Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13261 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 30 October 2009 - 03:31 PM

Tečna sem. Spet sleep.gif Una mi ej zgubila en zvezek za fr, in to ta pomemben, kamorem sem delala izpiske od 1. letnika za vse čase, besede itd. Fajn smile.gif Pa še ena s kero sem bla zmenjena za fitnes me je skenslala 20 min preden naj bi se dobile, z najbolj bednim izgovorom na svetu, da nima nobene trenerke za tja. Ko sem ji predlagala, da ji jaz kakšno posodim, so seveda sledil še drugi butasti izgovori. Joj boljš da so vsi čimdalj stran od mene, ubila bi loh enga biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13262 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 30 October 2009 - 04:18 PM

QUOTE(Princeska @ 29. 10. 2009 - 12:56) View Post

Me je izučilo. Sicer na faksu še vedno posojam, ampak je vsaj malo drugače. Folk je očitno drugačen.
Po mojih izkušnjah so na faksu čist isti kot so bili v srednji šoli, zato jaz posojam zapiske samo še nekaterim za katere vem, da bom dobila zapiske nazaj take kot sem jih posodila.

QUOTE(tašika @ 30. 10. 2009 - 11:18) View Post

Mam pa res srečo. En profesor na zgo, se je malo vpikno v mene. Med predavanji velikokrat kaj vpraša. Pa že prakrat je tak mene vpr, ampak danes pa me je ene trikrat. No kolegica bote povedli bla bla bla ... Ne vem ki je mene najdo. huh.gif rolleyes.gif
Hehe, to sem pa 100%, da je Hozjan. Ni se vpikno v tebe. To vedno dela, vsako leto. Sprašuje te pa, ker si te je zapomnil. En velik plus je, če znaš odgovorit na vprašanja, če ne znaš pa tud ni panike. So do sedaj še vsi naredili pri njem. wink.gif

Moja spoved: S kolegicami smo zmenjene za pijačo, pa se mi tak ne da it, ker sem tak utrujena od službe. Malo mi je žal, da so me še za en teden več obdržali, ker sem že naveličana jamranja in vstajanja, čeprav vem ko bom dobila denar nakazan bo pa fino.
  • 0

#13263 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 30 October 2009 - 04:42 PM

QUOTE(Kalypso @ 30. 10. 2009 - 16:18) View Post

Sprašuje te pa, ker si te je zapomnil.

In Tašike si najbrz ni problem zapomniti. wink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13264 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 30 October 2009 - 06:29 PM

Planetka, itak. smile.gif

Hlače sem dala prat, pa so se tako skrčile, da ne morm gumba zapret. huh.gif

• 0

#13265 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17150 posts

Posted 30 October 2009 - 07:03 PM

QUOTE(Kalypso @ 30. 10. 2009 - 16:18) View Post

Hehe, to sem pa 100%, da je Hozjan. Ni se vpikno v tebe. To vedno dela, vsako leto. Sprašuje te pa, ker si te je zapomnil. En velik plus je, če znaš odgovorit na vprašanja, če ne znaš pa tud ni panike. So do sedaj še vsi naredili pri njem. wink.gif

Očitno res. Ma hvala bogu sm znala odgovorit. biggrin.gif

QUOTE(_Planet_ @ 30. 10. 2009 - 16:42) View Post

In Tašike si najbrz ni problem zapomniti. wink.gif

Ko me enkrat vidiš, me ne pozabiš do konca življenja. tongue.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#13266 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 30 October 2009 - 07:27 PM

Kalypso, menjam za hlace, ki so sle po pranju ene 30 cm skupaj. Jaz pa ze vsa vzhicena, kako sem enkrat dobila reees dolge hlace. laugh.gif ninja.gif Na sreco jih je lahko posvojila mami, tako da ni bil cisto zgresen nakup. smile.gif

Tašika, jaz te samo berem na forumu pa te ne bom pozabila. biggrin.gif

QUOTE(Nincha @ 30. 10. 2009 - 15:31) View Post

Tečna sem. Spet sleep.gif Una mi ej zgubila en zvezek za fr, in to ta pomemben, kamorem sem delala izpiske od 1. letnika za vse čase, besede itd. Fajn smile.gif Pa še ena s kero sem bla zmenjena za fitnes me je skenslala 20 min preden naj bi se dobile, z najbolj bednim izgovorom na svetu, da nima nobene trenerke za tja. Ko sem ji predlagala, da ji jaz kakšno posodim, so seveda sledil še drugi butasti izgovori. Joj boljš da so vsi čimdalj stran od mene, ubila bi loh enga biggrin.gif

LOL zakaj sem jaz to prej brala pa mislila, da je post od Kalypso. In mi ni bilo jasno, kako - a ni Nincha eni posodila zvezka za fr, a Kalypso pa tudi, in obema so ju izgubili. Ooo koliko nakljucij. laugh.gif
  • 0

