skupaj žurat se pa ne zbere pogosto. Pa niti slučajno tuki ne mislm varanja alpa karkoli, ampak da pač tut če sta skup pa greš s fantom tja da vseen nisi skos sam na njega prilepljen. No sam mogla sem to povedta, ker mi je šlo ene par parčkov ful na živce laugh.gif tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13308 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27543 posts

Posted 01 November 2009 - 03:32 PM

Ma midva na žurkah sploh ne visiva en na drugem, če pa pač pleševa skupaj, se mi zato še ne zdi, da sva asocialna biggrin.gif , če bi plesala z drugimi bi ena mera ljubosumja itak bla prisotna smile.gif To je meni zdravo ljubosumje, mora malo bit smile.gif
  • 0

#13309 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 01 November 2009 - 03:38 PM

Ja ja, to itak, sej pri nama je blo tut tko, asocialna u smislu da nas je 30 pred hotelom in skupaj pijemo, 2 pa za svojo mizo sedita, punca pri njemu v naročju in se lupčakat cel večer, ko gremo venplešeta izključno sama, ne tut npr. v krogu z nami ostalimi, domov gresta 3 ure pred nami, v sobi sta itak skupaj, na plaži sta skupi kamorkoli gresta, na ladji vsi spimo v eni avli onadva pa edina sama na palubi itd. K da nismo kolegi pa k da nismo šli skupi tja, no biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13310 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 01 November 2009 - 03:42 PM

Najbrž sm najbl naiven človek na tem planetu.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#13311 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 01 November 2009 - 04:10 PM

So mi precej odveč tile obiski, ki smo jih deležni zdaj za praznike. Smotano od mene, vem... meni bi pasal mir in samota... tak pa na vsake par en obisk odide in kdo spet pride.
Imam rada drugače, če me kdo obišče, vendar ta običaj obiskov za prvi november mi pa ni všeč, no.
Gužva okoli pokopališč in gužva doma...bwah
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#13312 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 01 November 2009 - 04:13 PM

QUOTE(ora @ 1. 11. 2009 - 15:05) View Post

Mene pa vleče v Grčijo žurat ga,pa na sonček, pa lepo je.

yes.gif woot.gif Kdaj gres?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13313 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86883 posts

Posted 01 November 2009 - 04:14 PM

^^Jaz tut sovražim 1. november, ne morem pomagat. Hodit po grobovih ljudi, ki jih v življenju nisem vidla, joy oh joy. huh.gif Letos imam vsaj "izgovor", da sem ostala doma.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#13314 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 November 2009 - 04:16 PM

jz nism šla, pa tud ne grem na grob.
edin babi se mi mal smil, ker mi večkrat reče, da pol tud nje nam hodla obiskvat ko bo umrla
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13315 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 01 November 2009 - 04:18 PM

Jaz ne hodim na grobove. Danes mi je cisto obicajen dan. Se na pogrebe ljudi, ki so mi bili blizu zelo tezko grem in se jih raje izognem, ce se le da. Res mi ni za imeti zadnjega spomina na kogarkoli s pokopalisca. Zame so vsi ti umrli nekje, ampak nikakor ne na pokopaliscu, spomnim se na njih v dolocenih trenutkih, velikokrat, kaj bi rekel, kaj bi naredil, se nasmehnem, grem dalje.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13316 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 01 November 2009 - 04:22 PM

^^Enako; z veseljem opažam, da zadnjih nekaj let tudi moja starša ne hodita več prvega na pokopališče, ampak če že v tem času, potem nekaj dni prej in basta. Jaz se recimo na svojega strica, ki ga že 13 let ni več cry.gif in je bil le 11 let starejši od mene, spomnim pomoje da vsak dan in vem, da ga nikoli ne bom pozabila, pa čeprav grem na njegov grob dvakrat na leto.
  • 0

#13317 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 01 November 2009 - 04:30 PM

Nisem šla niti jaz obiskat grobove širšega sorodstva, to so tisti ljudje, ki jih v življenju nisem srečala kot praviš Jina, čeprav nekatere tudi sem.

Nisem še šla niti na dedkovega, sem peljala babico in je bila taka gužva, ki je še nisem vidla na tem domačem pokopališču, da sem jo rajši kar v avtu počakala.

Bom pa šla k dedku danes ali jutri zvečer, ko ni več gužve pa takrat je najlepše videt tolko svečk goret. Mir in tišina in svetloba lučk. Itak pa ga obiščem tudi sicer na vsake običajne dni, tak da... in isto ostale mi je veliko ljubše it katerikoli drug dan. Kakar meni je in grem zato, ker hočem, ne pa zato, ker moram.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#13318 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 November 2009 - 04:36 PM

QUOTE(black_sweety @ 1. 11. 2009 - 16:30) View Post

Itak pa ga obiščem tudi sicer na vsake običajne dni, tak da... in isto ostale mi je veliko ljubše it katerikoli drug dan. Kakar meni je in grem zato, ker hočem, ne pa zato, ker moram.

yes.gif se trudim poboljšat in iti vsaj 1x na mesec, ker mi to veliko pomeni, ker vem, kok sta dedek in babica lepo skrbela zame in me mela rada. moj foter pa gre še pogosteje, pbl 1x na teden. nikoli pa ne gremo na 1.11..
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13319 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17152 posts

Posted 01 November 2009 - 04:45 PM

QUOTE(Nincha @ 1. 11. 2009 - 15:20) View Post

Dobr sej na absolventskem si starejši pa use, ampak jst ne bi zamudila maturanca za noben dnar na svetu, res mi je blo najbbolj noro in če bi se dal, bi šla še enkrat. Pa sem tut jst bla s fantom (pač sošolc), čeprav tam sploh nisva bla velik skupi. Pač vsak je žural s svojimi kočlegi, včasih pa vsi skupi, ampak je blo zakon. Bolj mi je blo bedno, ker mamo v razredu še en par, ampak onadva sta bla pa totalno asocialna, 24/7 skupi, k en star poročen par, krneki. Men se zdi da je maturantski pa abolventki en tak one of a kind dogodek, da greš in žuraš s svojimi kolegi, sej romantične počitnice s partnerjem maš lahko 3x na leto, ampak taka masa ljudi, ki se poznajo, razumejo in grejo skupaj žurat se pa ne zbere pogosto. Pa niti slučajno tuki ne mislm varanja alpa karkoli, ampak da pač tut če sta skup pa greš s fantom tja da vseen nisi skos sam na njega prilepljen. No sam mogla sem to povedta, ker mi je šlo ene par parčkov ful na živce laugh.gif tongue.gif

Meni se je najbolj svinjsko zdelo, ko je blo kar nekaj sošolcev/sošolk, ki so imeli na isti šoli fante/punce (mlajše seveda) in si jih vedno videval na hodniku zaleplene skupaj. Na maturancu pa so ga srali in sexsali okoli, kot da ni nič. Pridemo domov, pa so bli spet vsi sladki s svojimi puncami. huh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#13320 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 November 2009 - 05:25 PM

muauahaha, a pa so vedle bejbe da so tipi sexal vmes

ah ja, jz sm pa mojga spoznala na maturancu:D
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users