#13267 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 October 2009 - 09:27 PM

Nategnla sm si mišnco. še dodatno.
Itak sm si jo že med tekom, zdej sm jo pa še ko sem pudre probavala.. sem pokleknila in na pregibu na stopalu mi je sam počlo.

komi stopim na ceu stopal zdej.
Adijo kakršnakol telovadba za en tedn, če ne bo sam še slabš...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13268 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 30 October 2009 - 10:42 PM

bila v Outletu na Hrvaškem, bila v Grazu v Pitarello-ju,Cityparku,West-Parku, Sairsbergu...in NIKJER nisem našla željenih škornjev......za pop+izdit cry.gif
  • 0

#13269 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 31 October 2009 - 12:13 AM

QUOTE(_Planet_ @ 30. 10. 2009 - 19:27) View Post

Kalypso, menjam za hlace, ki so sle po pranju ene 30 cm skupaj. Jaz pa ze vsa vzhicena, kako sem enkrat dobila reees dolge hlace. laugh.gif ninja.gif Na sreco jih je lahko posvojila mami, tako da ni bil cisto zgresen nakup. smile.gif

Saj sem jih pol uspela zapet, zdaj so se spet raztegnile in so mi čist fit. smile.gif

Žalostna sem, ker se z A. ne bova vidli 3 mesece. Saj ne, da se ful pogosto videvama, ampak manjkala mi bo na vseh čagah, ki se obetajo, pogrešala bom vse najine klice, spontane obiske ipd. sad.gif
  • 0

#13270 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17150 posts

Posted 31 October 2009 - 01:06 AM

Ful me levo stopalo boli, pa sploh ne vem od kot! Kr tak iz lepega. ermm.gif
  • 0

[Napoleon]

#13271 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 October 2009 - 10:41 AM

Lo-Fi, pa tok veselja je zmeraj pred šopingom. jaz tut sovražim filing, ko pridem domov praznih rok. upam pa seveda še vedno na najboljše.
spoved: okoli hodim z neumitimi lasmi, sam trak&čop varianta, pa se nič ne sekiram - itak grem v sredo pod škarje. nisem jaz za lase do ramen pa konc. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13272 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27542 posts

Posted 31 October 2009 - 11:51 AM

Mede mi, tok mi rola... groza. Na absolventa bi ša kr danes, če bi se dalo oops.gif
  • 0

#13273 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 October 2009 - 02:48 PM

spala sva s tipom do 14 cry.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13274 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 31 October 2009 - 04:33 PM

Moj dec je spuzva goddamnit! ohmy.gif Dela dneve in noci, ko pa neha pa crknjen lezi dva dni skupaj, da pride k sebi in potem jovo na novo. Deloholki rulz! Eh, la vita e bella!
  • 0

#13275 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts

Posted 31 October 2009 - 04:47 PM

ti ga vsaj vidiš, ko leži. laugh.gif moj dec je delo+športoholik, mam že manjše težave pri kombininatoriki najinega videvanja. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#13276 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 31 October 2009 - 05:00 PM

lol1.gif Hahaha Špela nasmejala si me, I needed it! Badly! thumbup.gif
  • 0

#13277 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts

Posted 31 October 2009 - 05:41 PM

kar je res, je res. laugh.gif me radosti, da sem te nasmejala.
  • 0

#13278 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 31 October 2009 - 05:53 PM

biggrin.gif

Vcasih ga gledam, ko spi in se rezim poleg (ker ima smesne izraze na faci ipd.), ce se takrat zbudi me grdo gleda. laugh.gif
Vcasih si pojem poleg "..come and hold my hand I want to contact the living....I've got too much life running through my veins going to vaste". Sej ne ves a bi se smejal ali jokal lol. Heh.

• 0

#13279 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts

Posted 31 October 2009 - 06:00 PM

veš kaj, dokler ni resnih težav (ki se po možnosti rešujejo leta in leta, LOL), je vse ok. moja mati je ravno zadnjič prijavila, da pač ona fotra prenaša, ker imamo ljudje različne stopnje tolerance in je malo manjkalo, da nisem bleknila, da imamo tudi različne stopnje debilnosti. mislim, vsake debiloze ti pa tut ni treba prenašat, če si z nekom poročen. ampak ja, ona je sila tolerantna. za zjokat.
  • 0

#13280 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17150 posts

Posted 31 October 2009 - 06:09 PM

Ful se mi pleše danes. Šla bi v Tuša ali pa nekam in plesala do onemoglosti, ampak ni nobenih interesentov. Sej si bomo pri kolegici naredli party, samo to bo bolj tak. Ena misli it že ob 11ih domov kr je kao zmantrana pa ma za fax ful za delat. Gostiteljica je neke prehlajena, pa z tipom sta tak čisto na robu da se spet spičita ...
  • 0

[Napoleon]

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users